Balanja Spot Anjeun: Aplikasi Transaksi Handphone Diwangun pikeun Konsumén

balanja tempat anjeun

Pahala sélulér, tawaran sélulér, kupon hapé, email ... sadaya aplikasi ieu ngagaduhan hiji fitur anu sami. Éta sadayana ngadorong aplikasi anu sajajalan ngaheureuykeun konsumen pikeun nganggo promosi anu didorong ka aranjeunna. Éta saé pikeun sababaraha konsumén, tapi seueur konsumén ngan saukur hoyong ngamangpaatkeun poéna nalika aranjeunna siap. Éta ideu anu ditukangeun Balanja Spot Anjeun.

Kuring ngahargaan strategi balik aplikasi ieu kusabab éta kakuatan pamaké tibatan platform atanapi padagang. Konsumén tiasa mencét dina setélan pangecér anu aranjeunna hoyong nuturkeun ogé naha aranjeunna hoyong atanapi nalika aranjeunna hoyong nampi tawaran. Pangalusna sadaya - henteu kedah nyitak kupon, ngan ukur nembongkeun voucher hapé dina kasir.

Padagang ngan mayar biaya bulanan tibatan bagi hasil. Kusabab transaksi anjeun asup kana aplikasi Toko Spot anjeun, anjeun henteu kedah nyobian ngadorong pangguna pikeun ngaunduh aplikasi Anjeun. Éta hartosna anjeun gaduh aksés ka unggal pangguna Toko Spot anjeun ... henteu ngan ukur jalma anu anjeun dorong pikeun daptar. Ombak anu naék naékkeun sadayana kapal! Konsumén ngan unduh Balanja aplikasi mobile Spot anjeun sareng aranjeunna gaduh aksés ka sadaya lokasi ritel karesepna sareng tawaran anu ditawarkeunana.

Padagang tiasa ngatur inventaris poéna, nawiskeun aranjeunna sacara real-time, sareng ngabagi tawaran énggal sacara instan tanpa kedah disatujuan atanapi diédit sapertos anu diperyogikeun ku platform sanés. Ogé, padagang tiasa ngalacak sagala kamajuanana analytics anu ngukur data minat sareng panebusan. Upami anjeun padagang sareng hoyong nyandak Toko Spot anjeun pikeun uji coba - nerapkeun di dieu.

toko-anjeun-titik-panebusan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.