Kumaha Ngalakukeun Inok SEO lengkep

SE Ranking SEO Halaman Wéb Inok

Minggu kamari ieu, batur sapagawean kuring parantos nyebatkeun yén anjeunna ngagaduhan klien anu sigana nyangkut dina peringkat sareng anjeunna hoyong an Inok SEO tina situs pikeun ningali naha aya masalah.

Salami mangtaun-taun, mesin pencari parantos mekar dugi ka pakakas Inok situs anu lami henteu leres-leres ngabantuan deui. Nyatana, parantos 8 taun ti saprak kuring leres-leres ngairitasi agénsi pamilari sareng konsultan ku nyarios SEO maot. Sedengkeun tulisan éta clickbait, kuring nangtung dina premis éta. Mesin pencari leres-leres mesin perilaku, henteu ngan ukur crawler anu nyeken bit sareng bait situs anjeun.

Pisibilitas mesin pencari gumantung kana opat diménsi konci:

  1. Eusi anjeun - kumaha anjeun ngatur, nampilkeun, sareng ningkatkeun kontén anjeun sareng ngaoptimalkeun sistem manajemén eusi anjeun pikeun mesin pencari pikeun ngorondang sareng ngaidentipikasi naon situs anjeun.
  2. Wibawa anjeun - kumaha ogé domain atanapi bisnis anjeun diwanohkeun dina situs anu sanés anu mesin pencari tiasa dicerna sareng mikawanoh kapercayaan sareng otoritas anjeun ti.
  3. Pesaing anjeun - anjeun ngan ukur bakal pangkat ogé persaingan anjeun ngamungkinkeun anjeun, janten ngartos naon anu dilakukeun ku pesaing anu ngajantenkeun aranjeunna peringkat langkung luhur penting pikeun kasuksésan anjeun.
  4. Datang anjeun - hasil search engine umumna disesuaikan sareng tingkah laku pangunjung anjeun. Janten, anjeun kedah nyayogikeun strategi anu pikaresepeun, pikaresepeun pikeun dibagikeun, diwanohkeun, sareng pikeun pengunjung pikeun tetep dipasihkeun ku anjeun dina hasilna. Ieu panginten gumantung kana lokasi, alat, musiman, sareng sajabana Ngoptimalkeun paripolah manusa leres-leres bakal ngahasilkeun pisibilitas pamilarian anu langkung ageung.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu ngandung harti yén anjeun kedah ngalakukeun sajumlah panalitian pikeun inok… ti mimiti coding sareng performa dugi ka riset kalapa, dugi ka analisis anu trending, dugi ka ngarékam sareng marios tingkah laku pangunjung dina halaman.

Nalika kaseueuran ahli milarian ngalaksanakeun Inok SEO, aranjeunna jarang ngalangkungan sadaya aspek ieu kana Inok aranjeunna sacara umum. Kaseueuran ngan ukur nyarios pikeun ngalakukeun Inok SEO téknis dasar pikeun masalah di lokasi.

Audit Anu Sacara Instan, SEO Sanés

Nalika kuring ngajelaskeun SEO ka klien, kuring sering ngabagi analogi kapal anu nyebrang sagara. Sedengkeun kapal tiasa dina kaayaan operasi anu sampurna sareng nuju ka arah anu leres, masalahna nyaéta aya kapal-kapal sanés anu langkung gancang sareng langkung saé ... sareng ombak sareng angin algoritma tiasa nguntungkeun aranjeunna.

Inok SEO nyandak poto dina waktos kanggo nunjukkeun kumaha kinerja anjeun, kumaha kinerja anjeun ngalawan pesaing, sareng kumaha kinerja anjeun ngeunaan algoritma mesin pencari. Pikeun audit tiasa dianggo, anjeun kedah teras-terasan ngajalankeun sareng ngawas kinerja domain anjeun ... sanés ngan ukur pikir éta mangrupikeun na hilapkeun éta pendekatan.

SE Inok Halaman Wéb

Hiji alat di luar sana anu bakal ngalakukeun ieu cek gancang pikeun anjeun nyaéta Alat Inok SE Réngking. Éta alat audit anu komprehensif anu tiasa dijadwalkeun sareng nyayogikeun anjeun laporan anu dijadwalkeun pikeun ngabantosan anjeun ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun pisibilitas mesin pencari sareng peringkat anjeun.

nu SE Paringkat Inok ngaevaluasi ngalawan sadaya parameter peringkat mesin pencari konci:

  • Kasalahan Téknis - Pastikeun tag kanonis sareng hreflang anjeun leres disetél, parios pangaturan pangalihan, sareng mendakan halaman duplikat. Lian ti éta, analisa halaman kalayan kode status 3xx, 4xx, sareng 5xx, ogé anu diblokir ku robots.txt atanapi ditandaan ku tag noindex.
  • Meta Tag sareng Lulugu - Milarian halaman kalayan leungit atanapi duplikat meta tag. Konpigurasikeun judul optimal sareng panjang tag pedaran pamustunganana ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaidentipikasi tag anu panjang teuing atanapi pondok teuing.
  • Kacepetan Halaman wéb - Pariksa kumaha gancang halaman wéb dimuat dina alat sélulér sareng panyungsi Internét sareng, upami éta lami teuing, kéngingkeun saran Google ngeunaan cara ngaoptimalkeunana.
  • Analisis Gambar - Scan unggal gambar dina halaman wéb sareng tingali naha aya anu leungit tag alt atanapi ngagaduhan 404 kasalahan. Tambih Deui, carioskeun upami aya gambar anu ageung teuing, salaku hasilna, launkeun kecepatan muat situsna.
  • Tautan Internal - Pilarian sabaraha seueur tautan internal anu aya dina halaman wéb, sumberna, sareng halaman tujuan, ogé naha éta ngandung tag nofollow atanapi henteu. Nyaho kumaha tautan internal sumebar ka saluruh situs bakal ngabantosan anjeun ningkatkeunna.

Alatna sanés ngan saukur ngorondang situs anjeun, éta ogé ngahijikeun duanana data analitik sareng Google Search konsol kana inok umum pikeun nyayogikeun anjeun laporan anu jelas ngeunaan situs anjeun, kumaha ogé éta peringkat dina kecap konci anu anjeun hoyong pangkat, ogé sakumaha kumaha anjeun ngalakukeun ngalawan pesaing anjeun.

SE Paringkat platform komprehensif sareng ngamungkinkeun pamilik halaman wéb pikeun ngendalikeun unggal aspék ngorondang ogé Whitelabel laporan upami anjeun konsultan SEO atanapi agénsi:

  • Laporan sareng pamariksaan otomatis dijadwalkeun ngamungkinkeun anjeun ngajaga halaman wéb anjeun dina ulasan anu tetep.
  • Bot SE Rankings urang tiasa nganggurkeun arahan ti robots.txt, nuturkeun setelan URL, atanapi ngan ukur nuturkeun aturan khusus anjeun.
  • Ngaropea laporan Inok halaman wéb anjeun: tambahkeun logo, nyerat koméntar, sareng jantenkeun Hormat salaku mungkin.
  • Anjeun tiasa ngahartikeun naon anu kedah diolah salaku kasalahan.

Mimitian Percobaan Gratis 14-Hari pikeun SE Paringkat

Unduh conto laporan PDF:

se réngking seo alat audit

Alexa parantos ngabagi infographic ieu, Pitunjuk Inok SEO Téknis pikeun Pemula, anu nunjuk kana 21 masalah dina 10 kategori - sadayana anjeun bakal mendakan dina alat Inok Parangkat SEO:

SEO Inok Infographic

Panyingkepan: Abdi nganggo SE Paringkat tautan afiliasi dina tulisan ieu.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.