Naon Pamilik Usaha Ecommerce Kedah Terang Ngeunaan Shopify SEO

E-commerce

Anjeun parantos damel atos ngadamel situs wéb Shopify dimana anjeun tiasa ngajual produk anu nyarios ka konsumén. Anjeun nyéépkeun waktos milih téma, ngamuat katalog sareng katerangan, sareng ngawangun rencana pamasaran anjeun. Nanging, henteu masalah kumaha hébatna situs anjeun atanapi kumaha gampangna pikeun nganapigasi, upami toko Shopify anjeun henteu dioptimalkeun mesin pencari, kasempetan anjeun sacara organik narik target audién anjeun langsing.

Teu aya jalan di sakurilingna: SEO anu saé nyandak langkung seueur jalma ka toko Shopify anjeun. Data anu disusun ku MineWhat anu mendakan éta 81% tina panilitian konsumen produk sateuacan aranjeunna ngagaleuh. Upami toko anjeun henteu katingalina langkung luhur dina rangking, anjeun bakal sono kana jual - sanaos produk anjeun langkung kualitas luhur. SEO ngagaduhan kakuatan pikeun konsumén siphon kalayan niat mésér, atanapi nyandak éta jauh.

Naon Kabutuhan Toko Anjeun

Unggal toko Shopify peryogi yayasan anu saé pikeun SEO. Sareng unggal yayasan SEO diwangun kana kecap konci anu saé. Tanpa panalungtikan keyword hébat, anjeun moal pernah nargétkeun pemirsa anu leres, sareng nalika anjeun henteu sasaran pemirsa anu leres, kasempetan anjeun pikeun narik jalma anu dipikaresep mésér langsing. Salajengna, nalika anjeun terang ngeunaan panilitian kata kunci anjeun, anjeun bakal tiasa nerapkeun éta élmu ka bidang sanés bisnis, sapertos pamasaran kontén.

Dimimitian panilitian kata kunci anjeun ku ngadamel daptar kecap konci anu saur anjeun aya hubunganana sareng bisnis. Janten khusus di dieu– upami anjeun ngical parangkat kantor, ieu henteu hartosna anjeun kedah daptar kecap konci pikeun istilah kantor-suplai anu aya hubunganana sareng produk anu anjeun henteu jual. Ngan kusabab éta narik jalma anu resep kana perlengkapan kantor, sanés hartosna aranjeunna bakal ngahargaan situs anu teu ngagaduhan produk anu mimitina dipilari dina Google.

make alat panilitian kata kunci pikeun ngabantosan anjeun milarian inpormasi anu saluyu ngeunaan kecap konci poténsial anjeun. Pakakas panilitian kata kunci ngawartosan kecap konci mana anu diperyogikeun, kecap konci anu ngagaduhan persaingan, volume, sareng data biaya per klik panghandapna. Anjeun ogé bakal tiasa nyaritakeun kecap konci mana anu dianggo ku pesaing anjeun dina halaman anu pang populerna. Kaseueuran alat panilitian kata kunci nawiskeun versi gratis sareng anu mayar, nanging, upami anjeun ngan ukur hoyong nyobian kumaha jalanna, anjeun tiasa nganggo Perencana Alat Kata Kunci Google.

Ngadamel Pedaran Produk Cerdas

Sakali anjeun gaduh pamahaman anu tuntas ngeunaan kecap konci anu anjeun kedah anggo, anjeun tiasa nerapkeun kana pedaran produk anjeun. Penting pikeun anjeun nyingkahan isina keyword dina katerangan anjeun. Google terang iraha konténna henteu wajar, sareng anjeun sigana bakal dihukum kusabab ngalakukeun tindakan sapertos kitu. Sababaraha produk anu anjeun jual sigana tiasa ngajelaskeun nyalira; contona, toko suplai kantor anjeun panginten waktosna sesah ngajelaskeun barang sapertos stapler sareng kertas. Untungna, anjeun tiasa senang-seneng sareng pedaran anjeun pikeun ngabumbu hal-hal (sareng mérek diri dina prosés).

ThinkGeek ngalakukeun éta ngan ku sajeroning paragrap pedaran senter LED saderhana anu dimimitian ku garis: "Anjeun terang naon anu ngabandungan senter biasa? Éta ngan ukur dua warna: bodas atanapi bodas semu konéng anu ngingetkeun urang ngeunaan huntu anu nginum kopi. Senter naon anu pikaresepeun? "

Ajak Tinjauan Ti Anu Mésér

Nalika anjeun ngajak palanggan ninggalkeun ulasan, anjeun nyiptakeun platform pikeun ngabantosan ningkatkeun réngking anjeun. Hiji Survey ZenDesk mendakan yén 90% pamilon kapangaruhan ku ulasan online anu positip. Panilitian sanés parantos nunjukkeun pamanggihan anu sami: rata-rata, seueur jalma percanten ka pengulas online sapertos aranjeunna percanten kana saran kecap-ti-sungut. Penting sanés ngan ukur ulasan ieu dina platform tinjauan, tapi dina halaman produk anjeun ogé. Aya sababaraha cara pikeun ngayakinkeun konsumén pikeun marios usaha anjeun; timbang pilihan anjeun, sareng carios metodeu mana anu cocog pikeun bisnis anjeun.

Kéngingkeun Pitulung SEO

Upami sadaya omongan ngeunaan SEO ngabahekeun anjeun, pertimbangkeun damel sareng perusahaan pamasaran atanapi agénsi pikeun nungtun anjeun ka arah anu leres. Gaduh ahli di sisi anjeun ngamungkinkeun anjeun diajar langkung seueur ngeunaan téknik anu aya dina SEO, ogé langkung fokus kana produk anjeun, sareng nganteurkeun pangalaman layanan palanggan anu hébat.

Numutkeun ka SEOInc, hiji Perusahaan konsultan SEO di San Diego, sababaraha usaha hariwang ngeunaan damel sareng agénsi kusabab sieun ngaleupaskeun kendali, tapi ieu sanés leresna - salami anjeun damel sareng perusahaan anu terpercaya.

Shopify parantos janten pilihan utama pikeun ngajual online. Kusabab ningkatna pentingna nyetir palanggan kana situs anu dijalankeun ku Shopify, Shopify SEO parantos ngalaman paningkatan anu gancang dina sababaraha taun ka pengker sareng diarepkeun bakal tetep sacara éksponénsial. SEOInc

Anjeun bahkan tiasa nganggap damel sareng freelancer anu berpengalaman anu ngagaduhan keterampilan anu tiasa dibuktikeun dina SEO sareng portopolio anu jembar. Naon waé anu anjeun putuskeun, tetep émut yén SEO mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun leres, sareng kacuali anjeun tiasa nyéépkeun waktos pikeun diajar taktik anu pangsaéna sareng hasil ngalarapkeunana, éta mangrupikeun investasi anu langkung saé pikeun masrahkeun katerampilan éta ka pihak sanés.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.