10 Tip pikeun Copywriting SEO anu Dipeunteun

seo copywriting 2013

Minggu kamari urang pendak sareng sakitar 30 panulis di salah sahiji klien kami sareng ngabahas kumaha panulis konténna tiasa ngamangpaatkeun mesin pencari nalika nyerat tulisanana. Saran kami sami sareng infographic ieu ti ContentVerve.

Tulisan anu ditulis ku jalma-jalma éta parantos luar biasa - janten kami fokus kana dua daérah konci pikeun paningkatan.

  • ngawangun judul endah anu ngetok kana émosi pamiarsa sareng nyiptakeun kapanasaranana cekap kanggo diklik.
  • Pastikeun panulis sacara mandiri ngawangun na kapercayaan sareng wewenang, ngamajukeun eusi sareng nyetir otoritas pikeun mérek.

Sakumaha anu kuring parantos saurkeun - SEO mangrupikeun masalah manusa, henteu deui masalah matématika. Copywriting anu hébat nyaéta ngeunaan néwak perhatian pemirsa anjeun. Nalika anjeun ngalakukeun éta, mesin pencari bakal nuturkeun!

seo-copywriting-tips-2013

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun tulisan anu saé - saur anjeun leres, Google henteu ngukur hal-hal sapertos biasa.
    Algoritma na langkung palinter ayeuna-ayeuna - pasti langkung milih eusi anu alami.
    Jigana SEO bakal tetep penting (pikeun bisnis) dugi ka komputer master Google anu leres-leres gaduh AI sareng tiasa mikir - maka urang kaluar tina padamelan!
    Google+ ogé janten langkung penting - panulis sapanjang jalan.

  2. 2

    Nya, sadaya tip anu anjeun bagikeun luar biasa sareng leres jalan. Kuring ngagaduhan ideu ngeunaan éta salaku panulis kasihatan alami-Michael Jones kuring nyiptakeun salinan SEO saluyu. Ngiring Copywriter anjeun mangrupikeun kaputusan anu saé, sabab kuring ngagaduhan jasa panulis naskah sareng pamasaran dina hiji hateup. Biaya anu wajar sareng pangalaman éksténsif.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.