Ieu Kumaha Anjeun Bagikeun Eusi dina Média Sosial

ngabagikeun

Upami anjeun leres-leres hoyong memaksimalkeun jangkauan anjeun dina Facebook sareng Google+ nalika anjeun ngabagi eusi, henteu kedah katingal jauh ti klien kami, Daptar Angie. Seueur jalma (sapertos urang) ngadorong eusi kami ka média sosial anu ngamangpaatkeun a host tina aplikasi penerbitan siga Hootsuite atanapi Buffer.

Masalahna nyaéta tulisan kami katingali dina Facebook sareng Google+ kalayan jangkauan minimal. Teu seueur teuing saham, henteu teuing dialog. Kami nganggo pihak katilu aa pikeun nyebarkeunana janten kami terang yén Edgerank parantos ngajalankeun visibilitas kami. Tulisan anu dipasang sapertos kieu:

Ayeuna tingali di Daptar Angie sareng kumaha aranjeunna nyebarkeun tulisanana:

23 Bagikeun, 32 Suka, sareng 9 koméntar kana topik, Kumaha Milih Warna Shingle Katuhu! Rahayat… éta sanés sababaraha topik anu luar biasa anu ditunggu-tunggu dunya, nya?

Bédana antara cara ngabagi urang sareng aranjeunna nyaéta aranjeunna nyayogikeun poto anu saé pisan sareng unggah ku tautan pondok kana artikelna. Ieu mangrupikeun prosés manual sareng meryogikeun waktos tambihan ngembangkeun grafik sareng unggah ku cara manual ... tapi ayeuna atos kénging ratusan, upami henteu rébuan deui jalma ningali tulisan ku ngalakukeun éta.

Gambarna ditingalikeun dina rubak pinuhna aliran - bédana ageung dibandingkeun gambar leutik alit anu ngiringan tulisan sanés. Nalika jalma-jalma ngagulung aliranna di Facebook sareng Google+, aranjeunna ngahiliwir ku téks, tiasa néwak hiji atanapi dua gambar gambar leutik, tapi panonna moal sono kana gambar ageung ieu! Google+ nyebarkeun aranjeunna ampir lebar browser lengkep!

Anjeun panginten hoyong mikirkeun ngembangkeun sababaraha témplat dina Illustrator of Photoshop pikeun gampang ngawangun gambar-gambar ieu kanggo dipasang ... leres-leres hasil!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun kana tulisanana, Douglas. Aya bénten ageung antara dua pendekatan sareng kuring tiasa ningali kumaha Angie bakal langkung suksés.

  3. 3

    Hei Douglas - Abdi resep tulisan ieu sareng hatur nuhun pikeun anu ngagorowok pikeun tulisan G + kuring. Hebat ningali conto kasus nyata mérek ngagunakeun gambar sareng kéngingkeun kasuksésan kalayan éta. Abdi satuju pisan. Kuring resep teuing ka Buffer, tapi kuring ogé nyéépkeun waktos pikeun ngunggah gambar pikeun tulisan anu paling penting - khususna dina G + sareng Facebook. Bédana gambar anu numbu atanapi diunggah dina G + ageung, pasti!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.