Dinten Kamerdekaan (ti Billy Mays, ShamWow sareng HeadOn)

Tipi sering di imah urang, tapi biasana latar tukang. Upami kuring nonton televisi, biasana Discovery Channel. Dinten ieu dinten minggu, janten kuring ngorondang saluran sababaraha kali. Saatos sababaraha lami, urang nembé nyéwa pilem. Ieu 3 alesan kunaon:

ShamWow

Kuring miharep jalma ieu bajing kusabab aya anu nyodok panon na.
18106400id2

Teraskeun

Resep diri saatos anjeun ningali komérsial na 47 kali.
teraskeun

Billy Mays

Hiji-hijina hal anu kedah dijual ku jalma ieu nyaéta rambut sareng pewarna janggot.

Iklan anu pikareueuseun ngan saukur manipulasi, sanés pamasaran. Kuring henteu terang naon anu langkung ngaganggu kuring - iklan ieu atanapi kanyataan yén éta pasti tiasa jalan.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.