SEO Dupi Paéh

Screen Shot 2012 04 06 di 8.35.14 AM

SEO maot sakumaha urang terang. Matematika lami tina paningkatan backlinks sareng kecap konci isian ayeuna mangrupikeun targét pikeun Google pikeun ngaidentipikasi situs anjeun sareng ngubur dina hasil pamilarian. SEO henteu deui masalah matématika, éta mangrupikeun masalah manusa. Indikator sosial janten konci pikeun ranking sareng algoritma link anu parantos pensiunan. Waktosna anjeun ningali anu leres ngeunaan SEO… sareng nyaluyukeun saluyu.

Tangtosna kami ngamangpaatkeun gelar baity anu saé pikeun narik perhatian, tapi waktuna éta batur nangtung teras nyarios. SEO Tradisional henteu janten solusi anu hadé pikeun bisnis pikeun dimodalan. Pasti - jalma masih ngamanpaatkeun mesin pencari… sareng kami tetep mastikeun konsumén kami aya dina platform anu padet sareng gancang anu nampilkeun konténna leres pikeun panginditan. Tapi urang henteu nganggo deui metodologi anu lami pikeun nyobaan kumaha meresan kecap konci atanapi kéngingkeun backlinks ku cara naon waé anu diperyogikeun.

Paket SEO anu leres anu leres mana anu ngalangkungan optimasi situs na wangunan link sareng ngempelkeun analisis konversi pikeun nangtoskeun kecap konci, nyerat eusi anu ngajurung, ngajantenkeun gampang pikeun pamiarsa pikeun ngabagi eusi éta, ngagunakeun koneksi hubungan masarakat pikeun milarian kasempetan pikeun ngabagi eusi éta, sareng ngamajukeun heck tina kontén éta.

Presentasi ieu asalna disponsoran sareng dipidangkeun ngalangkungan webinar kalayan Compendium. Dinten ieu diulas dina halaman bumi tina Slideshare!

UPDATE 10/4/2012: Google parantos ngamutahirkeun tungtunan Wébmaster na khusus skéma link nargétkeun sareng nyarankeun nofollow pikeun sadaya tautan anu parantos dibayar.

47 Komentar

  1. 1

    Tautan kaluar halaman mangrupikeun kaseueuran sateuacanna. Ayeuna, éta "sora" anu urang nyobian kumpulkeun parantos ngawangun bentuk (sosial).

    Sakumaha biasa, kantun ngadamel barang-barang anu saé anu badé dibagi-bagi ku saha-saha ogé. Tapi henteu lirén di dinya. Kedah aya unsur manusa pikeun éta - cokot Jason contona. Anjeun hoyong sambung sareng anjeunna (kusabab kalakuan dunya nyata na ogé) & anjeun hoyong bagikeun barang-barang hébat anu didamelna - anu pamustunganana ngabalukarkeun sababaraha jinis konvérsi anu bakal nguntungkeun anjeunna. (atanapi anjeun)

    Pilarian henteu kedah maot, kumaha anjeun maénkeun dina lingkup aturan Google.

    • 2
      • 3
        • 4
          • 5

            Anjeun kedah ngarobih terminologi anjeun didieu Douglas, naha backlinker mangrupikeun topi hideung SEO? Backlinking sanés anu saé penting na. Nganggo taktik topi deui nyaéta curang sareng maénkeun sistem. A SEO suksés nyata sacara aktip nargétkeun tautan ngalangkungan sababaraha strategi

  2. 6

    Kalayan tilu blog kuring kéngingkeun spam, abdi bakal bagja pisan ningali tren ieu kaluar tina mode! Pieve hébat, éta ngeunaan eusi nyata tungtungna - ogé kuring miharep kitu ogé!

    • 7

      Tujuh bulan engké sareng tautan spam blog tetep datang! Masih, rezim anu saé pikeun urang anu paduli kana kontén sareng paduli ngeunaan hasil anu pangsaéna datang deui tina pamilarian google

  3. 8
  4. 9

    Google resep naon anu bakal dipikahoyong ku pangguna na. Janten, anjeun henteu hoyong ngaoptimalkeun seueur mesin pencari sapertos anu anjeun lakukeun pikeun pemirsa target. Ngadamel eusi anu saé anu anjeun terang yén anggota target sasaran bakal nguntungkeun.  

  5. 10

    Abdi resep ningali jalma ngaleupaskeun studi anu katégori nunjukkeun "musabab" antara rangking luhur sareng bagi sosial. Dina kaseueuran kasus ieu masih sinyal anu cukup lemah. Babagi sosial nyababkeun seueur barang-barang anu saé sapertos kunjungan, panginten tautan sékundér salaku hasil tina langkung bola panon sareng sajabina. Nanging salaku sinyal peringkat nyalira, kuring henteu acan ningali panilitian anu hébat kumaha pangaruhna kana hasil teangan dina jurusan jalan. Teu diragukeun aranjeunna bakal antukna.

    Ogé, éta leres debat upami urang tiasa ngamimitian ngalungkeun hal-hal énggal kana akronim SEO. Éta hartosna "Search Engine Optimization". Konversi kajadian dina situs sareng teu aya hubunganana sareng ngaoptimalkeun halaman pikeun mesin pencari. Kuring henteu nyatakeun ieu henteu penting pikeun perusahaan. Tapi kuring ningali tulisan anu henteu kaetung ngan ukur ngagumpalkeun hal-hal anu énggal kana naon anu hartosna SEO, sanaos aranjeunna henteu raos.

    Intina kuring leres-leres satuju sareng sentimen dek slide tapi kuring henteu satuju sareng "back link… moal aya pangaruhna pikeun bisnis anjeun sapertos nyerat eusi anu saé". Ieu gumantung kana seueur hal, kanyataanna anjeun peryogi duanana, hiji kedah ngajalankeun anu sanés.

    • 11

      anjeun ***** pinter. Teu aya sabab musababna. Hasil peringkat luhur ngagaduhan langkung seueur suka Facebook kusabab aranjeunna langkung seueur pangunjung, sareng kamungkinan kualitas anu langkung saé kanggo dimimiti (faktor anu nerjemahkeun kana kualitas ogé nerjemahkeun kana peringkat pamilarian anu luhur). Tangtosna hasil anu peringkat paling luhur pikeun istilah anu kompetetif langkung seueur tindakan sosial, tapi éta henteu diperingkat di luhur kusabab tindakan sosial - aranjeunna ngagaduhan langkung seueur tindakan sosial sabab éta peringkat di luhur. Kuring parantos nyobian ieu nepi ka tiwasna ngalangkungan sababaraha kategori, TIDAK ADA PUNCA - sareng kuring hoyong nyewa anjeun pikeun anak nakal.

    • 13

      @searchbrat: disqus @etelligence: disqus @ twitter-15353560: disqus Google negeskeun taun 2010 yén sosial dianggo pikeun nangtoskeun otoritas pikeun peringkat dina pidéo ieu: http://www.youtube.com/watch?v=ofhwPC-5Ub4

      Parobihan algoritma anu anyar teraskeun pangkatna langkung beurat. Branded3 ngalakukeun tés saderhana nganggo Twitter Retweet. http://www.branded3.com/tweets-vs-rankings

      Aya ogé papanggihan di dieu: http://liesdamnedliesstatistics.com/2012/06/social-media-shares-indicate-a-high-google-ranking.html

      Sareng kuring henteu satuju sapinuh haté sareng anjeun dina backlinking. Skéma backlinking ngotorkeun wéb sareng ngadorong halaman goréng ka luhur. Google ayeuna ngingetkeun wébmaster dina Pakakas Wéb nalika backlinks katingalina henteu wajar. Upami aranjeunna henteu acan, aranjeunna bakal mangaruhan réngking anjeun négatip. Cara anu pangsaéna pikeun ngahasilkeun backlinks nyaéta ngahasilkeun kontén anu ngahasilkeun sacara alami ... henteu kaluar sareng maksa aranjeunna. Upami anjeun ngalakukeun éta pikeun klien, anjeun ngalanggar Sarat Layanan Google sareng éta bakal datang deui pikeun ngahalangan klien anjeun.

      • 14

        Aya bédana antara backlinking (taktik hat hideung) sareng strategi ngawangun-link padet. Anjeun henteu tiasa nyarios yén backlinking henteu hadé sareng henteu kaitung seueur deui. Anjeun kedah khusus. Ngabejaan ka pamiarsa anjeun yén backlinking anu goréng pisan samar sareng tiasa nyasabkeun. Google nargétkeun tautan spammy sanés tautan kualitas. Janten mésér tautan kualitas rendah mangrupikeun taktik anu goréng tapi anjeun leres-leres kedah kéngingkeun tautan !! Salami aya mesin pencari bakal aya Search Engine Optimization. Taktik sareng strategi tiasa robih tapi éta henteu hartosna éta maot!

        • 15

          cobian deui, belalang, backlinking sanés taktik topi hideung. langkung saé henteu ngawartosan saha waé anu ngalakukeun séo.

          • 16

            A backlink alami henteu, backlink mayar nyaéta. Upami anjeun dibayar ka backlink, anjeun topi hideung. Sareng kami henteu ngawartosan ka jalma yén kami "ngalakukeun SEO", kami nyaritakeun yén kami nampi hasil bisnis sareng tiasa ngabantosan ngalereskeun masalah anu diwanohkeun ku konsultan SEO anu nempatkeun éta dina résiko.

  6. 17

    Kuring parantos maca blog anu henteu kaétang nyatakeun hasiat tina eusi. Eusi, eusi, eusi !!! Nalika kuring satuju, Abdi hoyong ningali tulisan anu leres-leres ngarecah cara-cara pemasar tiasa nyayogikeun nasabah na inpormasi anu pikaresepeun JEUNG ngagambar aranjeunna pikeun mariksa halaman wéb perusahaan.

    Upami eusi konci, kumaha anjeun ngartikeun eusi "saé"?

    • 18

      Hai Brian,

      Lumayan saderhana pikeun kuring. Eusi anu saé mangrupikeun eusi anu ngadorong pangunjung pikeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong pikeun dilakukeun. Pikeun unggal perusahaan, éta tiasa béda. Kanggo sababaraha perusahaan, éta pidéo pondok. Pikeun batur, éta salinan panjang. Éta sababna penting pisan pikeun nyetél analytics leres sareng kode sadaya acara sareng kampanye anjeun. Coba sadayana… laksanakeun, tés, ukur, saring sareng balikeun.

      Doug

  7. 19

    Persis. Eusi nyaéta Raja! Ayeuna langkung ti kantos. Upami anjeun ngagaduhan kontén freaky, situs anjeun bakal narik pengunjung sareng tautan tanpa aya SEO-Kampanye. Ngan ukur bénten sareng nyerat inpormasi sareng tangtosna kontén unik.

  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. 24

    Eusi anu anjeun ngahasilkeun pikeun paparan média sosial salaku mérek henteu aya hubunganana deui kecuali upami ngagaduhan kontekstual sareng pamirsa target anjeun. Anjeun tiasa nyarios naon waé anu anjeun pikahoyong salaku pamasar média sosial tapi kacuali jalma resep ngadangukeun naon anu anjeun carioskeun anjeun dasarna henteu aya hubungan bodas-noise anu henteu diperhatoskeun di pesta koktail- sareng hayu urang nyanghareupan éta, Facebook mangrupikeun koktail pamungkas pesta, nganggo atanapi teu nganggo alkohol.

    Masalahna nyaéta seueur teuing média "ahli" média sosial anu teu éling ngulang deui naon anu parantos didugikeun ku batur anu saleresna mikirkeun naon anu bakal aranjeunna carioskeun sateuacan aranjeunna ngan saukur nyarios, atanapi sahenteuna sahenteuna mikir payuneun siaran pers di mana-mana sareng propaganda média online. Ieu mangrupikeun blogger anu dimulyakeun paling saé, atanapi kurator eusi anu henteu dibayar nyobian pikeun hirup anu teu dibayar ku nyalin sareng nempelkeun kontén batur.

    http://chamberlainbell.com/thewordofed/?p=215

  13. 25

    SEO langkung ti ngan ukur SPAM. Tautan penting ayeuna sareng ka hareup, tapi aya tuntutan anu langkung luhur pikeun kualitas.

  14. 27
  15. 28

    SEO henteu maot. Abdi henteu satuju. Mangrupikeun waktos kanggo ngarobih stratégi. Éta pisan.

  16. 29
  17. 30
  18. 31
  19. 32

    Kuring satuju yén pikeun mesin pencari sapertos Google "Eusi mangrupikeun raja" tapi masih tautan anu saé perkawis peringkat.

  20. 33
    • 34

      Abdi boro-boro blogger anu teu terang-terangan Steve. Agénsi abdi mekar bari anu disebat "Agénsi SEO" sakarat sareng urang nuju kéngingkeun sadaya klien anu salah dikokolakeun.

  21. 35

    LOL: Jigana SEO ngan ukur koma saatos kajadian di jalan tol. Sareng kuring satuju sareng jalma-jalma anu atos maot anu ngadaptarkeun "kontén mangrupikeun raja" ogé. Google, perusahaan mana waé, pasti bakal "nyobaan" ngadorong amplop.

  22. 36
  23. 37
  24. 38
  25. 39

    SEO anyar, dina lima léngkah:

    1. Ngadamel tulisan nganggo judul anu nipu tapi narik perhatian.
    2. Tulis tulisan blog kalayan sakedik kontén saleresna.
    3. Pamaké Bombard kalayan seueur metodeu pikeun ngabagi tulisan éta.
    4. Ngobrol ngeunaan henteu aya gunana tautan dina halaman anu dieusian ku tautan.
    5. Kumpulkeun gaji.

  26. 41

    Hatur nuhun pikeun nyerat ieu. Abdi gering sareng bosen kana naon anu dicarioskeun ku para ahli SEO.

  27. 42

    Tulisan ieu ngayakinkeun kuring yén kuring henteu kedah google SEO pikeun terang naon éta. Kuring sanggup milarian sadayana anu kuring kedah terang: éta mangrupikeun akronim anu hoyong pisan diusahakeun tapi henteu leres-leres bakal dilakukeun.

  28. 43

    Bahahaha ieu lucu. Ngingetkeun kuring kana artikel Pesach Lattin tuh bari lami deui. Tebak cing?!! Eusi Pamasaran nyaéta SEO !! Ngarobih aturan henteu ngarobih gim. Disebut évolusi. Kami masih maénkeun Baskét di dieu.

  29. 44

    yeuh, paéh na. Tulisan hébat anu sanés di dieu ngajelaskeunana. Mesin pencari anu pabalatak tur beuki ngarobah hal (algoritma jsb) messier na meunang. Média sosial mutuskeun naon anu dihasilkeun ku pangguna pikeun eusi anu aranjeunna pikahoyong, langkung épisién. Mesin pencari ogé dilebetkeun kana Facebook sareng twitter, janten naha peryogi Google? Anjeun tiasa mendakan perusahaan sareng inpormasi anu anjeun peryogikeun dina média sosial.

  30. 45
    • 46

      SEO ayeuna kaasup sareng meryogikeun kaparigelan pikeun médium. Kaseueuran firma SEO murni anu kami terang parantos sahandapeun, anu masih aya agénsi anu ngartos gambaran anu langkung ageung sareng ngartos kumaha ngembangkeun eusi, sosial, seluler, sareng strategi PR - ngungkit usaha dina sadaya medium.

  31. 47

    Sacara prinsip kuring satuju sareng inti perasaan, tapi hilap "SEO parantos maot" sareng mikir langkung seueur ngeunaan "SEO parantos mekar." Pastina anjeun olde SEO (ton keyword keyword laced backlinks, sareng / atanapi isina keyword onsite) tos maot salaku panto panto, tapi kuring pikir wajar pikeun ngajawab yén SEO BAIK (sabalikna tina mayoritas SEO) leres-leres UXO ku nami sanés.

    Éta sadayana ngeunaan ngaoptimalkeun pangalaman pangguna ti mimiti toél ka hareup (sareng pastina henteu tungtungna dina konvérsi atanapi kontak atanapi "lebetkeun tujuan di dieu" sabab seueur jalma sigana mikir), sareng nalika ieu tiasa sareng teu kaasup sababaraha pertimbangan sapertos markup sareng commonsense "optimasi" seueur ogé anu ngambah kana ngawangun wéb anu alus, tiasa diaksés sareng akal sehat biasa.

    Masalah dina pandangan kuring nyaéta seueur teuing jalma nganggap SEO dina silo salaku hal anu anjeun lakukeun sacara misah - padahal saleresna, upami anjeun ngalakukeun éta leres, SEO mangrupikeun hal anu anjeun bakal lakukeun sacara alami nalika anjeun babarengan sareng bisnis sapertos biasa pikeun halaman wéb anjeun. Kedah dianggap kirang salaku kagiatan "pamasaran" sareng langkung salaku "kabersihan", sapertos pamariksaan éja!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.