Subdomain, SEO sareng Hasil Usaha

domain

Ieu poko SEO anu keuna pisan (anu kuring terang deui minggu ieu): Subdomains.

Seueur konsultan SEO nganggap hina subdomain. Aranjeunna hoyong sadayana dina hiji tempat anu rapih sahingga aranjeunna tiasa ngalakukeun promosi di luar situs kalayan gampang sareng difokuskeun kéngingkeun domain éta langkung otoritas. Upami situs anjeun ngagaduhan sababaraha domain, éta ngalikeun padamelan anu diperyogikeun. Kalayan kecap séjén, upami anjeun badé Gamble ... aranjeunna hoyong anjeun Gamble dina hiji sisi. Ieu masalahna ... kadang-kadang asup akal mutlak pikeun subdomain situs anjeun.

Nyatana, sababaraha pasipatan anu parantos pulih tina kasohor ku Google Ngamutahirkeun Panda tos kana subdomain. Salah sahiji situs éta nyaéta Hubpages. ngagunakeun Semrush, urang nganalisis jumlah kecap konci anu Hubpages aya dina réngking sateuacan sareng saatos Panda pencét sareng ngalihna ka subdomain.

Upami anjeun sisihkan sadayana kecap konci mérek, peringkat luhur Hubpages ayeuna sadayana aya dina pamundut dumasar-kecap konci! Ieu sababaraha diskusi ngeunaan hal éta:

Naha anjeun kajantenan ningali saha waé dina tulisan éta ngabahas ongkos konversi or hasil bisnis? Leres ... kuring ogé.

Henteu ngan ukur ngeunaan kebon eusi sareng Panda. Subdomain ngamungkinkeun pamisahan situs anjeun anu épéktip, nyayogikeun kajelasan sareng fokus kana eusi anu aya. Nalika anjeun nyiksikan sareng ngadingan situs anjeun janten subdomain, anjeun bakal sigana bakal pencét dina réngking nalika anjeun mindahkeun kontén sareng kedah alihan patalimarga. Tapi dina jangka panjang, anjeun bakal kamungkinan mangtaun peringkat anu langkung saé dina kecap konci anu aya hubunganana, drive langkung patalimarga langkung gampil ngalangkungan situs anjeun, sareng nyayogikeun pangalaman pangguna anu langkung sasaran anu janten bagéan pamaca anjeun sacara épéktip sareng ningkatkeun tingkat konversi sacara umum.

Subdomain henteu goréng pikeun SEO, éta tiasa hebat pikeun éta ... upami anjeun yakin SEO ngeunaan meunang hasil bisnis. Tapi ku ngalaksanakeun subdomain, konsultan SEO terang yén aranjeunna nuju najong kaléng di jalan. Janten… naha aranjeunna badé nyandak kaputusan anu kéngingkeun sababaraha hasil gancang atanapi langkung saé hasilna engké? Upami aranjeunna hoyong tetep dibayar, panginten panginten jalan anu gampang.

Targeting mangrupikeun strategi pemasaran anu épéktip anu underutilized sapanjang industri. Tapi urang ningali angin parobihan. Google terang yén kontén anu ditargétkeun pisan anu penting pikeun konci strategi hébat… éta mesin pencarina didamel. Pangaturan 600 algoritma tambahan anu aranjeunna laksanakeun sataun ngabantosan pikeun neraskeun pokus éta.

Janten naha anjeun bakal ngalakukeun hal éta Avoids eusi sasaran sareng interaksi pangguna?

Conto sanésna nyaéta serangan tina infographics nu mibanda leres-leres nanaon hubunganana sareng bisnis anu saleresna. Urang SEO resep infographic anu saé kusabab éta bakal janten viral sareng perusahaan bakal kéngingkeun ton backlinks sareng aranjeunna bakal ningkatkeun rangking sareng patalimarga.

Meunang.

Atanapi éta ...

Ayeuna anjeun ngagaduhan ton patalimarga anu henteu ngarobah. Tingkat bouncing naék, konvérsi turun ... tapi anjeun peringkat langkung saé - utamina dina sakumpulan istilah anu teu aya hubunganana sareng bisnis anjeun.

Dina pamanggih kuring, anjeun ngan ukur ruksak otoritas mesin pencari sareng optimasi anjeun sabab anjeun parantos bingung mesin pencari pikeun mikiran situs anjeun panginten sanés hal éta sanés. Abdi langkung resep resep resep haneut mo Lukas pikeun infographic khusus industri tibatan infographic viral anu henteu aya hubunganana. Kunaon sabab éta museurkeun kawenangan sareng reputasi kuring di industri kuring. Situs anu ditargetkeun bakal salawasna nguntungkeun anu umum ... sareng kuring henteu ngiringan pangaruh sosial komunitas anu ketat.

Upami klien kuring ngagaduhan rupa-rupa topik anu panginten henteu aya hubunganana sareng hubungan langsung, kuring langkung resep mamatahan aranjeunna pikeun ngalih ka subdomain, pencét, sareng ngawangun strategi anu museur pisan anu museur di sakitar industri, produk sareng jasa aranjeunna. Upami anu anjeun milari nyaéta pangkat sareng patalimarga, subdomain panginten janten paria. Tapi upami anjeun ngudag hasil bisnis, anjeun panginten hoyong ningali anu kadua.

Anu di industri anu damel pikeun konvérsi klien ngartos peran anu aranjeunna tiasa maénkeun. Anjeun panginten hoyong masihan subdomain kasempetan sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.