Gawe Jam Leueur Di Bumi? Cara Gampang Ngeureunkeun…

pluginWengi ayeuna kuring nyéépkeun catu daya pikeun laptop kuring di tempat damel. Kuring ngagaduhan dua catu daya (hal anu saé anu kedah dilakukeun… sok mésér tambahan!) Tapi salah sahiji diantarana nembé naék.

Nalika kuring nyerat tulisan ieu, kuring gaduh 2 jam 15 menit deui kanggo ngalaksanakeun sababaraha padamelan. Pasti, kuring gaduh komputer sanés di bumi - tapi teu aya anu tiasa dianggo saé sapertos laptop anjeun sorangan anu ngonpigurasi sapertos anu anjeun biasa. Wengi ayeuna kuring balap ka:

  1. Tinjau sababaraha kode anu firma dikirim ka kuring pikeun kéngingkeun pitunjuk kuring ngeunaan naha éta kode spaghetti atanapi pantes dijalankeun.
  2. Lengkep nangtoskeun kontes PHP anu éta alatan kamari.
  3. Tinjau sababaraha tata ruang halaman anu réngsé ku Stephen pikeun proyék anu nuju kami kerjakeun.
  4. Terus ningkatkeun sababaraha abdi plugins WordPress.
  5. Terus lakukeun sababaraha Blog-Tip.

Sareng anjeun ngagaduhanana ... ayeuna kuring kénca 2 jam deui saatos nyerat tulisan ieu! Janten tip na nyaéta: Ninggalkeun catu daya anjeun di tempat damel! Éta pasti bakalan jam anjeun kanggo ngarengsekeun padamelan anjeun di bumi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.