Masa Depan Pidéo 360 Gelar Interaktif

360

Ieu téknologi anu cukup endah nalika anjeun mimiti mikirkeun kamungkinan na. Sugan anjeun tiasa ngarekam sababaraha alur carita sareng pangguna klik teras lebetkeun salajengna. Tiasa ngadamel sakedik pilem horor! 🙂

Tingali dunya sapertos ayeuna sareng video 360 °. Dupi anjeun ngabayangkeun? Jalma resep ningali poto 360 ° jalan-jalan anu aranjeunna hirup, atanapi mendakan tujuan liburan salajengna. Sakumaha pikagumbiraeun, upami éta video 360 ° gerak lengkep sanés gambar diam? Kalayan pidéo 360 ° anjeun tiasa nyiptakeun pangalaman online pamungkas pikeun klien anjeun. Bagikeun setélan kahirupan nyata lingkungan atanapi kajadian.

Kanggo inpormasi lengkep, kunjungi salah sahiji ngaran domain pangpanjangna Kuring kantos mendakan, Yellowbird.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.