Naha Strategi Search Engine Bawa Super Saeful 2012 ka Indianapolis?

Depositphotos 6114248 s

Henteu, tapi urang hoyong pikir yén éta ngagaduhan pangaruh. Kami terang yén usaha urang, sahenteuna, ngagaduhan pangaruh anu suksés dina hasil mesin pencari. Dina waktos pengumuman, The Urang 2012 Super Saeful situs sanés dina SERP naon waé - tapi ku pengumuman, kami hiji-hijina kota anu ngagaduhan situs dina hasil search engine.

Éta panginten lumayan, tapi salah sahiji tujuan anu kuring sareng Pat Coyle nalika inopatip ngaluncurkeun halaman wéb Super Bowl nyaéta pikeun mastikeun yén situs wéb ngadominasi mesin pencari sareng mangrupikeun situs terkenal dina wéb. Éta - sareng masih aya.

2012 super mangkok serp

Kami terang yén NFL henteu merhatoskeun pisan kana Internét - tapi kami hoyong anu sanés ngan ukur ningali Indy nalika aranjeunna panasaran saha anu ngatur éta salajengna. Kusabab kitu kuring bobo waé wengi pikeun ngaoptimalkeun halaman wéb sareng Pat ngawangun strategi koléktif pikeun nyungkeun eupan balik sareng diskusi sapanjang situs daérah sanés sapertos IndyMojo, The Indianapolis Star, Abdi Pilih Indy, Indiana langkung alit, sareng sajabana, sareng kami nyungkeun bantosan anu sanés blogger régional pikeun nyebarkeun kecap.

Kami malah ngaluncurkeun a Super Saeful 2012 Youtube Channel pikeun ngadorong pidéo kaluar sacara viral. Pikeun ngajaga situsna tetep hirup dina mesin, urang narik eupan tina sadaya berita régional sareng blog ngalangkungan Yahoo! Pipa kana halaman.

Nalika berita henteu robih, pidéo na. Éta mangrupikeun serangan kontinyu tina kontén sareng backlinks pikeun nyobaan ngajaga situs dina radar sareng "Indianapolis" relatif ka "Super Bowl" sareng "2012" dina halaman hasil. Inovatif ngajalankeun strategi kalayan cemerlang - nyaluyukeun sareng ningkatkeun kontén sakumaha diperyogikeun.

Sareng éta hasil!

Kata kunci nyandak kami seueur patalimarga, patalimarga anu ayeuna nuju ngajentul ayeuna janten Indianapolis kapilih:
kecap konci super mangkok

Lalu lintas ayeuna parantos ngalih ti ~ 150 kunjungan sadinten janten spiking ka 9,000 kunjungan:
google analytics

Oke, panginten Dennis Hopper ngabantosan!

Tingali vérsi résolusi langkung luhur dina video ieu dina Urang 2012 Super Saeful website.

Mungkin bagian anu paling ageung tina ieu nyaéta tumuhna situs sareng panempatan na dilakukeun ngalangkungan sadaya strategi hat-bodas (sanés jahat). Kecap saderhana pamasaran sungut, desain situs anu hébat, panempatan kontén, blog, sareng média sosial, jst - dina strategi anu lengkep - kabuktosan janten juara. Éta mangrupikeun kampanye anu saé sareng kami ngaharepkeun kami maénkeun sakedik usaha dina nyandak Super Bowl ka Indianapolis!

Pangalusna sadaya, éta henteu meryogikeun seueur usaha - ngan seueur strategi di payun teras mastikeun yén stratégina teras-terasan dilaksanakeun. Hatur nuhun khusus ka Mark Miles sareng Pat Coyle pikeun ngantep kuring ngabantosan tim. Ogé berkat Inovatif pikeun nahan éditan tengah wengi sareng tungtutan kuring - éta saé.

6 Komentar

  1. 1

    Pagawean anu endah pikeun SADAYANA anu nempatkeun waktos pikeun meunang ageung pikeun Indianapolis ieu lumangsung minggu ieu. Doug, anjeun pahlawan kuring.

    • 2

      Hei Ryan!

      Hatur nuhun kana bantosan anjeun ogé! Kuring mangrupikeun bagian anu pohara, pohara, leutik tina usaha ieu. Sigana mah kuring narik langkung saé sareng ngahadiran sababaraha rapat. Anggota sanésna, kalebet tim wéb di Inovatif, nempatkeun seueur pisan jam unggal minggu.

      Éta senang! Sareng dugi ka 2012 bakal hébat!

      Doug

  2. 3
    • 4

      Pangalusna, Stephen. Sabenerna nami domain sareng desain wéb parantos dipidamel sateuacan Pat sareng kuring sumping. Urang kedah damel sareng naon anu aya tibatan jalan urang sorangan. Abdi tangtu - leres - milih domain anu ngagaduhan "2012" sareng "super" sareng "mangkok" di jerona. Sareng kuring sigana bakal gaduh situs anu dilebetkeun kana subdirektori anu disebat "indy". 🙂

  3. 5
    • 6

      Hatur nuhun! Éta mangrupikeun upaya komunitas - kalebet situs média sosial sareng blogger ti sakumna daérah! Saha waé anu nyéépkeun waktos nyerat ngeunaan hal éta nyumbang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.