Kumaha kéngingkeun Jus Tautan tina Youtube

youtube video SEO

Kuring parantos ngalaman seueur kasuksésan ngungkit Youtube pikeun ningkatkeun kaitanana halaman badarat pikeun kecap konci khusus. Mangrupikeun prosés saderhana sareng ieu kumaha jalanna:
Youtube SEO - Judul & Pedaran

  1. Ngadamel halaman badarat anu ngagaduhan kecap konci dina URL, dipisahkeun hyphen. Ieu ngabantuan bot pikeun ningali kecap anu sanés sareng ku sabab éta ngakuan patalina anjeun sareng frasa anu anjeun sasaran. Pikeun conto ieu, kuring badé nganggo http://www.addresstwo.com/small-business-crm/
  2. Ngadamel pidéo anu bakal anjeun lebetkeun dina halaman badarat ieu. Tina sudut pandang SEO, eusi pidéo na henteu penting pisan sabab urang sadayana terang bot moal tiasa ngorondang pidéo. Tapi, tina sudut pandang manusa, pastikeun pidéo na memang aya hubunganana. Barina ogé, ieu halaman anu bakal kami jalankeun.
  3. Unggah Pidéo kana Youtube sareng anggo kata konci atanapi frasa anjeun salaku judul pidéo. Salaku conto, pidéo kuring judulna, "Small Business CRM"
  4. Akhirna, lebetkeun hyperlink anjeun (http: // kaasup) dina pedaran pidéo.

Youtube SEO - Hyperlink
Nalika Youtube nyebarkeun pidéo ieu, string naon waé anu aya anu cocog sareng pola URL, dimimitian ku HTTP, sacara otomatis hyperlink kana URL éta. Ieu tempat URL halaman badarat éta sorangan penting kusabab anjeun henteu sanggup ngamanipulasi téks jangkar nyalira, Youtube ngan saukur ngahubungkeun alamatna. Janten, ngagaduhan istilah konci anjeun dina URL mastikeun yén jangkar téks ngandung udagan konci anjeun. Salaku conto, tingali URL hyperlinked dina halaman pidéo Youtube ieu.

Tapi henteu ieu tautan anu henteu nuturkeun? Tangtos éta. Tag jangkar anu bungkus Youtube dina URL anjeun bakal dipasihan atribut rel = "no-follow". Kira-kira: saha anu paduli! Sanaos naon anu standar w3 nyarioskeun tag anu henteu-nuturkeun sakuduna hartosna, data bersejarah parantos nunjukkeun pikeun kuring sababaraha waktos deui yén tautan anu henteu disangka ieu ngabantosan ningkatkeun patalina URL udagan. Sanaos kirang efektif tibatan tautan di-pos, éta épéktip.

Sumawona, tag H1 dina halaman ieu, judulna, ngandung istilah konci anjeun. Janten, anjeun gaduh halaman anu aya hubunganana sareng istilah konci anjeun ngaitkeun kana halaman badarat anjeun via jangkar téks dieusian ku istilah konci anjeun. Gampang!

Terakhir, tapi teu saeutik, nyebarkeun pidéo ieu dina halaman badarat dimana ayeuna dihubungkeun mangrupikeun léngkah pamungkas anu penting. Pidéo anu dilebetkeun ieu nyarios ka bot Google yén eusi halaman éta saleresna aya hubunganana sareng istilah konci anu dipikahoyong. Kunaon Kusabab judul pidéo anu disertakeun ngandung istilah konci ieu halaman anu ditargetkeun. Sedengkeun objék flash anu dipasang sanés henteu dirangkak, kuring yakin yén bot Google ngakuan obyék Youtube sareng nyatakeun judul pidéo kana algoritma na.

19 Komentar

  1. 1

    Abdi ngadamel hiji rekomendasi - nempatkeun tautan anjeun sateuacan kontén anjeun tibatan di jerona. Seueur jalma henteu ngagedéan sareng maca sadaya éntri déskripsi YouTube. Anjeun bakal mendakan anjeun bakal ningkatkeun tingkat klik-téng ku nempatkeun heula tautan.

    • 2

      Wah! Éta hébat! Teu terang éta! Tapi, kuring gaduh patarosan: upami anjeun nempatkeun tautan kana situs anjeun saatos masihan koméntar kana pidéo, naha éta goréng pikeun bisnis anjeun? Maksad abdi, naha google bakal ngahukum situs abdi? lamun henteu, naha aya kajadian anu goréng?

      http://northpark.universityhotelnetwork.com/

    • 3

      Wah! Éta hébat! Teu terang éta! Tapi, kuring gaduh patarosan: upami anjeun nempatkeun tautan kana situs anjeun saatos masihan koméntar kana pidéo, naha éta goréng pikeun bisnis anjeun? Maksad abdi, naha google bakal ngahukum situs abdi? lamun henteu, naha aya kajadian anu goréng?

      http://northpark.universityhotelnetwork.com/

    • 4

      Wah! Éta hébat! Teu terang éta! Tapi, kuring gaduh patarosan: upami anjeun nempatkeun tautan kana situs anjeun saatos masihan koméntar kana pidéo, naha éta goréng pikeun bisnis anjeun? Maksad abdi, naha google bakal ngahukum situs abdi? lamun henteu, naha aya kajadian anu goréng?

      http://northpark.universityhotelnetwork.com/

  2. 5

    Kuring ngamimitian ngalakukeun ieu sakedik langkung sabulan katukang sareng parantos kéngingkeun sababaraha hasil anu saé pikeun sanés ngan ukur diri kuring tapi ogé sababaraha klien. hatur nuhun pikeun ngantepkeun rahasia kuring tina kantong. NGABARAKATAK.

    Dave

  3. 6

    Hal sanés anu kedah dilakukeun nyaéta narjamahkeun eusi pidéo anjeun. Ieu bakal masihan kasempetan anu langkung saé pikeun ditingali dina milarian YouTube ogé. Réréncangan masihan kuring sirah http://speakertext.com anu mangrupikeun palayanan anu seueur dianggo pikeun anjeun. Kuring yakin anjeun tiasa ngalebetkeun téks anu ditranskripsi dina halaman badarat sareng nyumput tina pandangan umum nalika masih ngabantosan peringkat halaman anjeun. Inpo anu saé sareng tips tentang leres ngaoptimalkeun eusi pidéo sanés ngan ukur nempatkeun éta.

  4. 7

    Inpo hébat. Seueur jalma anu henteu ngartos kumaha pidangan judul tiasa ngabantosan aranjeunna. Ogé ningali kana narjamahkeun aranjeunna sareng jasa sapertos Speaker Téks. Ieu ngamungkinkeun anjeun masangkeun transkripsi ka YouTube anu matak ngamudahkeun pikeun mendakan kontén pidéo anjeun dina YouTube nyalira. Anjeun panginten tiasa nyandak téks na nempatkeun kana halaman badarat anjeun tapi nyumputkeunana tina pandangan ogé.

  5. 8

    Nuhun kana postingan inpormasi pisan. Hiji-hijina patarosan kuring nyaéta, naha duplikat eusi pidéo deui dina halaman badarat? Jalma-jalma parantos ningali éta dina YouTube, naha henteu ngagaduhan eusi anu béda anu cocog sareng istilah konci na? Naha ieu moal épéktip upami henteu langkung?

    • 9

      Hai Chris,

      Patarosan hébat. Aya dua cara pemirsa ngahontal pidéo éta - hiji
      hartosna tiasa ngalangkungan pamilarian dina platform video hosting sapertos YouTube,
      atanapi ngalangkungan jalma anu ngarujuk pidéo dina YouTube. Nanging, nempatkeun
      video dina situs anjeun bakal ngaoptimalkeun halaman éta dina mesin pencari sareng muncul
      dina palang pidéo anu ditampilkeun sacara opsional dina hasil pamilarian. Sakumaha
      ogé, upami anjeun gaduh jaringan sosial sareng PR anu saé - masang pidéo éta
      eusi dina halaman badarat anjeun tiasa narik langkung seueur pangunjung. Anu pamungkas,
      éta parantos ditingalikeun dina seueur tés anu tiasa dina video dina halaman badarat
      ningkatkeun tingkat konvérsi. Kuring satuju sareng anjeun kalayan hiji hormat -
      pastikeun yén video dina halaman badarat anjeun aya hubunganana sareng konténna
      Tuh. Éta optimalisasi anu saé!

      Hatur nuhun,
      Doug

  6. 10

    Kuring kedah nyebatkeun yén tulisan anjeun di luhur mangrupikeun anu pangsaéna sareng paling propésional anu kuring kantos baca dinten ayeuna sareng kuring parantos maca sababaraha ngeunaan hyperlink You Tube. Patalina antara mesin pencari pidéo nomer hiji sareng halaman wéb anu anyar diwanohkeun saé pisan sareng jarang dicandak ku "Wéb SEO" anu sanés sareng saur kuring ieu cocog pisan sareng kacindekan logis anu saé dina strategi marketing kuring. Hatur nuhun.

  7. 11
  8. 12
  9. 13

    Tip anu pikaresepeun sareng hatur nuhun pikeun ngabagi. Kalayan Google ngendalikeun seueurna maluruh anu kajantenan dina internét, ngagaduhan sababaraha eusi sareng tautan dina éta platform anu béda mangrupikeun cara anu pasti pikeun nguntungkeun unggal wébmaster atanapi blogger. Sareng ku patalimarga ageung anu paréntah YouTube unggal dinten ngalangkungan internét, teu aya tempat anu langkung saé pikeun ngamangpaatkeun ieu pikeun patalimarga.

  10. 14

    Pos anu hébat, resep kana eusina. Kuring panasaran naon téma anu anjeun anggo, resep kana sidebar anu teu kaci. Punten kirimkeun ka kuring tautan afiliasi anjeun upami anjeun ngagaduhan, hoyong kéngingkeun témplat sareng plugin na

  11. 16
  12. 19

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.