Siklus Média Sosial

siklus média sosial

Infographic Ieu leres-leres cocog sareng strategi anu urang nyebarkeun pikeun klien kami di urang agénsi média sosial:

  • ngawaskeun - urang ngawaskeun duanana mérek sareng industri pikeun ngalacak klien kami.
  • nganalisa - urang analisa mérek pikeun ngaidentipikasi naon waé masalah reputasi sareng séntimén. Kami nganalisis industri pikeun milari kasempetan, ngawaskeun pesaing sareng ngabantosan ngembangkeun strategi.
  • ngagawe bebarengan - ngamangpaatkeun médium sapanjang sadaya strategi anjeun kuncén. Promosi hiji médium liwat anu sanésna, sareng ngawangun prosés anu ngahijikeun kakuatan unggal médium mangrupikeun strategi sosial anu hébat.
  • ngumpulkeun - Média sosial mangrupikeun padamelan anu saé ... janten milarian kasempetan pikeun ngajadikeun otomatis prosés sareng ngalaporkeun penting pisan pikeun ngirangan pangaruh sumberdaya anu diperyogikeun. Kana waktosna, ngotomatisasi sareng ngahijikeun prosés anjeun bakal nyandak sababaraha tangtangan sumberdaya dina taktak anjeun sareng anjeun tiasa pokus kana nyetél strategi anjeun.

média sosial siklus hirup siklus suksés facebook twitter

Infographic di handap diideuan tina kertas bodas UberVu, éta 4 Rukun Sukses Media Sosial. Parios éta pikeun ningali sababaraha kanyataan anu matak ngeunaan kumaha pamikir anu sanés mikir ngeunaan 4 tihang média sosial ieu - aya sababaraha nomer anu menarik sareng kontra-intuitif di ditu.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.