Signkick Marketplaces: Mawa Billboard ka Generasi 'Click-to-Purchase'

billboard

nu Kaluar tina pariwara Imah industri mangrupikeun industri anu ageung sareng lumayan. Dina jaman kerusuhan digital ieu, ngahubungkeun sareng konsumén nalika aranjeunna "nuju jalan" di rohangan umum tetep ngagaduhan nilai anu luar biasa. Papan iklan, panyumputan beus, poster sareng pariwara transit sadayana mangrupikeun bagian tina kahirupan unggal dinten konsumén. Aranjeunna nawiskeun kasempetan anu teu kaétang pikeun sacara jelas nyebarkeun pesen ka pemirsa anu relevan tanpa bersaing pikeun rébuan iklan anu sanés.

Tapi henteu gampang pikeun ngaleungitkeun kampanye Luar Bumi. Tantangan pangbadagna anu nyanghareup ka industri OOH nyaéta aksés na…

Ngagaduhan cadangan 100,000 £ kanggo kampanye OOH?

Masalah anu disanghareupan OOH Média Pamilik nyaéta biaya aranjeunna ampir sami pikeun ngarencanakeun sareng mesen kampanye £ 100,000 sabab ngalakukeun kampanye 500 juta. Jumlah anu sami waktos penjualan, waktos administrasi anu sami, waktos desain anu sami sadayana lebet kana iklan billboard panjang dua minggu kanggo jasa pipa lokal Joe Bloggs, sapertos kitu pikeun kampanye nasional, anggaran ageung anu dijalankeun mangbulan-bulan.

Éta leres-leres henteu leres-leres. Upami anjeun gaduh média anu ngagaduhan papan iklan pikeun nyewa, anjeun bakal prioritaskeun éta kampanye nasional anu tiasa mayar artos anu ageung. Anu tiasa nyusahkeun pikeun usaha leutik kalayan anggaran modél pikeun ngintip nalika nyéwa rohangan iklan luar. Sareng éta éra, boh pikeun usaha leutik anu kaleungitan kasempetan pamasaran anu hébat, ogé pikeun pamilik média, anu kaleungitan seueur palanggan poténsial.

Solusina nyaéta otomatis

Kaluar Bumi ahli iklan, Signkick parantos ngembangkeun solusi pikeun masalah ieu. Aranjeunna damel babarengan sareng pamilik média sareng panyadia jasa pikeun ngajadikeun otomatis prosés pamesanan. Otomatisasi ngajantenkeun prosés langkung épisién, hartosna pamilik média henteu kedah ngarobah konsumén dumasar kana anggaran anu langkung alit. Parangkat lunak anu aranjeunna anggo pikeun ngalakukeun ieu disebut Signkick Marketplaces.

Signkick Marketplaces OOH Automation

Signkick Marketplaces nyaéta parangkat lunak anu tiasa dipiboga ku pamilik média pikeun ngamungkinkeun para klien mendakan sareng mesen rohangan iklanna nyalira sacara online. Éta numbu-up sareng sistem kasadiaan pamilik média pikeun nunjukkeun kasadiaan situs poster ka palanggan dina peta online.

Peta Signkick

Dirancang pikeun ngajantenkeun pasar iklan OOH langkung gampang diaksés ku sadayana, pasar Signkick ngamungkinkeun usaha pikeun:

  • Milarian sareng buku ruang pariwara online - Klién tiasa gancang ningali mana waé situs poster, papan iklan sareng layar digital anu sayogi, salami sabaraha waktos sareng biaya sabaraha. Pamilik média tiasa milih pilihan kustomisasi nyalira, sapertos harga dimana lokasi ditingalikeun, inpormasi tambahan naon kanggo ditampilkeun, sareng naha platformna kabuka pikeun umum, atanapi ngan ukur pikeun klien sareng agénsi langsung anu dipercaya.
  • Lacak kampanye - Sakali rohangan iklan parantos dipesen klien tiasa ngalacak kamajuanana, sapertos anu anjeun lakukeun dina sistem pangiriman parsél.
  • Ngatur karya seni - Klién tiasa unggah karya seni na nyalira, atanapi damel sareng Pamilik Media pikeun ngarancang karya seni pikeun iklanna. Sistemna ngagaduhan prosés anu dipentaskeun, anu dimimitian ku ngirim spésifikasi karya seni ka klien dina waktos dipesen sareng dipungkas ku karya seni dikirimkeun ka printer anu anjeun pikaresep.
  • Nampi pitunjuk pangémutan sareng pembaruan email - panginget sareng pembaruan otomatis mastikeun yén unggal léngkah tina prosésna dikomunikasikeun ka klienna, tapi bebas tangan pikeun pamilik média sabisa-bisa.

Béda sareng parangkat lunak sanés anu sayogi pikeun mesen rohangan iklan luar, Signkick Marketplaces henteu ngan ukur museurkeun Digital Out of Home. Sistem ieu ngamungkinkeun para pembeli ngalacak poster cetak klasik sareng papan iklanna dina cara anu sami pikeun ngalacak poster digitalna.

Ngalaporkeun fungsi muka kasempetan anyar pikeun Pamilik Media

Signkick Marketplaces ngagaduhan fungsi sékundér, nyaéta pikeun ngumpulkeun sareng nganalisis data dumasar kana saha anu ngagaleuh ruang iklan OOH. Ku analisa kabiasaan palangganna, naon anu aranjeunna tingali sareng iraha, Pamilik Media tiasa nerapkeun harga situs anu didukung data, ngembangkeun pendapatan énggal sareng nyiptakeun program pemasaran ulang anu épéktip.

laporan signkick

Studi Kasus Signkick: JCDecaux

Lauk ageung di industri OOH, JCDecaux nembé damel sareng Signkick Marketplaces pikeun ngadopsi booking otomatis pikeun situs iklanna di Bélgia. JCDecaux sadar kabutuhan pikeun ngalancarkeun prosésna pikeun muka jalan bisnis anyar.

Ku ngajantenkeun prosés booking langkung épisién, sareng ngamungkinkeun para klien pikeun ngatur kampanyeu sorangan, JCDecaux parantos tiasa langkung museur kana strategi penjualan sareng ngawangun hubungan sareng calon nasabah. Éta ogé hartosna aranjeunna parantos tiasa ngical rohangan iklan sareng ngawangun hubungan sareng klien kalayan anggaran anu langkung alit. Nalika éta kampanye iklan leutik mimiti tumuh, JCDecaux bakal janten anu pangpayunna terang.

Éta sadayana saé seger, sareng JCDecaux's website anyar ngan ukur jalan sareng 2 bulan, tapi pemesanan parantos lebet.

Otomatisasi mangrupikeun masa depan OOH

Jaman parantos robih, sareng kitu ogé cara jalma ngarepkeun kanggo mésér. Dina jaman digital ieu anjeun tiasa mésér sadayana tina baju sareng tuangeun, dugi ka mobil sareng liburan online. Janten naha henteu poster sareng billboard?

Signkick Marketplaces ngamungkinkeun pamilik média pikeun ngakses generasi klik-ka-mésér, sareng nampi klien kalayan anggaran anu langkung alit. Pesenan otomatis sareng perencanaan kampanye iklan ngamungkinkeun sadayana ngagaduhan aksés kana jasa sareng kasempetan anu sakali ukur sayogi pikeun klien ageung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.