Kedah Blog Jualan Penjualan?

blog jualan

Kuring kabeneran ningali hasil polling tina Kakuatan ngajual sareng sakitar stroke nalika kuring ningali hasilna. Patarosan na Kedah Blog Jualan Penjualan? Ieu hasilna:

hasil jual

Dupi anjeun ngaheureuyan abdi? 55.11% perusahaan pareng jalma penjualanna blog? Mimiti ... upami éta masalah sareng perusahaan anu kuring mikirkeun bisnis, éta cekap pikeun ngarobah pikiran kuring. Kieu sababna:

  • kajujuran - Sacara artos, ieu hartosna yén juragan teu tiasa dipercaya komunikasi online. Sareng upami éta masalah, aranjeunna panginten henteu komunikasi sacara jujur ​​offline.
  • positioning - Upami aya sakelompok jalma dina organisasi anjeun diwangun pikeun blog, éta juragan anjeun. Staf penjualan anjeun ngartos kana posisi produk anjeun, persaingan, kakuatan, kalemahan - sareng ngartos kumaha ngungkulan tanggapan négatip.
  • nu haladir - Pamirsa blog anjeun mangrupikeun prospek anu sami sareng anu dijual ku staf penjualan anjeun unggal dinten!

blog anjeun nyaéta salesperson. Prospék ngadatangan blog anjeun milari waleran anu sami sareng nalungtik masalah anu sami sakumaha nalika aranjeunna nelepon salesperson anjeun dina telepon. Larang aranjeunna leres-leres pikaseurieun. Upami anjeun henteu tiasa percanten ka salesperson nyerat tulisan blog, anjeun henteu kedah percanten ka aranjeunna pikeun ngobrol sareng prospek.

Abdi henteu réalistis, sanés? Upami tim pamasaran anjeun nyusun pesen sareng ngadorong mérek, jalma anu sanés pikeun nutup perjanjian nyaéta juragan anjeun. Kuring henteu naif, kuring terang aya naon waé anu anjeun teu hoyong salesman nyarios dina blog anjeun ... sapertos kompetisi badmouthing atanapi ngajual fitur ageung salajengna anu diluncurkeun ... tapi éta ngan ukur nyandak sababaraha arah ti tim komunikasi pamasaran anjeun .

Ieu alesan anu saé naha tembok antara penjualan sareng pamasaran kedah direcah. Hayu urang leupaskeun CMOs sareng VP Penjualan teras ngalih ka a Kapala Pajeg Officer dimana strategi dikembangkeun sareng dikerjakeun - sareng jalma-jalma anu nyandak kaputusan dipertanggung jawabkeun pikeun hasil kauangan.

One comment

  1. 1

    Pikeun ngajawab naha atanapi penjualan pro kedah blog, waleran kuring diideuan ku Meg Ryan dina "When Harry Met Sally." Leres! Leres! Leres!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.