Haters Optimisasi Mesin Search

SEO

Sonten ieu kuring damel sareng klien ngeunaan kumaha ngapik tulisan blogna pikeun ningkatna lalu lintas mesin pencari. Éta endah kumaha pangaturan alit tina judul, pedaran meta, judul atanapi kontén éta nyalira. Kami milih tulisan blog anu saacanna ditulis, ngadamel sababaraha pangaluyuan sakedik, sareng bakal ngawaskeun hasil nganggo Otoritas Labs.

Seueur desainer sareng pamekar wéb anu diskon nilai optimasi mesin pencari. Cukup Narikna, aranjeunna lash kaluar di professional SEO. Derek Powazek nembé nyerat:

Optimisasi mesin pencari sanés bentuk pamasaran anu sah. Teu kedah dilaksanakeun ku jalma anu gaduh uteuk atanapi jiwa. Upami aya anu ngeusi batre pikeun SEO, anjeun parantos nyambung.

Naha Henteu. Kapercayaan. Éta.

Aduh. Abdi parantos rada curiga kana profesional SEO ogé ... bahkan nyarioskeun kanyataan yén seueur naon anu tiasa dilakukeun saurang ahli SEO pikeun anjeun tiasa dilakukeun ku anjeun nyalira. Upami anjeun kakurangan kanyaho, atanapi anjeun kakurangan sumberdaya, atanapi anjeun dina hasil teangan kalapa, anu ahli SEO bakal ngajadikeun sagala bédana.

Kuring kedah nambihan yén postingan Derek ogé ngagaduhan nasihat anu saé:

Ngadamel anu saé. Caritakeun ka jalma ngeunaan éta. Ngalakukeun deui. Éta pisan. Jantenkeun anu anjeun percanten. Jantenkeun éndah, percaya diri, sareng nyata. Késang unggal jéntré.

Tapi teras anjeunna kaleungitan kuring deui ...

Upami henteu kéngingkeun patalimarga, panginten éta henteu cekap saé. Cobian deui.

Tiasa waé. Tiasa waé? Tiasa waé?!

Idéologi Derek badé nempatkeun klienna dina kerugian anu ageung. Masalahna sanés ahli SEO, masalahna nyaéta mesin pencari nyalira. Percanten ka ahli SEO anjeun, tong percanten kana mesin pencari anjeun! Entong nyalahkeun ahli SEO pikeun kalemahan Google.

Évolusi Google tina mesin pencari saluareun kecap konci henteu seueur ngabantosan na katalitian… Nembé janten popularitas mesin… sareng terus beurat dumasar kana kecap konci.

Derek salah sareng rada wegah ... robots.txt, ping, Sitemaps, hirarki halaman, panggunaan kecap konci… teu aya anu aya akal. Kami ngabantosan klien pikeun ngahontal ningkatna peringkat mesin pencari sabab sesah dianggo sakitar watesan mesin pencari. Kolega kuring ngajelaskeun cara kieu:

SEO ngabantosan perusahaan pangkat dimana aranjeunna kedah pangkat.

Bantahan yén SEO sanés bentuk pamasaran anu sah henteu terang tina aslina 4 P's… produk, harga, promosi sareng panempatan. Panempatan mangrupikeun dasar tina unggal kampanye pamasaran anu hébat! Langkung 90% unggal sési Internét kalebet jalma anu milarian ... upami klien anjeun henteu kapendak dina hasil pamilarian anu relevan, anjeun henteu ngalakukeun padamelan anjeun. Anjeun teu tiasa ngarepkeun sareng ngarepkeun panempatan mesin pencari, anjeun kedah damel sareng… wani kuring nyarios ... ngesang éta.

Ngawangun situs wéb anu fungsional kalayan inpormasi anu teu berharga sareng desain anu saé sareng teu ngaoptimalkeun pikeun milarian sami sareng nanem modal di réstoran anu saé, ngarancang ménu anu saé, sareng henteu paduli dimana anjeun muka. Éta henteu ngan ukur kabodoan, éta henteu tanggung jawab.

One comment

  1. 1

    Pos hébat Doug - Kuring satuju sareng seueur naon anu Derek nyarios, tapi teras deui, kuring damel di bidang ieu. Kuring henteu terang pisan pemirsa na, tapi katingalina anjeunna nyerat ka pamiarsa kalayan sakedik pangetahuan nerbitkeun wéb.

    Kasalahan saur kuring seueur jalma "pada terang" ngadamel nyaéta saha waé anu sanésna "terang." Upami VP pamasaran énggal ngawariskeun halaman wéb perusahaan ageung anu diwangun taun 1999, aranjeunna gaduh seueur hal sanés anu kedah dilakukeun tibatan ngalangkungan situs ngawangun laporan ngeunaan naon anu salah, sareng aranjeunna bakal peryogi ahli pikeun ngabantosan aranjeunna ngalangkungan seueur hal-hal: Kagunaan, desain, eusi, milarian, sareng tilelep dapur.

    Aya seueur perkawis anu kedah disebatkeun ngeunaan nyewa ahli kana naon anu dipilarian ku jalma pikeun ngabantosan anjeun ayana sareng pesen anjeun pikeun sumping ka aranjeunna. Kuring satuju sareng sadayana négatip Derek, sareng positipitas anjeun 🙂

    Kuring rada bias, sanaos, kusabab postingan Derek nunjuk pisan ka arah Raidious - nyiptakeun eusi anu saé, ngawartosan jalma-jalma ngeunaan éta, sareng pastikeun éta tiasa kapendak.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.