Kalayan Milarian, Tempat Kadua Ngan Anu Kalah Anu Kahiji

Sababaraha jalma janten bungah pisan nalika ngamimitian ningali halamanna mimiti muncul dina hasil search engine. Seueur teuing perusahaan anu henteu sadar ngan ukur sabaraha ageungna gimna sareng sabaraha artos anu dipertaruhkeun nalika ngeunaan kata kunci sareng nilai panempatan mesin pencari.

Janten… ieu conto dimana kuring tiasa ngitung nilai pangkat. Hayu urang ngabayangkeun kami Agén Perumahan San Jose sareng urang ngagaduhan blog sareng kampanye pamasaran mesin pencari anu saé anu ngadorong kami ka luhur pikeun istilah éta San Jose Imah kanggo Dijual.

  1. Bulan kamari, aya 135,000 milarian San Jose Imah kanggo Dijual.
  2. Harga bumi rata-rata di bumi anu dijual nyaéta $ 544,000 di San Jose.
  3. Komisi komisi antara 3% sareng 6%, janten hayu urang bayangkeun tingkat komisi median 4%.
  4. Hayu urang ayeuna bayangkeun yén ngan 0.1% paluruh ngahasilkeun penjualan anu saleresna.

Panaliti SEO parantos nyayogikeun sababaraha statistik dina pangkat sareng réspon, janten hayu urang matématika sareng ngitung komisi tina posisi 8 dina halaman, dugi ka posisi # 1 dina halaman hasil search engine:

penjualan-komisi.png

Ayeuna, Trulia nyepeng posisi nomer 1 sareng Zillow nyekel jabatan # 2 - sanés agén perumahan nyata. Nanging, kanyataan yén ngan ukur ku nyekel posisi # 1 Trulia nyepeng 56% tina klik pikeun pamilarian éta - diperkirakeun $ 41 milyar dina milarian Perumahan pikeun hiji kota. Zillow ngan sahandapeun $ 10 milyar. Ku dugi ka koran, éta Raksa News, anjeun ngan dina $ 3 milyar.

Kuring panasaran naha agén sareng calo di daérah ieu ngantepkeun diréktori ieu meunang… aranjeunna bisa janten bersaing tibatan ngandelkeun aranjeunna. Naha henteu pantes pikeun salah sahiji calo régional nyéépkeun sababaraha juta dolar dina pamasaran search engine? Leres… leres éta ogé.

Trulia meunang 4 kali patalimarga kalayan konci tunggal ieu! 4 kali! Nalika anjeun ngaevaluasi perusahaan mesin pencari sareng konsultan, tong ngaliwat kanyataan ieu. Émut yén éta mula mahal pisan pikeun bersaing dina istilah kalapa ieu sareng milarian volume tinggi, sanaos. Kami nuju damel sareng palanggan konci ayeuna sareng ngadorong halaman hasil mesin pencari. Urang kedah kéngingkeun # 1 tempat pikeun aranjeunna pikeun kampanye pikeun mayar lengkep sareng nyayogikeun padamelan tambahan. Taruhanana ageung sareng urang bakal dugi - tapi butuh pisan usaha.

Seueur perusahaan anu senang nalika aranjeunna ngan ukur dina halaman kahiji… kasalahan ageung. Éta ngan saukur henteu cekap pikeun némbongan kecap konci khusus dina hasil search engine - meunangna maluruh éta konci pikeun meunang bisnis sareng dolar anu aya di balik pamilarian éta. Ngawitan ngitung laba atas investasi pikeun konci anjeun, babandingan nutup, sareng pendapatan. Anjeun tiasa mendakan yén éta pantes nyéépkeun ratusan rébu dolar pikeun stratégi pamasaran milarian. Upami anjeun henteu sadar - panginten persaingan anjeun bakal.

Sakumaha Bapa kuring kantos nyarios ka kuring ... “Tempat kadua ngan saukur anu éléh munggaran".

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    WAH.

    Beda antara # 1 jeung # 2 nyaeta pisan badag ti Teu sangka bakal.

    Kuring heran naha ieu bakal tetep konsisten atanapi upami para nasabah bakal mimiti ngebor langkung jauh saatos pasar parantos dewasa…

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.