Pidéo: Search Engine Optimization pikeun Startups

ngamimitian

Anjeun tungtungna parantos ngamimitian anjeun tina bumi tapi teu aya anu tiasa mendakan anjeun dina hasil pamilarian. Kusabab urang damel sareng seueur ngamimitian, ieu mangrupikeun masalah anu ageung ... jamna aya ticking sareng anjeun kedah kéngingkeun pendapatan. Kapendak dina milarian langkung ekonomis tibatan nyéwa tim luar. Nanging, Google henteu saé teuing ka domain anyar. Dina pidéo ieu, Maile Ohye ti Google ngabahas naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngabantosan.

  • www - mutuskeun naha anjeun hoyong atanapi henteu domain pikeun ngamimitian ku www atanapi henteu. Pastikeun alihan patalimarga ka anu anjeun pilih ku alihan 301 (permanén).
  • Wébmaster - pastikeun pikeun ngadaptar domain anjeun nganggo Alat Google Search Console sareng ngaidentipikasi naha anjeun henteu ngagaduhan masalah sareng situs anjeun.
  • ngabejaan - Maile ogé nyarankeun ngadaptar pikeun Wébmastermaster sahingga anjeun dibéjaan iraha aya masalah sareng situs anjeun.
  • domain - Disarankeun anjeun ngalakukeun cek latar tukang pikeun domain anjeun pikeun mastikeun yén situs éta henteu pernah aya masalah sateuacan anjeun milih éta. Spam, malware, eusi teu sopan… salah sahiji masalah éta tiasa nganyenyeri kasempetan anjeun pikeun kéngingkeun peringkat. Upami aya masalah, anjeun tiasa ngawartosan Google ngalangkungan Wébmaster yén domain ayeuna dikokolakeun ku anu gaduh anyar.
  • dipulut - dina Wébmaster, nyandak halaman anjeun pikeun mastikeun yén mesin pencari henteu bakal kasulitan ngalangkungan situs anjeun.
  • patuh - upami teu aya masalah, kirimkeun halaman ka Google. Upami anjeun ngawangun situs anjeun nganggo a sistem manajemén eusi hébat, CMS bakal ngalakukeun ieu pikeun anjeun unggal anjeun nyebarkeun kontén anu énggal atanapi anu diénggalan.
  • Analytics - nambihan analytics kana situs anjeun sahingga anjeun tiasa ngawitan ngempelkeun data penting tina situs anjeun - mastikeun kamajuan sareng paningkatan dumasar kana hasil. Naha anjeun nganggo Google Analytics atanapi henteu, kuring tetep bakal nerapkeun éta sabab ngagaduhan Wébmaster, milarian mayar sareng data sosial anu anjeun analytics platform henteu tiasa kalebet.
  • rarancang - ngembangkeun strategi wéb anu nyumponan kabutuhan pengunjung wéb anjeun sareng ngadorong aranjeunna kana bisnis anjeun. Navigasi saderhana, hiji halaman per ideu, sareng desain propésional bakal ngadorong langkung seueur pangunjung ka anjeun.
  • konpersi - kumaha halaman wéb anjeun bakal ngarobih prospek kana konsumén atanapi ngajalankeun penjualan tambahan tina konsumén ayeuna? Pastikeun gaduh konversi diartikeun pikeun situs anjeun - sareng pikeun pangukuran anu langkung saé, kalebetkeun Lacak konversi Google Analytics.
  • Konci Geograpis - Mesin pencari bakal ngaindéks situs anjeun langkung saé upami aranjeunna tiasa ngartos ngeunaan situs sareng halaman anjeun. Kéngingkeun bantosan propésional dina milarian kecap konci pikeun industri anjeun sareng ngagunakeun kecap konci sacara épéktip dina situs anjeun.
  • kagancangan - Pastikeun anjeun situs gancang. Entong milih host biaya panghandapna, aranjeunna ngan ukur badé nempatkeun situs anjeun dina sérver anu sasarengan, anu goréng anu bakal nganyenyeri duanana optimasi mesin pencari anjeun sareng kasabaran pangunjung anjeun.

Poténsi SEO Pitfalls

  • SEO - Ngiring konsultan SEO rindang tiasa langkung ngarusak tibatan saé pikeun situs anjeun. Nyewa konsultan anu ngartos sareng patuh ku Sarat Layanan Google.
  • Patukang tonggong - Nyingkahan skéma link atanapi mésér tautan pikeun ningkatkeun Pagerank. Ieu sering mangrupakeun taktik pikeun perusahaan SEO ngawangun pangkat anjeun. Anjeun mayar aranjeunna pikeun ngadistribusikaeun kontén anu henteu dikedalkeun di wéb supados aranjeunna tiasa ngalebetkeun tautan dina kontén éta.
  • kesederhanaan - pokuskeun kana situs saderhana anu nampilkeun inpormasi ka pamaca sareng pangguna mesin pencari. Situs anu rumit tiasa meryogikeun langkung seueur waktos, ngalambatkeun situs ieu, sareng nyumputkeun eusi konci anu diperyogikeun ku mesin pencari pikeun langkung ngartos eusi anjeun.

Saran kuring

Pendakan sareng peringkat masih gumantung kana popularitas situs anjeun. Google sanés ngan saukur percanten ka anjeun sareng ngajeblag anjeun kana titik # 1 pikeun kecap konci anu kompetitif sareng relevan. Ngamajukeun situs anjeun penting pikeun kéngingkeun pisibilitas dina mesin pencari. Pastikeun nyebarkeun URL anjeun dina siaran pers atanapi tulisan anu ditulis ngeunaan situs anjeun. Ngadaptarkeun situs anjeun pikeun Google+, Facebook, LinkedIn, Twitter sareng ngawitan kalibet sareng prospek anjeun, kolega, influencer sareng karyawan online - ngamajukeun eusi anu anjeun nyerat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.