Shopify Point of Sales pikeun Penjualan Di Toko

pamayaran shopify

Anjeun terang yén anjeun damel di industri kasar nalika sistem anjeun janten luntur kusabab industri online damel mundur. Ieu industri Point of Sales. Nalika kuring damel dina téknologi ritel sababaraha taun ka pengker, perusahaan POS lumayan seueur preman. Kami hoyong damel sareng aranjeunna sareng ngahijikeun sareng aranjeunna, tapi aranjeunna ningali kami salaku ancaman sareng ngahalangan kami. Kaseueuran éta panginten kusabab téknologi na pikareueuseun. Aranjeunna masih damel di 199x User Interfaces, ngagaduhan masalah kaamanan anu masif, sareng bisnisna lumayan ngan ngajual komputer desktop sareng layar sentuh salami tilu kali langkung seueur tibatan hargana.

Kuring bungah ningali pamekaran ieu dina Engadget, Platform ritel terintegrasi Shopify ngahijikeun penjualan online sareng toko.

Shopify Pos mangrupikeun aplikasi iPad anu ngamungkinkeun anjeun ngajual produk toko Shopify anjeun sacara fisik, setting ritel. POS ngajantenkeun sadayana integrasi sareng sinkronisasi antara online sareng offline henteu relevan kusabab sadaya produk, konsumén sareng pesenan sadayana aya dina hiji tempat - online.

Pangecér henteu kedah deui ngalacak sababaraha inventarisasi, katalog produk, sareng sistem pamayaran. Shopify ngahijikeun sadaya aspek bisnis ritel anjeun dina hiji platform anu gampang dianggo anu disayogikeun ku kartu swiper pikeun nampi kartu kiridit VISA, MasterCard sareng American Express. Kalayan pamaca kartu na, anjeun ogé kéngingkeun tingkat pambayaran anu hébat - 2.1% + 30 ¢ dina sadaya kartu kiridit. Henteu aya biaya anu disumputkeun atanapi biaya anu rumit.

Anjeun tiasa ningkatkeun titik anjeun tina sistem diobral ku hardware dirancang pikeun Shopify POS, kalebet pamaca kartu kiridit, laci kontan, iPad stand sareng printer resi. Pesenan online sareng kiriman gratis.

Pribadi, abdi resep ningali ieu. Abdi henteu tiasa ngantosan dugi sababaraha perusahaan POS éta kaluar tina bisnis pikeun ngarawat konsumén sareng mitra anu sanget.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.