Shotfarm: Jaringan Kandungan Produk pikeun Merk sareng Pabrikan

shotfarm diRiver

Salah sahiji seueur pelajaran anu kuring pelajari nalika di IRCE nya éta, pikeun mérek sareng pabrikan, e-commerce henteu seueur ngeunaan maranéhanana toko dagang online sapertos ngeunaan toko hilir anu tiasa ngajual sareng ngadistribusikaeun barangna pikeun nami aranjeunna.

Nalika toko ecommerce nyiptakeun sareng ngadukung hubungan anu luar biasa sareng konsuménna, aranjeunna tiasa ningali ka mérek sareng pabrik anu sanés pikeun ningkatkeun inventaris barang pikeun dijual ka konsuménna. Tapi pikeun ngajual langkung seueur barang, aranjeunna kedah tiasa kéngingkeun kontén anu aya hubunganana sareng produk pikeun nyebarkeun produk dina platform e-commerce na.

Jaringan Kandungan Produk Shotfarm mangrupikeun platform anu lega diadopsi pikeun ngabagi, ngarobih, manajemén sareng distribusi kontén produk. Switch Marketplace Shotfarm anu nembé dileupaskeun ngamungkinkeun pangecér pikeun ngarobih kontén produk dina format naon waé tanpa aya aksi tambahan sareng pabrik pikeun pokus kana kualitas eusi na tibatan distribusiana.

  • Pikeun Merek sareng Pabrikan - Shotfarm ngamungkinkeun anjeun nyimpen, ngatur sareng ngabagi rébuan file tina jinis naon waé dibarengan atribut penting sareng sajumlah mitra internal sareng éksternal tanpa biaya. Upami aya kabutuhan, pilih tina fitur tambahan sapertos perpustakaan bermerek kalayan login pribadi, panyimpenan tambahan, lapangan atribut tanpa wates sareng pemetaan atribut pasangan, sareng fitur DAM / MDM canggih anu sanés dina tingkat anu terjangkau.
  • Pikeun Pangecér sareng Distributor - ShotfarmJaringan Kandungan Produk gratis nempatkeun portal ngajual jutaan dolar di ujung jari anjeun ku museurkeun prosés ngumpulkeun kontén anu disatujuan, produk anu saé sareng pamasaran langsung langsung ti sajumlah pemasok.

Shotfarm diwangun dina HTML5 sareng gaduh pangalaman lancar dina alat naon waé. Média kalebet dukungan 360 spin 3D gelar, unggahan angkatan, jaringan pangiriman kontén anu kuat, kamampuan pikeun nyembul, embeds anu tiasa disesuaikan sareng instalasi saderhana ngalangkungan JavaScript.

Potret layar Shotfarm

Langkung ti 10,000 Pabrikan, mérek, pangecér sareng distributor nganggo Shotfarm. Nembe, Shotfarm ngumumkeun hiji kerjasama sareng panganteur, manajemén inpormasi produk unggulan (PIM). Shotfarm Switch bakal diintegrasikeun sareng perangkat lunak PIM perusahaan inRiver pikeun ngaktipkeun bursa data produk antara pabrikan, distribusi, sareng konsumén resép inRiver.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.