Pergeseran Kajadian 2009

2009

Parobihan sareng pesen di Pergeseran Kajadian nyaéta luar biasa. Sedengkeun éta nyarios kana panerapan média sosial sareng téknologi anu gancang, kuring masih kénéh nunjukkeun yén jumlah ageung masih ngagambarkeun fraksi leutik nalika ngeunaan adopsi massal. Usaha masih gaduh waktos pikeun adaptasi, ngadopsi sareng kéngingkeun pangsa pasar upami aranjeunna bertindak ayeuna.

Pencét kana postingan upami anjeun henteu ningali Pergeseran Kajadian dina eupan atanapi email anjeun.

Kuring teu pernah bosen ieu! Hatur nuhun ka @amystark pikeun nunjuk ka kuring.

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, henteu yakin naha anjeun sadar atanapi henteu, pidéo ieu mimitina didamel pikeun ngadukung buku anu disebut Socialnomics ~ Abdi parantos ngalakukeun tulisan dina Q4 2009 ~~> http://bit.ly/erikqualmann

    Cinta situs anjeun sareng karep anjeun pikeun SM!

  2. 2

    Kuring curiga yén média sosial sapertos SEO atanapi pamasaran email: éta alat sanés dina kotak alat anu bakal berharga pikeun sababaraha dekade salajengna. Leres, éta bakal langkung rumit sareng cara na bakal robih, tapi éta jelas sanés ramalan. Éta ogé henteu sadayana.

    Ieu henteu nyebatkeun yén perusahaan henteu kedah nanem modal dina ngalaksanakeunana ayeuna, tapi aranjeunna henteu kedah kaganggu upami henteu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.