Finesse: Masang, Nambihan Produk, Ngasilkeun Artos.

téma woocommerce finesse geulis

Urang sadayana biasa kana konfigurasi ecommerce anu khas anu ngahijikeun halaman produk sareng ubin produk sareng halaman produk standar anu nganggo foto, déskripsi sareng ulasan. Pangalaman balanja kuno éta diganti ku pangalaman balanja anu éndah anu ngahijikeun sadaya fitur sistem kontén anu éndah kalayan kamampuan mesen sistem e-niaga.

nu Téma finesse keur WooCommerce mangrupikeun conto anu sampurna pikeun generasi anyar ieu tina pangalaman balanja ieu.

Finesse mangrupakeun WooCommerce téma anu didamel pikeun dijual. Éta parantos didamel tina dasar janten saé, fleksibel sareng saé pikeun konversi. Upami anjeun kantos hoyong tiasa ngical produk anjeun ku jalan, Finesse mangrupikeun téma pikeun anjeun!

Fitur konci téma Finesse ti Toko Desain

  • Setup Basajan - Unggah Finesse, tambahkeun logo anjeun sareng mimitian nambihan kontén anjeun.
  • Blok Eusi - Tambihkeun blok ku latar latar hirup anu ditutupan ku salinan pamasaran anjeun pikeun narik pelanggan anjeun. Jantenkeun hubungan sareng aranjeunna nganggo pidéo.
  • Widget fléksibel - Lebetkeun produk anu anjeun pikahoyong, atanapi tinggalkeun bagian anu teu anjeun peryogikeun. Anjeun henteu diwatesan ku perenah preset.
  • Halaman pendaratan anu teu aya watesna - Nyiptakeun saloba halaman badarat sakumaha anu anjeun pikahoyong. Ngadamel halaman khusus pikeun masing-masing istilah pamilarian konci anjeun. Ku cara éta datang ti Google bakal langsung kana eusi anu aranjeunna milari.
  • Mobile - Dirarancang tina taneuh nepi ka unggul dina ukuran layar leutik sareng ageung. Éta téma langka anu tiasa dilakukeun duanana.
  • Konversi Dioptimalkeun - hapus navigasi sareng widget dina pamariksaan pikeun mastikeun yén pangguna henteu pencét jauh sateuacan ngagaleuh.
  • gancang - dirancang pikeun waktos loading halaman gancang pikeun ningkatkeun pidangan milarian sareng konvérsi.

Sakumaha anjeun tiasa tingali di handap, éta téma anu luar biasa:

custom-layouts-finesse

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina Desain Toko.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.