SEO: 10 Tautan Godaan Pikeun Nyingkahan

seo tautan

5 ″ /> Standar emas Google naha atanapi henteu halaman wéb kedah dipeunteun ogé teras-terasan dirobih ku sababaraha waktos, tapi sakedap waktos metode anu pangsaena henteu robih ... relevan backlinks tina situs sah, berwibawa. Dina halaman Search Engine Optimization sareng seueur eusi anu saé panginten situs anjeun diindéks pikeun kecap konci khusus, tapi backlink anu kualitas bakal naék pangkatna.

Kusabab backlinks parantos janten komoditi anu dipikaterang, seueur panipuan sareng jasa anu nyambungkeun teras-terasan muncul di saluruh wéb. Entong diyakinkeun dina nyéépkeun artos kanggo jasa ieu. Henteu ngan ukur anjeun moal ningkatkeun réngking, anjeun panginten nempatkeun halaman wéb anjeun dina résiko ageung turun tina indéks mesin pencari.

Leres, aya hal-hal sapertos tautan inbound anu goréng.

Ieu daptar gancang sababaraha jinis tautan anjeun TEU hoyong ditunjuk dina halaman wéb anjeun. Daptar ieu teu kedah bingung sareng tautan anu ngan saukur teu lulus nilaina sapertos tautan sareng rel = "nofollow" atribut.

  1. Entong kéngingkeun tautan tina situs anu terang-terangan ngajual tautan téks.
  2. Entong mésér kana kebon tautan. Anjeun panginten parantos ngalangkungan perjanjian sapertos, kéngingkeun 1000 tautan kanggo $ 29.95 per bulan. Jauhan tina program ieu.
  3. Tetep jauh ti populér calo tautan sapertos text-link-ads.com atanapi textlinkbrokers.com. Calo ieu bakal ngajual anjeun tautan téks kalayan tujuan langsung pikeun mangaruhan hasil pamilarian Google. Ieu palanggaran Sarat Layanan Google.
  4. Anjeun bakal mendakan pangguna dina forum wéb populér pikeun nawiskeun tautan pagerank tinggi. Seueur situs ieu didamel ku ngagaleuh domain anu kadaluarsana kalayan luhur Nilai Google PageRank sareng gancang miceun halaman wéb témplat kalayan sakedik nilai / eusi unik. Situs ieu moal ngajaga nilai PageRank ieu pas Google sadar yén aranjeunna parantos ngarobah kapamilikan sareng konténna. Aya ogé seueur cara Google tiasa ngaidentipikasi yén situs saderhana ieu ngajual tautan.
  5. Pastikeun tautan anjeun asalna Situs wéb anu dumasar sareng sasaran Amérika Serikat upami target pasar anjeun sadayana di Amérika Serikat.
  6. Anjeun leres henteu hoyong tautan anu didamel ku software spam. Kaseueuran parangkat lunak ieu nyésakeun tapak na éta gampang pikeun Google pikeun ngaidentipikasi.
  7. Anjeun leres-leres henteu hoyong tautan junk website. Ieu situs sapertos situs apiliasi anu gaduh sakedik atanapi henteu eusina unik.
  8. Entong pasang tautan kana situs spam anu aya hubunganana sareng tilu P (porno, pil sareng poker). Mangsa.
  9. Nyingkahan godaan pikeun ngirim tautan kana forum anu saenyana henteu efektif diatur sareng éta pinuh ku spam.
  10. Hindarkeun godaan pikeun nambihan sareng nyebarkeun URL anjeun dina meme link. Meme mangrupikeun daptar tumbu anu tumuh anu ngalangkungan tina hiji situs ka situs anu sanés pikeun tujuan hungkul ngabagi tautan sareng pagerank ngalangkungan daptar pamilon.

Ieu ngan sapuluh jinis tautan anu anjeun teu hoyong, tapi daptar ieu teu sadayana kalebet.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    @Douglas dina pamundut ti klien kuring Kuring parantos nyarios ka sababaraha layanan anu didaptarkeun dina # 3, aranjeunna sering nganggo plugin kanggo ngaladénkeun tautan. Google tiasa sacara gampil nyeken blog pikeun anu nganggo JavaScript ieu sareng diskon diskon atanapi upami anjeun leres-leres ngadorong tombolna, kéngingkeun de-index…

    Blogger anu sanés ogé parantos nunjukkeun yén sateuacan anjeun mastikeun pameseran anjeun anjeun disayogikeun halaman wéb / halaman dimana tautan anjeun bakal jalan janten cekap gampang pikeun batur dina tim spam Google ogé kéngingkeun inpormasi ieu. Aya cara anu sah pikeun ngawangun tautan anu henteu meryogikeun pamayaran anu teras-terasan pikeun ngaitkeun calo ...

  4. 4

    kumaha upami nganggo salah sahiji jasa ieu kanggo mésér tautan anu leres-leres spammy ka situs pesaing anu rengking luhur anjeun, kalayan ngarep-ngarep google turun peringkat peringkatna?

  5. 5

    Hai Mike,

    Google henteu ngahukum domain pikeun backlinks spammy. Upami éta tiasa dianggo, usaha bakal nyabotkeun peringkat mesin pencari masing-masing. Éta sababna ngan saukur teu malire aranjeunna sadayana.

    Doug

  6. 6
  7. 7

    Éta pisan pikabitaeun pikeun masihan kana "sisi poék" SEO sareng ngawitan ngawangun éta roda tautan spammy, atanapi ngalebetkeun PLR anu kirang dipintal ka rébuan diréktori artikel, sareng sajabana, sareng sajabana. Sigana jalma séjén ngalakukeun éta, sareng gaduh kasuksésan kalayan éta . Tapi pangalaman kuring nyaéta Big G néwak pamustunganana sareng ngaleungitkeun tautan ieu - sanés aranjeunna gaduh seueur nilai pikeun dimimiti. Hébat pos BTW.

  8. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.