Sidecar: Strategi Iklan Amazon-Didorong Data

Sidecar pikeun Amazon

Amazon sanés ngan ukur tujuan e-commerce panggedéna dina wéb, éta ogé platform iklan anu unggul. Sedengkeun pemirsa Amazon ageung sareng anu datang sateuacanna badé mésér, nganapigasi kanal ngabuktoskeun langkung nangtang.

Diluncurkeun minggu kamari, Sidecar pikeun Amazon mangrupikeun platform anu didukung ku AI canggih sareng pamrosésan basa alam. Platform ngabantosan pangecér nerapkeun strategi anu disetir data sareng prakték pangsaéna anu kabuktosan pikeun ngajalankeun pendapatan anu penting Amazon Link Produk, Brands disponsoran, sarta Iklan tampilan.

Kalayan fokus ekslusif Sidecar dina ngarengsekeun tantangan pamasaran kinerja pikeun pangecér, éta mangrupikeun penyuluh alamiah pikeun urang ngawangun solusi anu ngabahas masalah anu disanghareupan para nasabah sareng Amazon Advertising.

Mike Farrell, Diréktur Senior Pasar sareng Intél Intél pikeun Sidecar

Téknologi sidecar ngajadikeun otomatis manajemén manual, ngalancarkeun ngalaporkeun, sareng ngamangpaatkeun kaparigelan pamasaran perusahaan pikeun muka konci kasempetan énggal dina Amazon.

Sidecar pikeun Mangpaat Amazon:

  • Optimalkeun kampanye tanpa nyeri - Ngandelkeun otomatisasi Sidecar pikeun adaptasi kampanye kana variabel sapertos pembaruan strategi sareng tren kinerja.
  • Ngahémat waktos & tebak-tebakan - Ngaleutikan hanjelu diajar saluran anyar. Mindahkeun waktos anjeun tina logistik iklan kana strategi bisnis sareng sésana Amazon Flywheel.
  • Ngawartosan strategi cross-kanal - Gampang ngempelkeun wawasan tina saluran iklan anjeun anu sanés kana Amazon pikeun ngajalankeun strategi anu langkung kohesif.
  • Bawa transparansi pikeun ngalaporkeun - Kengingkeun pandangan anu jelas ngeunaan kumaha produk aya hubunganana sareng méakkeun iklan. Laksanakeun dumasar kana kumaha iklan nyumbang kana garis handap anjeun.

Kumaha Sidecar pikeun Amazon Works

Kalayan téknologi Sidecar nanganan taktik, tim khusus kinerja pro pamasaran mitra na sareng anjeun pikeun ngajalankeun strategi kanal. Hasilna? Kinerja penjualan anu dipercepat sareng kaunggulan kalapa anu langkung kuat anjeun tiasa ngukur sareng ngalaporkeun.

  • Pangwangun Struktur Kampanye - Hindarkeun nyeri sirah tina ngawangun kampanye iklan Amazon sacara manual. Sidecar nyiptakeun struktur kampanye anu dioptimalkeun ku masihan produk pikeun ngalakukeun grup iklan anu sami sareng nempatkeun tawaran pinter anu aya dina laris bari narik deui pengeluaran pikeun palaku rendah. Teknologi otomatis ieu teras-terasan sareng jalan pikeun mastikeun struktur teras-terasan dioptimalkeun dumasar kana parobihan kinerja atanapi nalika produk énggal ditambihan.
  • Manajemén Kelayakan Iklan - Ngaleungitkeun kabutuhan pikeun sacara manual ngaluarkeun produk tina kampanye. Prosés otomatis tiasa dianggo sauntuyan aturan bisnis anu ditetepkeun ku pangecér pikeun ngatur kelayakan iklan produk dumasar margina atanapi kabijakan mérek.
  • Milarian Pamundut Manajer - Maksimalkeun kamampuan anjeun pikeun ngarobih pembeli anu hajat tinggi ku kecap konci anu leres. Ngagunakeun pamrosésan basa alam, Sidecar mayeng ngaevaluasi pamundut pamilarian pikeun ngaidéntifikasi istilah-istilah énggal anu dianggo pembeli pikeun mendakan produk anjeun. Sidecar nyayogikeun wawasan anu beunghar sareng saran anu sanésna teu aya dina platform Amazon.
  • Manajemén nawar - Nyandak kaputusan nawar otomatis, calakan. Kisaran nawar Amazon anu disarankeun sering henteu ngagambarkeun kinerja anu leres, ngarah pangecér pikeun ngarobih nawar anu teu perlu. Sidecar sacara dinamis ngaluyukeun tawaran dina unggal grup iklan sareng kecap konci pikeun maksimalkeun pungsi kinerja unggal produk.
  • Ngalaporkeun sareng Visualisasi Data - Buka konci poténsial lengkep data Amazon. Henteu kaganggu ku windows pelaporan terbatas Amazon, téknologi Sidecar ngungkabkeun performa kampanye iklan kalayan perbandingan minggu-minggu sareng bulan-bulan anu langkung lengkep. Éta masihan anjeun pandangan anu jelas kumaha pariwara mangaruhan kana kamekaran.

Sidecar pikeun Amazon ngalengkepan garis solusi saluran lintas-saluran perusahaan, anu kalebet dukungan pikeun balanja jeung kampanye pilarian dibayar dina Google sareng Bing, ogé kampanye di peuntas Facebook / Instagram jeung Pinterest.

Hayu ahli Sidecar ngungkab kasempetan énggal dina Amazon kalayan analisis kinerja tanpa kawajiban gratis:

Kéngingkeun Analisis Gratis ti Sidecar

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.