Bagikeun Ieu 50% tina Aplikasi Anu Hadé

sharethis.pngIraha ShareThis diluncurkeun, kuring gumbira ngaleupaskeun daptar ikon viral anu kuring aya dina situs sareng ngagentoskeun ku hiji tombol saderhana. Masalahna nyaéta tombolna mangrupikeun kagagalan anu parah dina blog kuring. Dina tulisan anu parantos ngagaduhan ratusan rujukan sareng rébuan perkawis sebatas situs média sosial, ShareThis dianggo dina sapuluh kali!

Masalah sareng ShareThis nyaéta éta henteu gampang pikeun anu maca.

Anggap, salaku conto, anu maca hoyong bagikeun carita anu aranjeunna kapendak dina Twitter.

  1. Aranjeunna mouseover tautan ShareThis.
  2. Aranjeunna kedah pencét dina Twitter.
  3. Aranjeunna kedah nyayogikeun login.
  4. Aranjeunna kedah nyayogikeun kecap akses
  5. Aranjeunna kedah pencét kalungguhan.

Teuing léngkahna. Jauh teuing léngkahna.

Kuring nyatakeun yén ShareThis mangrupikeun 50% sabab aranjeunna merhatoskeun pisan kana pangalaman penerbit sareng henteu cekap merhatoskeun pangalaman pangguna. ShareThis berpotensi janten aplikasi anu saé upami aranjeunna ngalakukeun hiji hal anu saderhana - matak ngamudahkeun pikeun ngabagi.

Sharebox mangrupikeun tambahan fitur anu saé - pangguna ayeuna tiasa ningali barang anu parantos aranjeunna bagikeun. Éta henteu cekap, sanaos.

Salaku pangguna, kuring kedah tiasa login ka ShareThis sakali sareng nyetél jaringan sosial kuring sakali. Nalika kuring nganjang ka halaman wéb anu sanés… Abdi kedah parantos lebet kana ShareThis supados kuring ngan saukur tiasa mencét tombol kanggo ngalirkeun ka Twitter, Facebook, atanapi jaringan anu sanés (sapertos Tweetmeme ngalakukeun pikeun Twitter). Henteu aya logging… teu aya eusian detil (kacuali éta opsional) ... bagikeun waé!

Kuring ngarepkeun ningali kumaha ShareThis mekar di 2010. Kuring nyimpen éta didieu dina blog sabab éta méré sababaraha nilai. Poténsialna seueur, langkung seueur waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.