Sharpspring: Platform Penjualan sareng Marketing Automation Komprehensif sareng mampu

Kampanye SharpSpring

Seukeut ngahijikeun otomatisasi pamasaran sareng CRM dina hiji solusi tungtung-ka-tungtung anu dirancang pikeun numuhkkeun usaha anjeun. Platform anu beunghar ku fitur na gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun sareng seueur deui pikeun penjualan inbound & automation marketing: email berbasis tingkah laku, pelacakan kampanye, halaman badarat dinamis, pembina blog, penjadwalan média sosial, chatbots calakan, CRM & penjualan otomatis, pembentuk bentuk dinamis, ngalaporkeun sareng analitik, anonim ID Pangunjung, sareng seueur deui.

Platformna dianggo ku SMBs sareng perusahaan Enterprise, tapi palanggan utama SharpSpring mangrupikeun agénsi digital sabab nawiskeun program reseller / label bodas anu parantos janten pusat kauntungan pikeun langkung ti 1,200 lembaga digital di sakumna dunya. Aranjeunna nawiskeun sababaraha fitur agénsi, kalebet antar muka anu mérek, manajemén multi-klien, tanda asup tunggal, sareng seueur deui.

Kami nganggo Act-On sareng HubSpot sateuacan badé sareng SharpSpring. Dua platform anu sanés mangrupikeun anu saé, tapi SharpSpring ngamungkinkeun kami pikeun gaduh langkung kontrol kana klien kami dina hal interaksi, tagihan, sareng desain rencana.

Raymond Cobb III, Grup JB Media

pitur nyetak timah otomatisasi

Fitur SharpSpring Kalebet

  • surélék - Ngeureunkeun boring, blasts email masal, sareng ngahémat waktos kana strategi marketing anjeun. Mimitian paguneman anu ngakibatkeun konversi nganggo pesen anu dipersonalisasi sareng kampanye otomatis anu ngaréspon paripolah pangguna. Anggo platform pamasaran email SharpSpring pikeun ngalacak ngawujud "saatos diklik." Béda sareng panyadia jasa email anu sanés, kami nawiskeun analisis anu detil dina unggal interaksi - sahingga anjeun tiasa ngirim pesen anu leres dina waktos anu pas, sareng ngirim tim penjualan anjeun kana aksi ku béwara real-time.
  • Bentuk - Ngawangun, ngarobih, sareng ngaruntuykeun deui lapangan kalayan gampang ku éditor sered-teras-serelek. Widang dinamis urang ngabentuk otomatis pikeun pangunjung anu dikenal pikeun ningkatkeun konvérsi sareng katingali saé dina situs naon waé nganggo CSS khusus. Anjeun bahkan tiasa peta lapangan ti pihak-katilu sareng bentuk asli.
  • hal nu ngajadikeun otomatis - Pembina alur kerja visual anu kuat, gampang dianggo kami saderhana pamasaran otomatis. Anggo logika bercabang pikeun ngiringan kalungguhan dina titik kritis dina perjalanan mésér unikna. Sacara instan nyingkronkeun inpormasi sareng suite CRM otomatisasi bawaan urang. Siapkeun personas pembeli pikeun produk sareng jasa anjeun, teras pasrahkeun petunjuk kana personas anu béda sahingga anjeun tiasa ngirim pesen anu ditargetkeun sacara otomatis. Nampi daptar petunjuk paling panas unggal dinten pas kana koropak anjeun, sareng polah dina waktos anu pas pikeun ngarobihna kana penjualan. Anggo alat otomasi pamasaran SharpSpring pikeun nyetak kalungguhan dumasar kana papacangan, pelacakan halaman, pas, sareng seueur deui - aranjeunna bahkan faktor dina buruk kalungguhan alami kana waktos.
  • Idéntifikasi Pangunjung - VisitorID mangrupikeun salah sahiji senjata rahasia dina tumpukan pakakas otomatisasi pamasaran kami. Anggo éta pikeun ngaidentipikasi dua kali langkung seueur kana situs anjeun (dibandingkeun sareng platform pamasaran anu bersaing). Anggo lacak dumasar paripolah pikeun leres-leres ngartos naon anu ngamotivasi unggal klik. Identipikasi titik nyeri sareng strategi anu suksés sahingga halaman wéb anjeun henteu kantos ngaoptimalkeun. Nampi daptar panunjuk terpanas siang langsung ka koropak anjeun, sareng polah dina waktos anu pas pikeun ngarobih ngarah kana penjualan.
  • CRM - Pangetahuan nyaéta kakuatan - sareng CRM mangrupikeun penjualan. Anggo automasi pamasaran CRM kami atanapi mulus ngahijikeun panyadia CRM pikaresep anjeun sareng platform pamasaran SharpSpring. Tetep data terpadu nepi ka gancang kalayan singkronisasi dua arah langsung. Lacak kasempetan ti ciptaan pikeun nutup ku pandangan panon manuk tina pipa anjeun. Ngadamel tahapan deal khusus, bidang, filter, sareng seueur deui, pikeun ngatur penjualan kalayan gampang nganggo alat otomasi pemasaran urang.
  • badarat Kaca - Ngawangun halaman badarat anu kuat sareng corong halaman badarat anu ngarobah pengunjung kana kalungguhan. Anggo editor titik-na-klik saderhana kami pikeun nyiptakeun halaman badarat unik, atanapi adaptasi témplat tina perpustakaan lega kami. Siapkeun ranté halaman badarat anu numbu pikeun ngatur pangunjung kana corong anu béda. Ngajalankeun langkung seueur konversi ku eusi wéb dinamis anu robih dumasar kana minat sareng atribut pengunjung. Kirimkeun hasil gancang tanpa kode atanapi pangembang, sareng henteu némpél halaman wéb anjeun - tapi pikeun anu hoyong kontrol total, anjeun tiasa nambihan kode HTML sareng CSS anjeun nyalira pikeun ngarobih halaman langkung jauh.
  • Blog - Luncurkeun blog sababaraha menit sareng pembina blog sareng editor dina sistem otomasi pamasaran kami. Rancang, ngatur sareng nyebarkeun postingan kalayan gampang. Siapkeun kolaborasi dina tim anjeun, atanapi ngadamel profil pikeun ngabagéakeun blogger tamu. Ngalegaan jangkauan eusi anjeun ku sindikasi email RSS anu sacara otomatis ngirim tulisan anyar ka milis anjeun. Kéngingkeun langkung seueur tina kontén anjeun ku widget média sosial anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngabagi sareng nuturkeun anjeun online. Anggo alat otomasi pamasaran SharpSpring pikeun ngalacak pangunjung, milarian eusi mana anu paling saé, sareng target tulisan pikeun memaksimalkeun konversi.
  • Pamariksaan Marketing - Nyandak kaputusan konci ku data anu akurat sareng relevan. Pilih métrik pangpentingna pikeun unggal kampanye sareng pesen, teras ngahasilkeun laporan khusus pikeun marios kinerja anjeun. Ngartos ROI tungtung-ka-tungtung sareng lagu sumber kalungguhan - bahkan ti offline. Bagikeun inpormasi penting sareng tim anjeun, klien, sareng konsumén dina tampilan anu tiasa dibaca sareng tiasa diaksés.
  • Integrations - Nyambungkeun kana ratusan panyadia parangkat lunak pihak katilu sareng API SharpSpring sareng integrasi Zapier. Nyingkronkeun data sareng sistem CRM otomatisasi pamasaran anjeun, jaga sistem manajemén kontén anjeun, sareng gabungkeun bentuk wéb asli sareng pihak katilu sareng platform pamasaran kami. Leres-leres jantenkeun SharpSpring anjeun nyalira ku ngajén ulang email, béwara, laporan, sareng bahkan aplikasi éta sorangan. Simpen data dina platform énkripsi, aman, sareng scalable kami.
  • Média sosial - Henteu ngalangkungan penerbitan, penjadwalan, sareng pamantauan. Ngarobih interaksi sosial kana paguneman anu bermakna anu ngahasilkeun penjualan sareng nunjukkeun dina laporan pamasaran anjeun. SharpS Spring Sosial nawiskeun sadaya fitur anu anjeun ngarepkeun tina solusi manajemén sosial, ditambah alat konvérsi anu kuat anu ngan ukur anjeun tiasa kéngingkeun tina platform pamasaran anu terintegrasi lengkep. Pemicu alur kerja otomatis sareng skor ngarah sosial dumasar kana interaksi, sumber, minat sareng seueur deui. Ukur ROI tungtung-ka-tungtung kampanye pamasaran terpadu sareng nunjukkeun nilai usaha média sosial anjeun.

Kéngingkeun Demo SharpSpring

panyingkepan: Kami afiliasi tina Seukeut sareng nganggo tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.