Shakr: Nyiptakeun Pidéo Usaha Anjeun Online Online Nganggo Templat Endah

shakr

Kuring resep pisan kana kamajuan dina video sababaraha taun ka pengker. Unggal bisnis gaduh kasempetan pikeun ngarékam pidéo pikeun perusahaanna, tapi éta henteu gampang. Sajabi ti kualitas pidéo, cahayana sareng audio, aya tulisan produksi anu nyéépkeun atanapi mahal. Abdi resep ngalakukeun pidéo, tapi condong kana blogging atanapi podcasting sabab éta langkung gampang. Pikeun palanggan urang pikeun suksés, kami parantos ngabantosan aranjeunna ngawangun studio supados aranjeunna tiasa ngaluncatan payuneun kaméra sareng ngan saukur mencét rékaman.

Henteu sadaya jalma ngagaduhan méwah tim vidéo kana skrip, rékaman, sareng ngolah pidéo ti mimiti. Upami anjeun ngagaduhan sumber pikeun éditan pidéo, situs sapertos Videohive anu saé pikeun ngajajah sareng milarian pidéo anu tiasa dianggo pikeun proyék-proyék anjeun. 

Tapi kumaha upami anjeun ahli dina ngarékam pidéo tapi pidéo anjeun ngan saukur henteu aya sentuhan kreatif anu ngajantenkeun pidéo endah? Éta jalan kaluarna Shakr parantos ngawangun. Aranjeunna parantos ngagabungkeun kumpulan pidéo anu luar biasa pikeun bisnis anjeun:

kumpulan shakr

Pilarian pidéo anu anjeun badé gunakeun - anjeun tiasa maénkeun sacara lengkep:

shakr-video

Teras buka panganteur pangguna saderhana na dimana anjeun tiasa nyered sareng ngaleupaskeun pidio atanapi gambar anjeun langsung kana layar. Henteu kedah éditan anu maju, transisi, atanapi bahkan tipografi… éta sadayana sateuacana pikeun anjeun ngekspor pidéo anu endah.

shakr-screenshot

Anjeun teu kedah mayar pidéo anjeun dugi ka anjeun tiasa nilik kana sadayana… fitur anu saé pisan dina platform.

Daptar pikeun Akun Shakr Gratis

One comment

  1. 1

    Doug, abdi resep wawasan anu anjeun damel ngeunaan Shakr anu saé pikeun jalma anu tiasa kéngingkeun rekaman éta, tapi peryogi sentuhan kreatif pikeun ngadamel pidéo anu saé. Di Shakr, kami super ngadukung industri videografi sareng sagala rupa pakakas nyiptakeun pidéo dina pasaran. Kuring pribadi sering nganggo Screenflow, Vee kanggo iPhone sareng seueur deui. Shakr ngagaduhan komunitas langkung ti 1,550 désainer anu kadaptar, seueur diantarana parantos damel pikeun merek ageung sapertos Nike, anu nyayogikeun desain vidéo na pikeun pangguna Shakr ngadamel pidéo anu hadé ku ngagabungkeun rekaman anu aya sareng desain vidéo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.