SEO Henteu Ngeureunkeun sareng Loka Anjeun

panah luhur

panah luhurTi waktos ka waktos, DK New Media ngagaduhan rohangan dina jadwal sibuk kami pikeun ngabantosan perusahaan mitra kami. Kami blog ngeunaan sababaraha, gaduh aranjeunna dina acara radio, parantos mendesain sababaraha infografis kanggo anu sanés, sareng kami masihan lisénsi parangkat lunak (urang nembé ngiringan seueur pikeun monitoring média sosial urang) sareng bahkan ngalakukeun sababaraha promosi SEO! Pikeun liburan taun kamari, urang mutuskeun pikeun ngalakukeun ieu sadaya tina mitra kami.

Salah sahiji hadiah éta mangrupikeun paket promosi gratis kanggo Agén saos, a pamasaran perumahan parusahaan. Adam sok ngabantosan bisnis kuring - boh ngabantosan kode sareng padamel infrastruktur, promosikeun kami, atanapi ngan ukur janten babaturan anu ngadukung pikeun ngandelkeun. Ieu waktos payback! Nilai paket ieu sakitar $ 1,000.

Kami nargétkeun sababaraha blog, sababaraha situs tetengger, sareng sababaraha sumber daya anu sanés sareng nuju damel nyerat kontén hébat dimana-mana atas nami Adam. Agén saos parantos dioptimalkeun sareng peringkat dina sababaraha kecap konci - janten kami ngan ukur konsentrasi dina aranjeunna. Promosi tiasa dianggo sareng Adam cukup marahmay pikeun ngabagi hasilna.

Kusabab Januari (kirang ti 60 dinten), Agén saos analytics parantos ningkat pisan saatos promosi:

  • Kunjungan naék 47%
  • Tinjauan halaman naék 54%
  • Tingkat bouncing turun 10.5%
  • Waktos dina situs naék 37%
  • Kunjungan anyar naék 7%

Ningali statistik ieu sacara koléktif, anjeun bakal perhatos yén sadaya nomer ngalih ka arah anu leres. Kunaon Ngan kusabab situs anjeun dioptimalkeun internal pikeun eusi anu leres sanés hartosna mesin pencari ningali cara éta - eusi luar situs sareng tautan deui situs anjeun mangrupikeun konfirmasi. Nalika mesin pencari ningali kecap konci anu nunjuk kana situs anjeun, aranjeunna ngadorong situs anjeun nepi dina peringkat éta.

Kami parantos gaduh palanggan yén kami parantos damel sareng dimana patalimarga sacara umum ngaleutikan ... tapi kusabab éta langkung sasaran, lead sareng konversi langkung saé ningkat. Éta ngeunaan kéngingkeun pemirsa anu leres kana situs anjeun, sanés ngan ukur langkung seueur pemirsa. Statistik Adam nunjukkeun yén jalma-jalma cicing langkung lami, nyésakeun kirang, sareng seueur deui anu sumping ... éta anu hoyong ditingali ku sadayana - sareng éta henteu kajantenan ku ngalakukeun nanaon dina situs éta!

4 Komentar

  1. 1

    Kuring curiga yén naon anu hoyong ditingali ku Digital Home Info nyaéta pendaptaran anu langkung mayar kanggo jasa aranjeunna, sanés ngan ukur nambahan kunjungan sareng pandangan halaman, sareng sajabana Naha éta henteu ngan ukur penting?

    • 2

      Patarosan anu luar biasa - sareng kuring satuju sareng anjeun 100% Paul. Sapertos seueur industri, Adam henteu ngagaduhan prosés pamariksaan dina situsna sareng hubunganana diasuh dugi ka dijual. Adam cukup saé kanggo nyayogikeun stats ieu tapi penjualanna henteu dikenal dina titik ieu. Kuring curiga éta bakal sababaraha bulan deui nalika anjeunna ngajalankeun ieu ngalangkungan corong penjualanna.

    • 3

      Paul, kuring bakal satuju yén anu urang leres-leres hoyongkeun nyaéta konversi anu langkung saé. Sanaos kami gaduh prosés pamariksaan online (punten Doug), saeutik pisan konsumén urang anu nyandak rute éta. Sakumaha ceuk Doug kami ngahasilkeun kalungguhan ngalangkungan situs sareng ngasuh aranjeunna kanggo diical. Nalika kuring ningali koméntar anjeun tadi wengi kuring ngalangkungan sareng melong lead anu dihasilkeun sareng penjualan réngsé vs période anu sami taun kamari. Abdi tiasa ngawartosan anjeun yén kami ngahasilkeun ~ 40% langkung seueur kalungguhan sareng nambihan ~ 25% langkung seueur klién taun ayeuna. Éta tiasa janten sababaraha faktor, ningkatna ékonomi, usum, ningkat penjualan janten sipat bisnis anu dina pola pertumbuhan, sareng sajabana… garis handapna nyaéta kanaékan patalimarga anu sah (sanés ngan ukur bola panon) parantos ngabalukarkeun kanaékan penjualan. Kuncina nyaéta yén éta lalu lintas anu sah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.