Kasalahan nyaéta Musuh SEO Anjeun

404 teu kapendak

Salah sahiji stratégi munggaran anu urang serang ku klien nalika ngeunaan optimasi mesin pencari nyaéta kasalahan dina Google Search Console. Sedengkeun kuring henteu tiasa ngitung pangaruh tina kasalahan Abdi tiasa ngawartosan anjeun, tanpa diragukeun, klien kami anu kaitung kasalahan panghandapna dina Wébmaster gaduh rangking SEO anu paling ageung sareng pangaruh organik.

Upami anjeun henteu nganggo Google Search Console sacara rutin, anjeun leres-leres kedahna. Kalayan sababaraha klien, urang langkung merhatoskeun data Wébmaster tibatan anu urang lakukeun ku Analytics nyalira!

Ningkatkeun tingkat klik-liwat, ningkatkeun ranking jeung pagepeed mangrupikeun masalah anu rumit, tapi kasalahan langkung gampang. Kasalahan ngirim pesen ka Google yén situs anjeun henteu tiasa dipercaya teuing. Google henteu hoyong ngirim pangguna halaman anu teu kapendak atanapi situs anu henteu sacara konsisten sumber inpormasi gancang, relevan, anyar sareng sering.

Ngatur alihan nyandak panyungsi tina halaman anu teu aya deui kana halaman anu henteu ngan saé pikeun optimasi mesin pencari anjeun, éta ogé mutlak kritis pikeun nyayogikeun halaman anu sah pikeun pangunjung. Éta panginten tiasa ngeklik tautan lami dina situs éksternal, atanapi aranjeunna tiasa ngaklik hasil pamilarian ... cara anu mana waé, aranjeunna milari hal dina situs anjeun. Upami aranjeunna henteu mendakan, aranjeunna panginten tiasa ninggali sareng angkat ka tautan salajengna, anu tiasa janten pesaing anjeun.

Upami anjeun nganggo WordPress, cara anu gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngan saukur nambihan sababaraha alihan dina 404 halaman témplat anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.