SEO Henteu Ngeureunkeun sareng Loka Anjeun

panah luhur

panah luhurTi waktos ka waktos, Highbridge ngagaduhan rohangan dina jadwal sibuk kami pikeun ngabantosan perusahaan mitra kami. Kami blog ngeunaan sababaraha, gaduh aranjeunna dina acara radio, parantos mendesain sababaraha infografis kanggo anu sanés, sareng kami masihan lisénsi parangkat lunak (urang nembé ngiringan seueur pikeun monitoring média sosial urang) sareng bahkan ngalakukeun sababaraha promosi SEO! Pikeun liburan taun kamari, urang mutuskeun pikeun ngalakukeun ieu sadaya tina mitra kami.

Salah sahiji hadiah éta mangrupikeun paket promosi gratis kanggo Agén saos, a pamasaran perumahan parusahaan. Adam sok ngabantosan bisnis kuring - boh ngabantosan kode sareng padamel infrastruktur, promosikeun kami, atanapi ngan ukur janten babaturan anu ngadukung pikeun ngandelkeun. Ieu waktos payback! Nilai paket ieu sakitar $ 1,000.

Kami nargétkeun sababaraha blog, sababaraha situs tetengger, sareng sababaraha sumber daya anu sanés sareng nuju damel nyerat kontén hébat dimana-mana atas nami Adam. Agén saos parantos dioptimalkeun sareng peringkat dina sababaraha kecap konci - janten kami ngan ukur konsentrasi dina aranjeunna. Promosi digarap sareng Adam cukup marahmay pikeun ngabagi hasilna.

Kusabab Januari (kirang ti 60 dinten), Agén saos analytics parantos ningkat pisan saatos promosi:

  • Kunjungan naék 47%
  • Tinjauan halaman naék 54%
  • Tingkat bouncing turun 10.5%
  • Waktos dina situs naék 37%
  • Kunjungan anyar naék 7%

Ningali statistik ieu sacara koléktif, anjeun bakal perhatos yén sadaya nomer ngalih kana arah anu leres. Kunaon Ngan kusabab situs anjeun dioptimalkeun internal pikeun eusi anu leres sanés hartosna mesin pencari ningali cara éta - eusi luar situs sareng tautan deui situs anjeun mangrupikeun konfirmasi. Nalika mesin pencari ningali kecap konci anu nunjuk kana situs anjeun, aranjeunna ngadorong situs anjeun nepi dina peringkat éta.

Kami gaduh palanggan yén kami parantos damel sareng dimana patalimarga sacara umum ngaleutikan ... tapi kusabab éta langkung sasaran, lead sareng konversi langkung saé ningkat. Éta ngeunaan kéngingkeun pemirsa anu leres kana situs anjeun, sanés ngan ukur langkung seueur pemirsa. Statistik Adam nunjukkeun yén jalma-jalma cicing langkung lami, nyésakeun kirang, sareng seueur deui anu sumping ... éta anu hoyong ditingali ku sadayana - sareng éta henteu kajantenan ku ngalakukeun nanaon dina situs éta!

4 Komentar

  1. 1

    Kuring curiga yén naon Digital Home Info bener hayang ningali anu registrations leuwih mayar kanggo jasa maranéhanana, teu ngan ngaronjat kunjungan na pageviews, jsb Kumaha conversions trending kalawan sakabéh ngaronjat lalulintas? Henteu éta sadayana anu penting?

    • 2

      Patarosan anu luar biasa - sareng kuring satuju sareng anjeun 100% Paul. Sapertos seueur industri, Adam henteu gaduh prosés pamariksaan dina situsna sareng pertunangan dipupuk dugi ka penjualan. Adam cukup saé pikeun nyayogikeun statistik ieu tapi penjualanna henteu dipikanyaho dina waktos ieu. Kuring curiga éta bakal sababaraha bulan deui nalika anjeunna ngajalankeun petunjuk ieu ngaliwatan corong penjualan na.

    • 3

      Paul, abdi bakal satuju yen naon sih urang hayang téh conversions hadé. Sanaos kami gaduh prosés pamariksaan online (punten Doug), sakedik pisan palanggan kami nyandak rute éta. Salaku Doug ceuk urang ngahasilkeun ngawujud ngaliwatan loka jeung nurture aranjeunna keur diobral a. Nalika kuring ningali komentar anjeun tadi peuting kuring indit ngaliwatan sarta nempo ngawujud dihasilkeun sarta jualan réngsé vs période sarua taun ka tukang. Abdi tiasa nyarioskeun ka anjeun yén kami ngahasilkeun ~ 40% langkung seueur kalungguhan sareng nambihan ~ 25% langkung seueur klien taun ieu langkung lami. Bisa jadi sababaraha faktor, perbaikan ékonomi, usum, ngaronjat jualan keur alam bisnis anu aya dina pola pertumbuhan, jsb ... garis handap nyaéta yén kanaékan lalulintas sah (sanes ngan eyeballs) geus ngakibatkeun hiji kanaékan jualan. konci éta yén ieu lalulintas sah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.