ShippingEasy: Harga Pengiriman, Nyukcruk, Labél, Pembaruan Status, sareng Diskon Kanggo Ecommerce

Platform Pangiriman E-commerce Pengiriman Mudah

Aya seueur kompleksitas sareng ecommerce - tina pamrosésan pamayaran, logistik, minuhan, dugi ka pengiriman sareng pangiriman - anu kaseueuran perusahaan nganggap enteng nalika aranjeunna nyandak bisnis online. Pangiriman nyaéta, panginten, mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting pikeun pameseran online - kalebet biaya, perkiraan tanggal kiriman, sareng pelacakan.

Waragad tambahan pikeun pengiriman barang, pajak, sareng biaya nanggungjawaban kanggo satengah tina sadaya karanjang balanja anu ditilar. Pangiriman laun jawab 18% tina karanjang balanja anu ditilar.

Panilitian Baynard

Ngahijikeun solusi pengiriman barang henteu ngan ukur ngajantenkeun pangalaman palanggan langkung saé sareng ningkatkeun tingkat konvérsi, éta ogé tiasa ngahémat artos anjeun sabab sistem ieu tiasa ngaksés ongkos pengiriman anu anjeun bahkan henteu sadar aya. ShippingEasy mangrupikeun salah sahiji sistem éta.

ShippingEasy Kauntungan

Pengiriman Gampang mangrupikeun platform integrasi pangiriman online anu diintegrasikeun sareng unggal platform e-commerce anu populér sareng damel sareng seueur jasa pengiriman - kalebet UPS, FedEx, DHL eCommerce, DHL Express, Endicia, USPS Discounted Rate Table, USPS CPP vs CBP, sareng USPS Boks Meunteun Daérah.

ShippingEasy Kauntungan

  • Muka Konci Ongkos Kirim Anu Hadé - Akses Komérsial Ditambahkeun Harga — harga pangiriman panghandapna dijamin — henteu paduli ukuranana. Tambih Deui, kéngingkeun diskon harga istimewa sareng diskon asuransi.

Ongkos Diskon Pengiriman

  • Nyetak Labél Gancang - Nyitak labél, ngatur pesenan, ngajadikeun otomatis pengiriman barang, ngirim lagu, sareng ngawartosan anu nampi — sadayana dina hiji platform pangiriman dumasar-awan anu gampang dianggo.

Ngadamel Labél Pengiriman

  • Nyukcruk sareng Balik - Nyukcruk sareng mulih mangrupikeun bagian integral tina pangalaman pelanggan e-commerce. ShippingEasy ngajantenkeun aranjeunna gampang pikeun anjeun sareng konsumén.

Nyukcruk Pangiriman sareng Balik

  • Ngajadikeun otomatis alur kerja - Otomatisasi anu kuat ngalancarkeun pangiriman, pelacakan, sareng pengembalian supados anjeun tiasa ngahurungkeun fokus kana hal anu langkung penting - sapertos ngawangun usaha anjeun.

Aturan Automasi Pengiriman E-commerce

  • Ngalaporkeun Advanced - Kéngingkeun wawasan anu anjeun peryogikeun pikeun tetep luhur dina pangiriman, palanggan, sareng lacak anjeun, sadayana dina hiji tempat.

laporan 1

ShippingEasy Email Marketing Automation

Anu ngajual online tiasa nganggo data urutan sareng pangiriman pikeun sacara otomatis ngirim komunikasi ka konsuménna, kalebet email anu:

  • Gorobag Balanja Ditinggalkeun - bawa balik konsumén anu dikenal anu nyésa barang dina karanjangna.
  • Ngahasilkeun ulasan produk - ngaitkeun langsung deui kana barang-barang dina urutan
  • Produk patali Upsell - dumasar kana barang dina urutan
  • Nawaran tawaran sareng kupon - dumasar kana total nilai urutan atanapi barang anu dipésér
  • Meunang deui palanggan - dumasar kana status anu teu aktip

Salaku tambahan, aya perpustakaan témplat plug-and-play pikeun nyetél sakedap. Tim layanan palanggan anu ngabantosan aranjeunna ogé ngabantosan nyetél aturan sareng mutuskeun témplat ogé pikeun anu ngajual anu kirang gaduh pangalaman pamasaran email.

Pengiriman Gampang parantos ngasilkeun integrasi sareng 3dcart, Amazon Prime Shipping, Amazon Seller Central, BigCommerce, ChannelScore, eBay, Etsy, Magento, Prestashop, Buku buku ringkes, Shopify, Storenvy, Volusion, WooCommerce, Yahoo! Toko, sareng seueur deui. Éta ogé ngagaduhan perpustakaan API lengkep pikeun ngahijikeun kana platform e-commerce propriétis.

Sederhanakeun Pangiriman Anjeun sareng Simpen ku ShippingEasy! Mimitian Percobaan GRATIS 30-Hari anjeun Ayeuna!

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi pikeun Pengiriman Gampang.


3495

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.