Tujuh Léngkah pikeun Carita Sampurna

Seueur pamasaran sareng jual resonasi sareng pemirsa dina tingkat émosional. Storytelling mangrupikeun inti tina ngajelaskeun produk atanapi jasa anjeun. Ngobrolkeun perkawis fitur sareng manpaatna sadayana saé sareng saé, tapi kajabi batur tiasa terang yén anjeun ngarengsekeun masalah sapertos aranjeunna, kamampuan pikeun aranjeunna pikeun percanten ka anjeun pikeun ngarobih mangrupikeun waktos anu lami.

Nyaritakeun mangrupikeun kasenian - sanaos ngan ukur ngabagi anekdot sareng pemirsa. Kamampuh plot kaluar teh dongeng dina tulisan blog atanapi bahkan pidéo pondok peryogi sababaraha dasar. The Asosiasi Pamasaran Eusi parantos ngempelkeun infographic ieu pikeun ngabantosan anjeun nyusun carita salajengna. Ngalakukeun ayeuna!

Tina struktur sareng plot dugi ka pahlawan sareng tokoh, carita anjeun kedah aya sadayana upami aya hubunganana sareng anu maca. Turutan pituduh kami pikeun suksés nyaritakeun.

tujuh léngkah

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.