Shoutcart: Cara Saderhana Pikeun Mésér Shout Ti Influencer Média Sosial

Shoutcart: Mésér Shoutouts pikeun Kampanye Marketing Influencer

saluran digital terus tumuwuh dina laju gancang, tangtangan pikeun marketers madhab nalika aranjeunna mutuskeun naon ngamajukeun jeung dimana ngamajukeun produk jeung jasa maranéhanana online. Nalika anjeun badé ngahontal pamirsa énggal, aya saluran digital tradisional sapertos publikasi industri sareng hasil pamilarian… tapi aya ogé influencers.

Pamasaran influencer terus ningkat popularitasna sabab influencer parantos sacara saksama tumuwuh sareng curated pamiarsa sareng pengikutna dina waktosna. Panongtonna parantos percanten ka aranjeunna sareng produk anu aranjeunna bawa ka méja. Éta henteu tanpa négatip, sanaos.

loba influencers ngan saukur jalma anu seueur pengikut… tapi henteu salawasna gaduh otoritas dina jumlahna. Abdi nempatkeun diri dina kolom éta. Sanaos kuring gaduh pengikut anu ageung, pengikut kuring sadar yén kuring nunjukkeun platform ka aranjeunna supados aranjeunna tiasa ngalakukeun panalungtikan tambahan sareng ningali naha éta pas. Hasilna, kuring tiasa nampi seueur klik kana sponsor atanapi tautan afiliasi… tapi henteu kedah ngagaleuh. Abdi henteu kunanaon sareng éta, sareng kuring sering payun sareng pangiklan anu ngadeukeutan kuring pikeun kampanye pamasaran influencer.

Gorobag

Aya puluhan pamasaran influencer platform kaluar aya, loba di antarana rada kompleks jeung aplikasi kampanye, bukti analytics, tracking Tumbu, jsb Salaku hiji influencer, abdi mindeng skip requests ieu sabab waktu nu diperlukeun pikeun nerapkeun sarta gawé bareng parusahaan teu patut sharing aranjeunna. nawiskeun pikeun kampanye suksés. Gorobag nyaéta sabalikna ... ngan manggihan influencers, mayar shoutout anjeun, sarta nitenan hasilna. Shoutcart nawiskeun fitur sareng kauntungan ieu:

  • Kampanye Scalable - Shoutcart nawiskeun kamampuan pikeun mesen shoutouts tina sababaraha influencer sakaligus. Mésér shoutouts sahandapeun sababaraha dolar, sareng langkung ti $ 10k sakaligus.
  • Demografi pengikut - Nyaring pengikut dumasar kana basa, nagara, umur, jenis kelamin sareng gender ngamungkinkeun anjeun milih influencer kalayan nuturkeun anu cocog sareng target pamiarsa anjeun.
  • Tracking jeung metrics - Pelacak sareng statistik pos sayogi pikeun sadaya kampanye, panggihan persis influencer mana anu paling seueur ROI, sareng entong miceunan anggaran anjeun.
  • Bigger Bang pikeun Buck Anjeun - Pamasaran influencer murah sareng langkung otentik tibatan tempat tradisional! Anjeun tiasa ngamimitian dina Shoutcart ngan ukur $10!
  • Audits poean - Shoutcart ngaudit influencer kami unggal dinten supados anjeun tiasa gaduh inpormasi transparan ngeunaan saha anjeun damel sareng pikeun maksimalkeun hasil!

Shoutcart kalebet influencer ti Instagram, Twitter, YouTube, TikTok, sareng Facebook.

Kumaha Ngajalankeun Kampanye Shoutcart Mimiti Anjeun

Henteu peryogi telepon penjualan sareng kontrak, Shoutcart dasarna mangrupikeun toko online pikeun mésér shoutout influencer. Ieu kumaha carana ngamimitian:

  1. Milarian Pangaruh Anjeun - Milarian rébuan influencer dina Shoutcart, teras pilih sababaraha anu paling cocog sareng niche atanapi tawaran anjeun. Anjeun tiasa milih dumasar kategori, ukuran panongton, demografi pengikut atanapi ngan saukur milarian ku kecap konci.
  2. Tambihkeun kana karanjang - Saatos milih influencer anu pangsaéna, tambahkeun kana karanjang anjeun sareng mimitian nyiptakeun pesenan!
  3. Jieun pesenan Anjeun – Eusian formulir basajan tur unggah hiji gambar / video pikeun influencers masangkeun. Lebetkeun nami pangguna atanapi tautan anjeun kana caption pesenan, supados pamirsa terang kumaha ngahontal tawaran anjeun.
  4. Jadwal sareng Bayar - Pilih waktos shoutout anu anjeun pikahoyong, sareng mayar pesenan. Ngidinan nepi ka 72 jam pikeun influencer nyebarkeun pesenan anjeun tapi tong hariwang, influencer moal ngeposkeun sateuacan waktos anu dipikahoyong.
  5. Nampi Paparan - Saatos shoutout anjeun dibayar sareng dijadwalkeun, anjeun bakal nampi pos ti influencer anu anjeun pilih! Éta gampang pisan!

Kotektak Influencer dina Shoutcart

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Gorobag sarta ogé mangrupa influencer dina jaringan maranéhanana.