Pentingna Eusi Seger pikeun SEO

prekuensi

Kuring parantos ngawartosan jalma tiheula yén paribasa baheula pikeun pamasaran dilarapkeun kana kontén ogé. Kasadaran, frékuénsi sareng nilai kontén janten konci. Ieu sababna blogging penting pisan pikeun strategi marketing eusi ... éta ngamungkinkeun anjeun sering nyerat. Bagan ieu di handap tina salah sahiji klien kami. Kami ngaoptimalkeun situs na, sareng digabungkeun sareng sababaraha promosi di luar situs, aranjeunna ucul dina sababaraha réngking anu kompetitif pisan.

Nanging, saatos sababaraha sasih kéngingkeun kontén énggal dina rupa-rupa kecap konci janten sesah. Tim anu nyerat konténna sibuk teuing ku sabab éta kami nyewa panulis eusi pikeun aranjeunna. Sedengkeun perusahaan fokus kana produk sareng berita na, panulis naskah kami fokus kana tip umum sareng prakték pangsaéna pikeun industri. Urang ngan saukur nyayogikeun sababaraha jejer sareng kecap konci anu henteu ngagaduhan daya tarik, sareng voilà!

kecap konci nilai frékuénsi recency

Bagan anu ti Semrush, Anu nangkep domain réngking luhur dina 60 juta kecap konci réngking. Henteu ngan ukur klien ieu nambihan jumlah kecap konci anu aranjeunna réngking pikeun, aranjeunna ogé ningkatkeun pangkat sacara umum ogé. Entong situs anjeun basi ku kontén.

Nyayogikeun eusi anu anyar, sering sareng berharga henteu ngan ukur ngadorong kunjungan, éta ogé bakal ngabantosan optimasi mesin pencari anjeun!

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Dina hal ieu, aranjeunna henteu ngagaduhan kontén dina kecap konci sanés anu aranjeunna kedah rangking. Pondokna, anjeun moal tiasa pangkat dina langkung seueur kombinasi kecap konci tanpa gaduh halaman anu nyebutna! 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.