ShortStack: Halaman Pendaratan Facebook sareng Kontes Sosial Didamel Gampang

Shortstack Facebook Sosial

Upami anjeun ngamangpaatkeun Facebook salaku sumber pikeun ngajalankeun pangunjung kana bisnis anjeun ngalangkungan kontes atanapi ajakan-ajakan, ngamangpaatkeun platform anu terintegrasi sacara sosial kedahna. Kalayan ShortStack anjeun tiasa ngembangkeun corong tina sumber khusus - email, média sosial, iklan digital - ka halaman wéb kalayan fokus anu ditargét pisan.

Kaca pendaratan Facebook

Pendesain Pendapat Halaman ShortStack

Kalayan ShortStack, anjeun tiasa ngawangun sajumlah halaman badarat interaktif anu teu terbatas pikeun kontes, hadiah, kuis, sareng seueur deui pikeun ngahubungi nasabah anjeun. Fitur sareng manpaatna kalebet:

  • Insentif sareng gamify - Pahala jalma anu ngeusian formulir anjeun ku kasempetan meunang hadiah. Atanapi ngadamel kuis kapribadian sapertos Naon mobil sport anjeun? or Anu rapper taun 1990an anjeun? sareng kumpulkeun alamat email sateuacan ngungkabkeun jawaban.
  • Domain khusus pikeun kampanye anu dilabélan bodas - Domain khusus ngamungkinkeun anjeun nganggo URL mérek anjeun nyalira pikeun kampanye anjeun. Cicih ningkatna kasadaran mérek sareng nyayogikeun pangalaman labél bodas, aranjeunna ningkatkeun SEO tina kampanye anjeun sareng masihan pamilon tingkat kapercayaan tambahan nalika ngadatangan kampanye anjeun.
  • Anggo aksi-gating pikeun ngumpulkeun data anu anjeun peryogikeun - Halaman pendaratan aya pikeun nangkep inpormasi kontak para pengunjung. Ngagunakeun fitur aksi-gating ShortStack, anjeun tiasa sacara gampil ngumpulkeun data anu anjeun peryogikeun ku urang ngeusian formulir anjeun. Minangka tukeran kanggo inpormasi aranjeunna, aranjeunna dipasihan aksés kana tawaran anjeun - lebet kana hadiah, ebook, kode diskon, jst.
  • Kadali desain lengkep - Nyiptakeun halaman badarat anu teu beresih kalayan jelas aksi-to-action. Candak perhatian pengunjung anjeun, sareng inpormasi kontak na, nganggo témplat ramping sareng bentuk mobile-responsif saderhana. Témplat anu dikustomisasi ShortStack ngamungkinkeun anjeun ngaliwat halangan pangembang sareng desainer.

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis

Kontes Koméntar Facebook

Kontes Koméntar Facebook

Ical nyaéta dinten anu sacara manual ngarékam sadaya koméntar pos anjeun. Anggo ShortStack pikeun langsung narik sadaya koméntar dina tulisan Instagram atanapi Facebook anjeun. Éntri kalebet nami pangguna, koméntarna sareng tautan kana koméntar. Fitur sareng manpaatna kalebet:

  • Gancang milih juara kontes - Anggo pamilih éntri acak ShortStack pikeun milih juara kontes. Pilih hiji atanapi sababaraha juara, teras ngumumkeun juara dina Halaman Facebook anjeun.
  • Promosikeun Dursasana sareng ngawangun handap ieu - Kalayan koméntar pikeun ngasupkeun kontes, anu asup kedah ngomentaran tulisan dina Halaman Facebook anjeun pikeun dilebetkeun. Interaksi ieu naekeun Dursasana sareng ningkatkeun pisibilitas mérek anjeun. Ajak komentator pikeun nuturkeun atanapi resep profil anjeun, teras rutin janten host kontes koméntar sareng ningali handap ieu anjeun tumuh!
  • Hapus otomatis komentar duplikat sareng kalebet suka salaku sora - ShortStack gaduh solusi pikeun pamilon anu mairan terus-terusan – otomatis nyegah duplikat éntri. Hoyong kalebet duplikat? Henteu masalah! Pilihan anjeun. Pikeun tulisan Facebook, anjeun ogé tiasa milih pikeun ngalebetkeun koméntar suka salaku sora sareng ningkatkeun kamungkinan koméntator unggul ku langkung seueur sora anu nampi.

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis

Halaman Pendaratan sareng Email Kontes

Halaman Pendaratan Facebook sareng Email Kontes

Kirim surélék otomatis langsung nalika aya anu ngeusian formulir anjeun, atanapi ngajadwalkeun email pikeun ngirim dina tanggal engké. Kirimkeun aranjeunna ka sadayana daptar anjeun atanapi ka segmen-segmen tertentu.

  • Kalibetkeun petunjuk nganggo email anu dijadwalkeun - Entong ngantepkeun pitunjuk anu dihasilkeun anjeun ngalangkungan bentuk ShortStack anjeun janten runtah. Anggo alamat email éta anu anjeun kumpulkeun sareng kirim email pikeun ngamajukeun mérek anjeun saatos kampanye anjeun réngsé. Ngajadwalkeun email pikeun nyatakeun juara, Ngaiklan rilis produk anyar / acara anu bakal datang, ngadistribusikaeun penawaran khusus, ngumumkeun yén pamilihan sora dibuka pikeun kontes, medar detail pikeun kampanye anu bakal datang, jst.
  • Hubungan sareng konsumén langsung - Anggo autoresponder pikeun ngirim email konfirmasi sacara otomatis ka saha waé anu ngiringan kontes anjeun atanapi ngeusian formulir anjeun. Autoresponder gaduh tingkat kabuka saluhur langit, janten nganggo kasempetan kanggo ngirim pesen anu dipersonalisasi atanapi tawaran khusus.
  • Saringan panarima pikeun pangaruh maksimum - Nyaring panampi email ngabantosan mastikeun jalma anu leres ningali pesen anjeun. Saring daptar anjeun sahingga ngan ukur anu lebet anu éntri na parantos disatujuan, kalebet gambar atanapi anu ditampi dina kisaran tanggal khusus bakal nampi email anjeun.
  • Lebetkeun prosés pamasaran email anjeun - Henteu kedah dihijikeun sareng platform pamasaran email anu misah! ShortStack ngamungkinkeun anjeun duanana ngumpulkeun éntri sareng ngirim email sadayana dina hiji tempat.
  • Siapkeun email dina sababaraha menit nganggo témplat - Pondok dina waktosna? Témplat email ngamungkinkeun anjeun ngadamel email dina sababaraha menit. Aya puluhan témplat anu tiasa dipilih sareng sadaya témplat email ShortStack didamel nganggo prakték pangsaéna pikeun jinis email anu anjeun pilih pikeun dikirim.
  • Gancang ngalaksanakeun palanggan énggal anjeun - Ngembangkeun sekuen email anu dipicu pikeun ngirim sacara otomatis, sababaraha dinten khusus saatos aya anu ngalanggan milis anjeun. Surélék susulan ieu ngabantosan anjeun pikeun ngahubungi palanggan ku rutin, henteu nganggo ramo.
  • BISA-SPAM sareng GDPR Patuh - Double opt-in nambihan léngkah konfirmasi tambahan pikeun prosés pendaptaran: anu lebet kedah mastikeun yén aranjeunna badé nampi email ti anjeun. Opt-in ganda ogé mastikeun anjeun patuh kana hukum anyar, kalebet GDPR di Uni Éropa. ShortStack ngamungkinkeun anjeun istirahat gampang ku ngurus rinci polah CAN-SPAM pikeun anjeun. Pilih waé profil bisnis anu anjeun badé dilarapkeun kana email, sareng kami bakal sésana.

Ngadaptarkeun Percobaan Gratis

Ngawangun kampanye pamasaran interaktif anu pikaresepeun, efektif sareng endah tanpa hariwang ngeunaan téknologi di tukangeun aranjeunna.

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina ShortStack

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.