Sesuaikeun WordPress jetpack Lebar Shortcode

wordpress jetpack

Nalika WordPress dileupaskeun jetpack plugin, aranjeunna muka rata-rata pamasangan WordPress dugi ka sababaraha fitur hébat anu aranjeunna kalebet dina larutan hostna. Sakali anjeun ngaktipkeun plugin na, anjeun ngaktipkeun ton fitur, kalebet shortcodes. Sacara standar, WordPress henteu ngijinkeun rata-rata panulis anjeun pikeun nambihan skrip média dina eusi tulisan atanapi halaman. Ieu mangrupikeun fitur kaamanan sareng dimaksadkeun pikeun ngirangan kamungkinan ngaco situs anjeun.

Nanging, ku kode pondok, pangguna anjeun tiasa ngalebetkeun média kalayan gampang. Salaku conto, pikeun nyisipkeun pidéo Youtube, henteu kedah nambihan skrip embed - anjeun ngan ukur nempatkeun URL anu dibagikeun kana pidéo dina éditor téks. Integrasi kode pondok ngaidentipikasi jalanna sareng ngagentos URL ku kode pidéo anu saleresna. Teu ribut, teu aya masalah!

Kacuali hiji. Ngagunakeun kode pondok, lébar média anu dipasang anjeun ngan ukur standar. Janten Youtube tiasa ngagedékeun saluareun lébar eusi anjeun sareng tumpah dina sidebar anjeun - atanapi Slouriare tiasa nyéépkeun satengah rohangan anu tiasa dianggo. Kuring nyéépkeun sababaraha jam nyobian pikeun ngaidentipikasi kumaha nyerat sababaraha saringan pikeun standar lebar unggal jalan pintas khusus. Kuring marios sapasang plugins pikeun ningali naha aya anu parantos aya.

Teras kuring mendakannana ... modifikasi sakedik cemerlang anu ditambihkeun WordPress kana API na. Setélan dimana anjeun tiasa standar lebar eusi dina halaman sareng tulisan anjeun:

upami (! ngaluarkeun ($ content_width)) $ content_width = 600;

Pas kuring netepkeun lébar ieu dina file fungsi.php téma kuring, sadaya média jalan pintas anu dipasang parantos dirobih leres. Nalika kuring resep yén éta ngan ukur nyandak garis kode, kuring asa parah yén butuh waktu anu panjang pikeun mendakan ieu. Malah langkung narik ati nyaéta kurangna kustomisasi anu sayogi sareng jetpack. Kodeu pondok, salaku conto, henteu tiasa ditumpurkeun - éta diaktipkeun salami plugin na diaktipkeun.

Éta bakal langkung cemerlang, contona, pikeun nambihan maksimal setting lebar sareng jangkungna langsung dina jetpack Setélan kode pondok. WordPress mangrupikeun platform anu luar biasa, tapi kadang milari solusina tiasa rada ngareuwaskeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.