Kumaha Nyiptakeun Eusi Anu Tiasa Bagikeun

naha urang bagi

Numutkeun ka The New York Times Customer Insight Group dina whitepaper anyar, Psikologi Babagi, aya 5 alesan konci naha jalma bagikeun online:

  • ajen - Pikeun nyangking eusi anu berharga sareng ngadidik ka batur
  • Identity - Pikeun ngartikeun diri urang batur
  • Network - Pikeun numuhkeun sareng ngadukung hubungan urang
  • Keterlibatan - Minuhan diri, nilai sareng pipilueun di dunya
  • sabab - Pikeun nyebarkeun kecap ngeunaan sabab atanapi merek

Laporan New York Times mangrupikeun panilitian anu saé sareng masihan dirina kana padamelan anu urang lakukeun di dieu di Martech. Sedengkeun kami monetisasi publikasi kami, situs éta sorangan henteu mandiri (sanaos urang dugi ka dinya). Martech Zone nyayogikeun kalungguhan agénsi kami. Téhnologi Pamasaran, Téhnologi Penjualan sareng Téhnologi Online perusahaan datang ka kami pikeun ngawangun ayana wébna sareng ningkatkeun pangsa pasarna. Aranjeunna ngalakukeun éta kusabab pondasi kapercayaan sareng nilai anu kami nyayogikeun ngalangkungan tulisan kami di dieu.

Kami rada anéh ngeunaan eusi anu kami pilih pikeun nyerat sareng dibagikeun ngeunaan sareng dianggo pikeun ngasilkeun eusi dibagikeun. Kumaha cara urang milarian sumber (sapertos papanggihan New York Times), nyerat eusi kami, sareng ngajantenkeun kabagi?

  • panggung - Sateuacan urang ngamimitian nyerat, kami parantos mastikeun yén situs kami ngadukung pangsa. Gambar sareng corétan euyeub mastikeun eusi kami dioptimalkeun pikeun dibagi sosial. Leungit yayasan ieu tiasa ngarusak bahkan kontén pangsaéna tina dibagi. Teu aya anu hoyong kedah pagawean dina ngabagi kontén anjeun. Gampangkeun.
  • Jejer Kontroversial - Data kontroversial, rants, sareng ngeureunkeun salah informasi dibagikeun di luhur rata-rata. Topik anu kontroversial éta sering nempatkeun urang teu paséa sareng pamimpin industri tapi kéngingkeun hormat ti sasama sareng calon palanggan.
  • Citra Anu Beunghar - Nambahkeun gambar cét gambar anu saé dina pikiran batur. Tingali kana ilustrasi anu urang bina pikeun pos ieu. Éta ngalukis gambar anu jelas anu ngadorong rasa panasaran sareng nyayogikeun tujuan dina acara éta ngajantenkeunana tanpa aya tautan.
  • Eusi Pangaruh - Upami Google nyatakeun parobihan anu signifikan anu tiasa mangaruhan pamiarsa urang, urang bagikeun solusi pikeun ngajaga pamiarsa payuneun kurva. Kami henteu ngabagi berita industri sapertos Investasi, Parobihan posisi, atanapi penggabungan anu henteu mangaruhan pamiarsa urang.
  • Eusi Anu Berharga - Upami kontén tiasa ningkatkeun labuh anjeun pikeun investasi atanapi ngirangan biaya anjeun, kami resep ngabagi solusi atanapi produk éta. Eusi anu tiasa dibagi ieu ngadorong sajuta kunjungan ka publikasi kami.
  • nepungan - Kami bagikeun tinjauan penjualan sareng téknologi anu aya hubunganana sareng pamasaran unggal minggu dina blog téknologi pamasaran sahingga anjeun tiasa sadar yén aya solusi di luar sana anu diwangun khusus pikeun masalah organisasi anjeun. Ngajalajah aplikasi ieu parantos ngajantenkeun kami sumber anu populér pikeun agénsi, pamasaran sareng departemen penjualan.
  • pendidikan - Éta henteu cekap pikeun ngagoda solusina, urang teras-terasan nyobian bungkus papanggihan ku naséhat pikeun pamiarsa urang supaya langkung suksés. Eusi anu ngajantenkeun hirupna langkung gampang dibagi. Naséhat anu hadé anu henteu ngorbankeun artos sesah milarian ayeuna-ayeuna!

Tagline kami nyaéta Panilitian, Panggihan, Diajar sareng tujuan-tujuan éta nyababkeun ngabagi eusi kami. Jangkauan urang teras-terasan tumuh dua digit tanpa kedah mayar promosi - statistik anu cukup berkesan. Tangtosna, éta nyandak urang dékade pikeun diajar strategi ieu. Sareng tangtosna - kami bagikeun aranjeunna sareng anjeun anu maca! Kami hoyong anjeun suksés.

Ngarasa Luncat ka bagikeun gambar anu urang ciptakeun pikeun ditingalikeun naha jalma termotivasi pikeun ngabagi online:

Naha Urang Bagikeun

One comment

  1. 1

    Kuring ngamimitian maca ieu henteu seueur teuing tapi kuring mendakan langkung ti anu kuring ngarepkeun. Gagasan saderhana sareng kuat di dieu. Hatur nuhun. Kuring miharep kuring ngatur pikeun nuturkeun sababaraha 🙂 ieu

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.