Pergeseran Kajadian 2009

2009

Parobihan sareng pesen di Pergeseran Kajadian nyaéta luar biasa. Sedengkeun éta nyarioskeun kana adopsi média sosial sareng téknologi anu gancang, kuring masih kénéh nunjukkeun yén jumlah ageung masih ngagambarkeun fraksi leutik nalika ngeunaan adopsi massal. Usaha masih gaduh waktos pikeun adaptasi, ngadopsi sareng kéngingkeun pangsa pasar upami aranjeunna bertindak ayeuna.

Pencét kana postingan upami anjeun henteu ningali Pergeseran Kajadian dina eupan atanapi email anjeun.

Kuring teu pernah bosen ieu! Hatur nuhun ka @amystark pikeun nunjuk ka kuring.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    I suspect that social media is much like SEO or email marketing: it’s another tool in the toolbox that will be valuable for the next couple decades. Yes, it’ll get more complicated and the methods will change, but it’s clearly not a fad. It’s also not everything.

    This is not to say that companies shouldn’t invest in implementing it now, but they shouldn’t freak out if they haven’t.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.