Bagikeun Salaku Gambar: Sorot, Pencét sareng Bagikeun Téks anjeun

bagikeun salaku gambar ngamungkinkeun anjeun nyorot téks mana waé dina 250

Abdi kedah ngalakukeun a penandian buku jeung Bet Hayden di Média Sosial Marketing Dunya, panulis tina Pinfluence: Pitunjuk lengkep pikeun Pemasaran Usaha anjeun ku Pinterest.

Salah sahiji alat anu dibébaskeun ku Bet dina bukuna anu super saderhana tapi leres-leres hébat disebat Bagikeun salaku Gambar. Kanggo sababaraha artos, anjeun tiasa nyéred bookmarklet kana toolbar panyungsi anjeun teras ngarobih kutipan naon waé janten gambar anu tiasa dibagi. Éta lungsur paéh gampang ku sababaraha fitur ... tapi éta trik!

Aya waktos dina blog kuring nalika kuring hoyong nyandak cutatan blok sareng ngajantenkeunana dina jero awak tulisan. Ieu cara anu saé pikeun ngalakukeun éta - henteu ngan ukur masihan kuring gambar anu kuring tiasa nganggo téks alternatip pikeun optimasi milarian gambar, tapi hal anu leres-leres menonjol di antara téks dina tulisan blog.

Bagikeun salaku Gambar

Upami anjeun hoyong anu sakedik langkung mantap, dimana anjeun tiasa nambihan gambar latar sareng ngarobih kaluaranna langkung beurat, Beth ogé daptar PicMonkey salaku alat éditan poto anu hébat anu tiasa anjeun ngaropea ku téks.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.