Samping Palanggan Anjeun

01425sz1i19396000
Operator Papan Tulis Sakola Lawas

Dina telepon anyar pikeun perusahaan telekomunikasi utama, anu kuring moal nyebatkeun (logo na siga bintang pati biru),

Kuring kasurupan ku wakil layanan palanggan kuring? ngareureuwas, kuring terang.

Sapanjang nelepon anjeunna leres-leres didaptarkeun kana naon anu kuring pikahoyong, sareng anjeunna nyarios sapertos, "ieu mangrupikeun perjanjian anu seuseueurna konsumén kuring resep ", sareng" hayu atuh ngobrol sareng manajer kanggo kéngingkeun us deal anu langkung saé ", sareng" Kuring ngartos hanjelu anjeun, abdi henteu terang kunaon maranehna ngalakukeun éta ”. Éta panginten henteu atra mimitina, tapi anjeunna nyarios siga anu aya di pihak kuring. Kuring ngarasa siga kuring gaduh lalaki (wo) di jero, mol, babaturan anu nyusup jero ka departemen layanan palanggan ngan ngantosan telepon kuring ngalengkepan caper kami.

Kantun, anjeunna kagungan kuring di us. Operator Papan Tulis Sakola Lawas

Sering pisan interaksi urang sareng wawakil layanan palanggan mangrupikeun lawan sareng dieusian ku hasil négatip. Wakil penjualan ieu sigana leres-leres paduli kana kaayaan kuring. Anjeunna hoyong suksés ngadaptarkeun kuring pikeun naon waé, sareng ngajantenkeun kuring raoseun perkawis éta. Ieu sanés transaksi alit ogé. Kuring ngalih tina jasa satelit kuring kana TV digital anu maju. Anjeunna pisan ngabantosan ngajelaskeun pilihan kuring sareng ngupingkeun naon anu kuring béjakeun ka anjeunna. Henteu sakali salami nelepon éta kuring sieun yén anjeunna henteu ngupingkeun naon anu kuring pikahoyong atanapi yén anjeunna moal ngahargaan naon anu kuring kedah nyarios.

Pelajaran kahiji di dieu nyaéta layanan palanggan nyaéta ngeunaan ngupingkeun palanggan anjeun, sareng nyobian nyayogikeun solusi (saling) nguntungkeun pikeun masalah. Wakil ieu ngajawab masalah kuring sareng rahmat, intelegensi, sareng dina satengah jam! Upami sadaya perwakilan layanan palanggan sapertos kieu, kuring henteu bakal ngalih ti Dish Network (whoops!) Kana AT&T (dobel !?).

Pangajaran anu langkung ageung nyaéta pangalaman kuring - kuring nu make pangalaman - ku wawakil palanggan ieu parantos ningkatkeun persépsi kuring sadaya pikeun perusahaan. Sanaos kuring henteu acan ngagaduhan kontak sareng produk anu saleresna, pangalaman pangguna kuring parantos positip. Émut, henteu janten masalah kumaha saé produk anjeun - upami pangalaman dugi ka produk éta goréng, jalma moal resep nyobian.

One comment

  1. 1

    Samping sareng konsumén urang ngan saukur kedah, utamina pikeun urang sadayana anu kalibet dina média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.