Atur Propil Anjeun Bébas: Pupus tautan Akun Twitter Anjeun

kabebasan sm

Kuring bakal ngaku… pengumuman anyar-anyar ieu direcahna antara Twitter sareng LinkedIn ngahaneutkeun haté kuring. Henteu bakal aya jalma anu ngan ukur teu blas-blast ngabebaskeun Twitterna kana LinkedIn tanpa kedah leres lebet sareng terlibat.

Sedengkeun kuring terang batur ngabagi glee kuring, naon anu pro sareng kontra ngeunaan cross-linking akun Twitter anjeun ka jaringan sanés? Kusabab Facebook masih ngijinkeun prakték ieu, éta masih kajantenan. Nalika éta ngajalankeun kuring kacangan, kuring bakal ngaku aya sababaraha kaunggulan if dipaké sopan - tapi ampir hiji kantos ngalakukeun.

Janten naon pro na?

Naros

Éta épisién. Teu tiasa disangkal yén urang sadayana janten sibuk sareng gaduh waktos terbatas pikeun tetep sareng sababaraha jaringan sosial. Ku ngeposkeun otomatis ti hiji ka anu sanés, anjeun pasti ngirit waktos. Geulis dipotong sareng garing.

Salaku tambahan, upami anjeun pamasaran dina média sosial, éta bakal ngalegaan jangkauan anjeun. Nanging ...

kontra

Salah sahiji kakurangan ngahubungkeun akun ieu babarengan nyaéta "sintaksis aneh" faktor. Paguneman Twitter kalebet simbol anu khusus pikeun jaringan ieu, sapertos simbol "@" sareng hashtag (tingali: naon hashtag?). Upami pangguna Facebook ningali karakter ieu dina feed berita, anjeun ngagaduhan résiko ngasingkeun sabab tulisan anjeun katingali ngabingungkeun sareng ganjil. Ieu ngirangan papacangan.

Salaku tambahan, panggunaan média sosial anu épéktip biasana kalebet dengekeun, sareng upami anjeun apdet cross-link maka anjeun teu ngagaduhan alesan lebet sareng ngobrol sareng saha waé. Anjeun nyangkut dina modeu siaran.

Goréng nalika nuju ka arah sanés ogé. Kuring ningali jalma anu ngadorong pembaruan Facebookna ka Twitter, ogé, anu ngahasilkeun pembaruan anu dipotong (sapertos ieu) atanapi bahkan langkung parah, panumbu yatim kalayan henteu aya katerangan (sapertos ieu).

Tungtungna - éta ngan ukur ngaganggu, leres? Naha urang henteu bosen ningali pembaruan status anu males pinuh ku simbol luar-kontéks sareng tweet anu dipotong?

Atur Propil Anjeun Gratis

Kuring bakal nyarankeun nyandak kasempetan ieu pikeun muka hubungan akun Facebook sareng Twitter anjeun sareng ngamimitian saleresna milu dina unggal jaringan kalayan niat. Kuring ngaduga anjeun bakal ningali tingkat Dursasana anu langkung luhur sareng anjeun bakal ngagunakeunana sapertos anu dituju: sakumaha sosial jaringan.

Pikiran anjeun?

5 Komentar

  1. 1

    Kuring sieun teu aya jalan kuring bade unlink aranjeunna. Kami ngadorong seueur kontén sareng tujuanana henteu salawasna pikeun ngiringan paguneman - sababaraha kali éta ngan saukur pikeun masihan inpormasi ka pemirsa urang. Dina hartos éta, éta strategi anu suksés. Sedengkeun kuring resep pisan nyayogikeun unggal pesen sareng tetep dina média sosial sadidinten ... Abdi henteu kéngingkeun kasempetan éta.

    • 2

      Kuring nganggap anjeun bakal nyarios éta, Doug 🙂 Urang sadayana nganggo jaringan sosial sacara béda sareng upami tujuan anjeun leres-leres disiarkeun maka logika anjeun masuk akal. Kuring pastina gaduh karesep (jelas) tapi éta henteu hartosna aya definitif "leres" atanapi "salah".

  2. 3

    Jigana unlinking aranjeunna mangrupakeun ide anu saé. Kuring kedah ngaku kuring kantos ngaitkeun aranjeunna tapi sadar lamun anjeun henteu ngagaduhan kontén seger dina unggal platform salaku bagian tina pamasaran online maka jalma henteu ngagaduhan alesan nuturkeun unggal akun.

  3. 4

    Média sosial otomatis ngahémat waktos, tapi éta tiasa ngaluarkeun unsur sosial éta upami anjeun teu ati-ati. Éta tiasa gampang pikeun nyebarkeun pesen anu sami dina jaringan nganggo alat média sosial tapi anjeun kedah émut pikeun mariksa unggal akun sareng ngaréspon nalika aya patarosan. Anjeun teu tiasa "netepkeun sareng hilap deui".

  4. 5

    Abdi satuju sapinuhna. Éta ngahémat waktos dina jangka pondok, tapi pangaruh négatip dina jangka panjang. Henteu ngan ukur katingalina pabalatak, tapi éta bertentangan sareng sadayana pondasi naon média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.