Mitos SEO: Naha Anjeun Naha Kedah Ngamutahirkeun Halaman Éta Kalayan Réngking?

Naha Anjeun Kantos Ngamutahirkeun Halaman Éta Kalayan Milarian dina Mesin Milarian?

Kolega kuring anu ngahubungi kuring anu nyebarkeun situs énggal pikeun kliénna sareng naroskeun nasihat kuring. Anjeunna nyatakeun yén hiji Konsultan SEOt anu damel sareng perusahaan disarankan aranjeunna pikeun mastikeun yén halaman anu aranjeunna réngking pikeun henteu dirobih upami teu kitu aranjeunna tiasa kaleungitan rangking na.

Ieu omong kosong.

Dina dasawarsa ka tukang kuring atos ngabantosan sababaraha merek pangageungna sadunya hijrah, nyebarkeun, sareng ngawangun strategi kontén anu ngalebetkeun réngking organik salaku saluran utama prospek sareng kalungguhan. Dina unggal skénario, kuring ngabantosan klien ngaoptimalkeun halaman ayeuna sareng eusi anu aya hubunganana dina sababaraha cara:

  • Ngahiji - Kusabab metodologi produksi kontén na, klien sering ngagaduhan seueur halaman réngking anu umumna eusi anu sami. Upami aranjeunna ngagaduhan 12 patarosan konci; contona, ngeunaan hiji topik ... aranjeunna nyerat 12 tulisan blog. Sababaraha réngking oke, seuseueurna henteu. Kuring bakal ngarancang deui halaman sareng ngaoptimalkeunana ku sadayana patarosan konci kana artikel tunggal komprehensif anu terorganisir kalayan hadé, kuring alihan sadaya halaman ka hiji anu ngagaduhan peringkat pangsaéna, miceun anu lami, sareng nonton halaman naék dina pangkat. Ieu sanés mangrupikeun hal anu kuring kantos lakukeun sakali… Kuring lakukeun sadaya waktos kanggo klien. Kuring leres-leres ngalakukeun éta di dieu Martech Zone, Teuing!
  • struktur - Kuring parantos ngaoptimalkeun slug halaman, judul, kecap konci anu kandel, sareng tag anu tegas sepanjang waktos pikeun langkung ngatur halaman pikeun pangalaman pangguna anu hadé. Seueur konsultan SEO bakal ngaregepkeun ngarahkeun halaman slug anu lami ka anu anyar, nyatakeun yén éta bakal kaleungitan sababaraha otoritas na nalika dirobah. Deui, kuring parantos ngalaksanakeun ieu dina situs kuring nyalira teras-terasan nalika asup akal sareng éta tiasa dianggo unggal-unggal kuring parantos ngalakukeun éta kalayan calakan.
  • eusi - Kuring leres-leres nyatakeun deui judul sareng kontén pikeun nyayogikeun langkung lengkep anu menarik, anu paling anyar anu langkung pikaresepeun pikeun pangunjung. Jarang pisan kuring ngirangan kecap-itungan dina halaman. Langkung sering, kuring damel dina ningkatkeun jumlah kecap, nambihan bagian tambahan, nambihan grafik, sareng ngalebetkeun pidéo kana konténna. Kuring nguji sareng ngaoptimalkeun pedaran meta pikeun halaman sadaya waktos pikeun nyobaan sareng ngajalankeun tingkat klik-ténggang anu hadé tina halaman hasil search engine.

Teu Percaya Ka Kuring?

Sababaraha minggu ka tukang, kuring nulis ngeunaan kumaha carana ngaidentipikasi kasempetan SEO pikeun ningkatkeun peringkat milarian sareng nyatakeun yén kuring ngaidentifikasi perpustakaan eusi salaku kasempetan anu hadé pikeun ngajalankeun peringkat tambahan. Kuring rengking 9 pikeun tulisan kuring.

Kuring ngalereskeun lengkep tulisan, ngamutahirkeun judul tulisan, judul meta, pedaran meta, ningkatkeun tulisan ku sababaraha saran sareng statistik anu diénggalan. Kuring ngalakukeun tinjauan sadaya halaman kompetisi kuring pikeun mastikeun yén halaman kuring langkung diatur, mutahir, sareng nyerat.

Hasilna? Kuring mindahkeun tulisan tina réngking ka 9 ka réngking ka-3!

rangking perpustakaan eusi

Pangaruh tina ieu nyaéta kuring dua kali pintonan halaman salami waktos waktos sateuacana tina patalimarga organik:

analytics eusi perpustakaan

SEO Nyaéta Ngeunaan Pangguna, Sanés Algoritma

Mangtaun-taun ka pengker, éta ieu mungkin pikeun gim game sareng anjeun tiasa ngancurkeun réngking anjeun ku ngajantenkeun parobihan kana eusi réngking anjeun kusabab algoritma jauh langkung gumantung kana ciri halaman tibatan paripolah pangguna.

Google terus ngadominasi milarian sabab ninun duaan kalayan taliti. Kuring sering nyarios ka jalma yén halaman bakal diindéks pikeun eusina, tapi rengking dumasar kana popularitasna. Nalika anjeun ngalakukeun duanana, anjeun bakal naék pangkat anjeun.

Nyanggakeun desain, struktur, atanapi kontén éta sorangan janten ngeuyeumbeu mangrupikeun cara anu pasti pikeun kaleungitan peringkat anjeun nalika situs anu saling bersaing ngembangkeun pangalaman pangguna anu langkung saé kalayan eusi anu langkung pikaresepeun. Algoritma bakal teras ngalih ka arah pangguna anjeun sareng popularitas halaman anjeun.

Éta hartosna anjeun kedah neraskeun ngagarap kontén sareng optimasi desain! Salaku jalma anu padamelan pikeun ngabantosan klien kalayan optimalisasi mesin pencari sadaya waktos, kuring teras-terasan fokus kana kualitas eusi sareng pangalaman pangguna dina algoritma.

Tangtosna, kuring hoyong ngagugulung karpét beureum pikeun milarian mesin kalayan prakték pangsaéna SEO halaman sareng halaman… tapi kuring bakal investasi ningkatkeun pangalaman pangguna unggal waktos kalayan langkung ninggalkeun halaman henteu robih kusabab sieun atanapi kaleungitan peringkat.

Naha Anjeun Ngamutahirkeun Halaman Éta Kalayan Peringkat dina Hasil Search Engine?

Upami anjeun konsultan SEO anu mamatahan klien anjeun pikeun henteu pernah ngapdet eusi anu peringkatna tinggi… kuring yakin anjeun cuek dina tugas anjeun pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngajalankeun hasil bisnis anu ningkat. Unggal perusahaan kedah nyimpen kontén halaman na up-to-date, relevan, narik ati, sareng nyayogikeun pangalaman pangguna anu ningkat.

Eusi anu hébat digabungkeun sareng pangalaman pangguna anu unggul henteu ngan saukur ngabantosan anjeun pangkat langkung saé, éta ogé bakal ngajalankeun langkung konvérsi. Ieu tujuan akhir pamasaran eusi sareng strategi SEO ... henteu nyobian ngalilindeuk algoritma.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.