6 Kesalahpahaman Kata Kunci Umum

20120418 203913

Nalika urang teraskeun ngalebetkeun kana panilitian anu langkung jero sareng langkung jero sareng klien ngeunaan jinis kecap konci anu narik lalu lintas pamilarian, urang mendakan yén seueur perusahaan gaduh ide anu lepat nalika ngeunaan kecap konci panilitian sareng panggunaan.

  1. Hiji halaman tiasa pangkat pikeun puluhan kecap konci. Jalma mikir yén aranjeunna kedah ngagaduhan hiji halaman per kecap konci anu aranjeunna hoyong udagan ... Éta sanés anu leres. Upami anjeun gaduh halaman anu rengking pikeun kecap konci, kecap konci tambahan anu aya hubunganana tiasa pangkat ogé! Naha tetep nambihan ton halaman sareng kontén repetitive nalika anjeun ngan ukur tiasa ngaoptimalkeun hiji halaman sareng pangkat pikeun sakumpulan kecap?
  2. Kecap konci volume luhur kalayan peringkat anu hébat tiasa ngakibatkeun seueur kunjungan tapi éta tiasa ngarugikeun tingkat konvérsi anjeun. Kecap konci mérek sareng kombinasi géograpis tiasa masihan anjeun palanggan paling seueur ... sanaos usaha anjeun henteu kedah lokal.
  3. Rarangken dina buntut panjang (volume milarian rendah, pakaitna tinggi) kecap konci sanés hartosna anjeun teu tiasa pangkat kana kecap konci anu saing pisan, jilidna. Nyatana, urang mendakan yén salaku klien kami pangkat dina jumlah kecap konci buntut panjang anu langkung seueur, aranjeunna condong pangkat langkung waktos dina istilah anu kalapa. Sareng tibalikna henteu kedah leres. Ngan kusabab anjeun pangkat dina istilah anu kompetitif pisan, henteu hartosna anjeun bakal pangkat dina sadayana istilah buntut panjang anu aya hubunganana. Istilah buntut panjang kedah didukung ku eusi anu aya hubunganana.
  4. Langkung patalimarga henteu teras hartosna langkung konvérsi. Sababaraha kali, éta hartosna tingkat mumbul langkung luhur sareng pengunjung langkung frustasi sabab henteu mendakan naon anu dipilari.
  5. Ngagunakeun kecap konci dina déskripsi meta mungkin henteu mangaruhan pangkat anjeun, tapi éta bakal ningkatkeun tingkat klik anjeun tina halaman hasil search engine (SERP). Émut yén kecap konci anu dipilarian masih langkung gagah dina SERP, narik perhatian kana entri anjeun sanés sanés sanés.
  6. Seueur jalma bahkan henteu nganggo istilah milarian pondok, tibatan milih pikeun ngetikkeun sadayana patarosan kana mesin pencari. Gaduh FAQ (sering ditaros) strategi tiasa janten strategi panggunaan kata kunci anu hébat.

Ngagaduhan batur?

Ieu tulisan patali anu tiasa dipikaresep:

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Lalu lintas hébat, tapi konvérsi langkung saé. Penting pikeun ngasupkeun buntut panjang kana campuran. Jalma anu milarian kecap konci buntut panjang milari anu khusus. Éta panginten parantos ngalih modeu panalitian anu terakhir sareng aya kamungkinan langkung hadé pikeun konvérsi.  

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.