Pikiran Seukeut: Blogging di Perusahaan Amérika

Pikeun salah sahiji réréncangan abdi di dieu di Indianapolis, anjeun diulem pikeun sumping dina presentasi anu ku kuring dilakukeun Pikiran Seukeut.

Pikiran Seukeut

Emana: Prestasi Junior - Ruang Latihan Simmons
7435 Kalér Keystone Avenue
Iraha: Kemis, 15 Maret 2007
waktos: 8: 00 - 10: 00 am
ongkos: Anggota - Gratis, Henteu anggota - $ 40

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.