Sigstr: Nyiptakeun, Nyebarkeun, sareng Ngukur Kampanye Signature Email Anjeun

Tanda tangan Email

Unggal email anu dikirim kaluar tina koropak anjeun mangrupikeun kasempetan pamasaran. Nalika kami ngirimkeun buletin kami ka sajumlah palanggan, kami ogé ngirim 20,000 email deui dina komunikasi sapopoé bulak-balik antara staf, klien, prospek, sareng profesional hubungan umum. Nanyakeun sadayana pikeun nambihan spanduk pikeun ngamajukeun kertas bodas atanapi webinar anu bakal datang ilaharna liwat kalayan saeutik kasuksésan. Kaseueuran jalma ngan ukur teu paduli kana paménta éta, anu sanésna ngarusak tautan, sareng jalma-jalma anu leres-leres pencét panggilan-to-aksi henteu kantos kéngingkeun éta.

Tanda tangan Email

Upami anjeun henteu percanten tanda tangan email penting, tingali ieu analisis heatmap anu ngalacak panon ieu Panon soca.

Lacak Surélék Surélék Email

Sigstr Fitur

Ieu tempat Sigstr asup! Sigstr nawiskeun manajemen pusat kampanye tanda tangan email anjeun dimana sadaya pangguna tiasa langsung diénggalan. Kampanye tiasa diwangun ku unggah gambar atanapi ngalebetkeun téks. Karyawan anjeun henteu kedah ngédit sakedik kode - tim pamasaran anjeun tiasa ngagentos kampanye iraha waé aranjeunna hoyong.

Kampanye Email SigstrSigstr bahkan masihan versi idéal pikeun kampanye pikeun seluler sareng desktop kalayan pratinjau pikeun duanana. Sareng tangtosna, Sigstr nyayogikeun saderhana analytics pikeun nembongkeun sabaraha kali kampanye ditingali ogé diklik ku kampanye atanapi ku padamel!

Sigstr DasborSigstr ogé ngamungkinkeun kelompok didamel. Ieu mangrupikeun fitur anu saé kusabab anjeun tiasa gaduh grup pikeun tim pendukung anjeun anu ditugaskeun pikeun kampanye promosi tawaran produk anu énggal, samentawis grup rekrutmen perusahaan anjeun ditugaskeun dina kampanye Halaman Karir, nalika tim penjualan anjeun ngamajukeun kertas bodas dina Return dina Investasi solusi anjeun!

Grup Signature Email SigstrIeu ngamungkinkeun pangguna pikeun ditambihan kana kelompok teras masing-masing grup tiasa ditambihan kana kampanye anu khusus! Abdi resep pisan Sigstr yén kami langsung ngadaptarkeun - sareng éta hebat pisan pikeun dianggo sareng ngatur di sakuliling karyawan kami.

Integrasi Signature Sigstr Email

Nyebarkeun Sigstr saderhana dina perusahaan naon sabab aranjeunna ayeuna ngagaduhan integrasi sareng Diréktori Aktif, Outlook, Exchange, Office 365, Google Suite, Gmail sareng Apple Mail.

  • Act-On - Ningkatkeun usaha pamasaran anjeun dina Act-On ku nambihan tandatangan Sigstr sareng kampanye kana komunikasi email Act-On anjeun.
  • Hubspot - Sigstr ogé ngagaduhan integrasi sareng Hubspot dimana anjeun tiasa nyingkronkeun naon waé Hubspot Daptar Cerdas sareng pasihkeun kana kampanye Sigstr ABM khusus, tingali acara Kala dina Hubspot nalika aranjeunna diklik, otomatis ngadamel Hubspot kontak dumasar kana anu aranjeunna surélék, sareng nerapkeun interaksi tanda tangan email ka aktip Hubspot Aliran kerja!
  • Marketo - Blokkeun pamasaran tandatangan anjeun sareng Marketo Smart List sareng Landing Pages. Anjeun tiasa ogé ngahijikeun tanda tangan sareng témplat email Marketo.
  • Salesforce - Blokkeun pamasaran tandatangan anjeun ku kampanye Salesforce sareng laporan. Anjeun tiasa ogé ngahijikeun tanda tangan sareng témplat VisualForce.
  • SalesLoft - Nambahkeun tandatangan Sigstr sareng kampanye kana komunikasi email Cadence anjeun
  • Pardot - Align pamasaran signature anjeun nganggo kampanye Pardot sareng laporan. Anjeun tiasa ogé ngahijikeun tanda tangan sareng témplat email Pardot.

Nyuhungkeun Demo Sigstr

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.