Kadang-kadang Sarana Sosial Pareuman

nyarios henteu jahat1

Urang sadayana nyakseni. Kalayan seueur média anu tiasa dianggo, kami janten saksi pikeun ramé sareng henteu perlu perusahaan, pengusaha, sareng jalma-jalma di Facebook, Twitter, sareng dina blog perusahaan. Ribut pisan.

Éta kantos janten masalah marketing email… Pemasar diharepkeun ngaluarkeun email unggal minggu ku bosna. Hasilna, aranjeunna leres. Sareng nguseup. Sareng tibatan ngarobih, calon prospek lirén ngalanggan.

Pamasaran email langkung seueur usaha tibatan miceun pembaruan status dina situs média sosial paporit anjeun, sanaos. Medium anyar ieu parantos nyayogikeun langkung seueur kasempetan pikeun perusahaan nyarios ... sareng budak ogé. Kuring nyéépkeun langkung seueur waktos ayeuna-ayeuna pikeun ngiringan ngunduh, ngadaptar langganan, sareng ngahalangan tibatan anu kuring kantos lakukeun.

Teu mampuh cicing jempé mangrupikeun salah sahiji kagagalan anu jelas dina umat manusa. Walter Bagehot

Salah sahiji réréncangan abdi (punten - kuring henteu émut mana!) Sumping sareng ideu anu saé ... Twitter kedahna gaduh tombol Ngareureuhkeun. Éta leres, urang peryogi Twivo sahingga urang tiasa ngalangkungan tweet kosong sareng dugi ka anu leres-leres penting. Kami henteu nyoplokkeun atanapi ngablokir ... tapi urang ngantepkeun jalma éta terang yén aranjeunna ngan saukur nyarios teuing. Ngagaduhan réréncangan livetweeting meetup D & D na? Reureuh sakeudeung!

Abdi mah ngan ukur nunjuk ramo ka batur! Dina minggu-minggu ayeuna pembaruan status kuring parantos sababaraha sareng jauh - Kuring kantos damel 20 jam sapoé ngan ukur pikeun ngajaga sababaraha kasempetan ageung anu parantos dipasihkeun ka kuring. Anu kuring perhatoskeun nyaéta kuring gaduh langkung seueur pengikut sareng penggemar ayeuna tibatan kuring nalika kuring ngéngklak sadidinten.

Di sagigireun waktos-waktos nalika teu aya anu nyarios, aya ogé waktos anu anjeun kedah nyarios nanaon. Abdi lepat kanggo anu ieu ogé. Kadang-kadang kuring henteu tiasa nolak kasempetan pikeun maledog bom sindiran ka ditu nalika kaayaan janten serba salah ... sareng éta ngajantenkeun kuring siga burit pikeun sababaraha. Sakumaha Dek Erik aptly nempatkeun éta, Gambar nyaéta Sadayana, Twitter salamina.

Gogorowokan di luarna beuki rame. Kacuali anjeun nyarioskeun nanaon, sora anjeun bakal ngagosok di tukang anu sadayana teu ngadangukeun. Sosial sanés hartosna anjeun kedah teras-terasan nyarios; nyatana, sosial meureun langkung seueur perkawis ngadangukeun ti lain nanaon. Pasihan sora anjeun istirahat sareng tingali naon anu lumangsung.

4 Komentar

  1. 1

    Kuring sapinuhna ngabagi pikiran anjeun, tinggalkeun sababaraha anu ngarepkeun pikeun pengikut anjeun janten getol pikeun tweet, posting, peluncuran salajengna. Ngadamel perasaan éta langkung saé tibatan buzzing didinya sepanjang waktos.

  2. 2
  3. 3

    Ieu inpo anu saé di dieu. Jigana hésé pikeun ngarasakeun twitter. Anjeun ningali jalma sanés anu tweeting jauh sareng anjeun mimiti heran naha anjeun kedah langkung seueur. Ieu mangpaat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.