Alat Babandingan Samping-Samping Halaman SEO

konci seo

Aya waktos anu palanggan kami nyungkeun perbandingan sisi-sisi unsur-unsur halaman antara halaman wéb pikeun ningali naha struktur halaman tiasa mangaruhan paringkatna dina kecap konci atanapi frasa anu tangtu. Mangrupikeun prosés anu saé pisan. Kami nganggo alat sapertos Screaming bangkong pikeun ngorondang situs sareng néwak detil na.

Kecap anu dianggo dina tag metadata, dina téks awak sareng dina jangkar téks dina tautan éksternal sareng internal sadayana ngagaduhan peran penting dina search engine optimization (SEO). Alat Bandingkeun Halaman SEO ngamungkinkeun anjeun gancang ningali eusi téks SEO penting dina dua halaman wéb anu sami sareng cara crawler mesin pencari ningali éta.

Kuring ngalakukeun sababaraha milarian sareng mendakan anu saé alat ngabandingkeun SEO sisi-sisi ti Internet Marketing Ninjas anu nyayogikeun seueur ciri konci dina camparison sisi-sisi.

ngabandingkeun-sisi-seo-kaca-ngabandingkeun

Unsur konci anu ngaidéntifikasi evaluasi nyaéta:

  • Analisis dina kaca - Nembongkeun jumlah kecap anu dianggo dina halaman, kalebet téks anu dikaitkeun sareng teu nyambung, ogé jumlah tautan sareng ukuran halaman.
  • Alat metadata - Mintonkeun téks dina tag judul, meta déskripsi sareng meta konci tag
  • lulugu - Mintonkeun téks anu dianggo dina h1 sareng h2 tag
  • Alat kapadetan kecap konci - Nembongkeun statistik pikeun eusi anu teu numbu
  • Alat struktur tautan - Némbongkeun jumlah sareng jinis tautan anu dianggo pikeun internal, subdomain, sareng tautan éksternal
  • Alat téks halaman - Nembongkeun téks total sareng spésifik, téks non-numbu anu aya dina halaman
  • Alat kode sumber - Nyayogikeun aksés gancang kana kode HTML dina kaca

coba éta Alat Babandingan Samping-Sisi SEO di Internet Marketing Ninjas.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Kuring parantos ngomentaran salah sahiji tulisan anjeun sateuacana sareng kuring parantos nyebatkeun didinya ColibriTool - ayeuna kuring pikir ieu tempat anu langkung pas pikeun ngalakukeun ieu Kuring nganggo Colibri sareng kuring leres-leres wareg tapi kuring kedah nyarios anjeun yakin yén kuring nyobian Ninjas, kadéngéna saé. Hatur nuhun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.