MacBookPro dina Freezer

Anjeun ngadangukeun éta leres! Kuring kantos ngalaman masalah sareng MacBookPro kuring ayeuna dimana kuring henteu tiasa ngabalikan deui. Éta ngan ukur linggih di dinya sareng teu nanaon. Éta rada hanjelu. Kuring ngamimitian curiga yén éta tiasa janten masalah termostat jadi kuring ngalakukeun tés - kuring nyangkut kana beku. 10 menit engké kuring ngaluarkeunana sareng éta boot langsung ... teu aya masalah.

Kuring diuji ku cara ieu sababaraha kali sareng parantos mastikeun yén éta masalah. Naha aya anu sanés ngalaman masalah ieu? Pagawean kuring mesen anu énggal sareng kuring nyobian mindahkeun file abdi tadi wengi (éta sababna anjeun henteu ningali tulisan) tapi kuring henteu tiasa ngajalankeun éta. Ngobrol ngeunaan frustasi!

Janten dinten ayeuna kuring bakal kéngingkeun panangan ti super-duper-mac-user kuring, Bill, pikeun ningali naha urang tiasa mindahkeun file-file sareng kéngingkeun MacBookPro anu gering ieu ka dokter.

8 Komentar

  1. 1

    Hapunten anu dédéngéan yén Doug, kuring nembé masang program kontrol kipas dina Macbook kuring sabab kuring henteu resep sakumaha panasna, kuring parantos nyetél sahingga henteu kantos ngantep kipas turun di handap 3500rpm. Biasana dianggurkeun di 1800rpm tapi ngantep CPU naék dugi ka 65C sateuacan dimimitian ngabahekeun kipas, anu katingalina jauh teuing, tapi parangkat lunak ngamungkinkeun nimpa. Sigana mah éta disebut smcFanControl. Tapi kuring henteu mikir éta bakal ngajawab masalah anjeun 🙂

    Anjeun tiasa ogé cicing dina kulkas nganggo laptop? aksés gancang kana bir?

    • 2

      Hai Nick,

      Kuring masihan shot ogé (Abdi nganggo kontrol kipas SMC) tapi henteu ngabantuan. MacBookPro sanés leres-leres panas teuing ... éta ngan ukur mikir yén nalika anjeun ngamimitian. Salami kuring henteu kantos reboot, henteu kunanaon. 🙂

  2. 3

    Doug, saur kuring sadayana ide ngeunaan Mac ayat mesin dumasar Windows nyaéta anjeun henteu kedah balikeun deui sepanjang waktos?

    Naha anjeun perhatoskeun kuring henteu nyarios Mac ayat PC? Kunaon Duanana nyaéta Komputer Pribadi 🙂

  3. 4
  4. 5
    • 6

      Éta sigana ampir aya masalah hard-disk dina buku Mac anjeun.

      Dupi anjeun nyobian ngaji DiskWarrior? Program anu saé upami anjeun gaduh Mac (kuring sering naros naha éta henteu acan dipésér ku Apple ...)

      Tapi antosan - naha anjeun ngaji Applejack acan - anu tiasa ngahemat dinten ieu, sareng freeware.

      Good Luck - may the force be with you.

  5. 7
    • 8

      Hai Jason,

      Ku teu sangka aranjeunna sesah dianggo - tapi aranjeunna pasti moal jalan séhat nalika gering sapertos kuring! Abdi angkat ka toko Apple dinten ayeuna pikeun ningali naon anu tiasa aranjeunna mendakan.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.