Sinyal: Komunikasi ngaliwatan SMS, Email, Twitter sareng Facebook

sinyal logomark

tanda mangrupikeun platform terpadu pikeun usaha pikeun ngatur, ngawas sareng ngukur upaya pamasaranna ngalangkungan saluran seluler, sosial, email sareng wéb. Dasarna, CRM + pamasaran mobile + pamasaran email + manajemén média sosial.

Kami yakin yén padamelan pamasar parantos janten langkung rumit kusabab panyebaran saluran pamasaran anu gancang, sareng alat pikeun ngatur éta. Parangkat lunak urang ngabantosan perusahaan gampang ngatur usaha pamasaranna di hiji tempat pusat bari nyayogikeun gambar hasil ngahijikeun Tatar konsumén.

Daérah konci platform Signal nyaéta:

  • dasbor - Bawa sadayana pamasaran sareng tugas anjeun dina hiji dasbor, nyingkahan ngajaga sababaraha sistem perangkat lunak.
  • Ngatur Kontak - Atur sadaya kontak pamasaran anjeun dina hiji basis data pamasaran terpusat.
  • Buletin Email - Pilih tina perpustakaan témplat email anu tos dirahekeun, dioptimalkeun pikeun telepon sélulér pikeun dianggo sakumaha-sareng atanapi ngarobih sesuai karep anjeun.
  • Pesen Téks - Kirimkeun bewara pesen téks pribadi-waktos.
  • Publishing Sosial - Pasang pembaruan kana Facebook sareng Twitter, ngajadwalkeun pembaruan pikeun pangiriman ka hareup sareng nyingkat URL pikeun klik-liwat anu tiasa dilacak.
  • Pangimeutan Sosial - Atur sababaraha jaringan média sosial dina dasbor tunggal, lacak penggemar sareng pengikut anjeun sareng monitor paguneman dina jaringan sosial.
  • badarat Kaca - Nyiptakeun halaman badarat khusus anu dioptimalkeun pikeun mobile sareng bentuk opt-in. Ngamajukeun ngalangkungan pesen téks, email atanapi jaringan sosial.
  • kupon - Nyiptakeun kupon téks atanapi téks biasa anjeun tiasa nyebarkeun ngalangkungan pesen téks, email atanapi média sosial.
  • Ngatur Lokasi - Target email sareng téks khusus lokasi - sareng nyayogikeun aksés ka franchisee.
  • Analytics - Kengingkeun wawasan pamasaran anu langkung jero ku pandangan anu konsolidasi tina konsumén anjeun.

tanda email sareng halaman badarat témplat tiasa disaluyukeun sacara lengkep. Sinyal ogé ngagaduhan anu mantap API pikeun integrasi sistem pihak katilu. Sareng Sinyal diwangun sareng nyumbang kana open source, ogé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.