Ngawula mangrupikeun Jual Anyar

Ngawula mangrupikeun Jual Anyar | Blog Tech Marketing

Kuring ngahadiran hiji Indianapolis Ama luncheon dimana Joel Book nyarios ngeunaan Pemasaran kana Kakuatan Hiji. Presentasi na ngandung seueur inpormasi hébat ngeunaan ngagunakeun pamasaran digital pikeun ngalayanan nasabah kalayan langkung épéktip. Sanaos, aya sababaraha takeaway tina program éta, aya hiji anu nyangkut kuring. Pamanggih yén: ngalayanan mangrupikeun jual anu énggal. Dasarna, ideu anu ngabantosan palanggan langkung épéktip tibatan teras-terasan nyobian ngajual ka aranjeunna.

Kumaha carana éta tiasa diterapkeun dina kampanye pamasaran email anjeun? Kirimkeun email anu ngabantosan anu ngagaduhan tujuan khusus pikeun klien anjeun. Ieu sababaraha conto:

  1. Panginget Produk: upami lumaku pikeun produk anjeun, kirimkeun email peringatan ka konsumén anjeun nalika aranjeunna caket peryogi mesen deui atanapi mésér ngeusian deui.
  2. Panginget Gorobag Balanja Ditinggalkeun: sakapeung, konsumén nempatkeun barang dina karanjangna sareng niat mésér, tapi ngan saukur kaganggu sateuacan tiasa bérés. Surélék balanja balanja anu ditilar tiasa janten cara sopan pikeun ngingetan aranjeunna yén aya barang-barang anu masih aya sareng ngajantenkeun gampang pikeun konsumen pikeun gancang balik sareng ngarengsekeun pamésérna.
  3. Panginget Tinjauan Produk: ieu mangrupikeun pangéling email anu hadé pikeun dikirim ka palanggan. Ku ngirim, anjeun ngingetan palanggan pikeun ngeusian resensi ngeunaan produk anu nembe dibeli. Nanging, ulasan produk anu saé tiasa ningkatkeun krédibilitas anjeun salaku perusahaan sareng masihan palanggan kahareup langkung percaya kana produk anjeun.

Upami anjeun henteu acan nambihan email ieu salaku bagian tina program pamasaran email anjeun, naha henteu? Éta tiasa disiapkeun pikeun sacara otomatis ngirim dumasar kana kabiasaan palanggan sareng aranjeunna ngawula ka palanggan anjeun kalayan langkung épéktip, ogé nyayogikeun panghasilan tambahan kana garis handap anjeun. Hurungna sapertos dampal, leres? Upami anjeun peryogi bantosan ngalaksanakeun jinis email ieu kana program email anjeun sacara umum, mangga dugi ka Delivra ayeuna.

Naon conto email anu sanés anu anjeun carioskeun pikeun palanggan? 

One comment

  1. 1

    Ngabantosan klien kami tiasa gampang atanapi tiasa janten tugas, gumantung kana kumaha pandanganana. Kuring sok mendakan yén ngabantosan klien kuring mangrupikeun perusahaan anu nguntungkeun pisan. teu ngan dina hal panghasilan, tapi dina hal modal sosial ogé.

    Sareng dinten-dinten ieu, kalayan jumlah pencét anu pangalaman palanggan anu goréng dina média sosial, éta langkung raos tibatan kantos ngalayanan klien kami ogé. Anjeun henteu kantos terang saha anu terang saha atanapi saha anu tiasa janten saluran deui pikeun kéngingkeun klien énggal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.