Sutra: Ngarobih Data sareng Spreadsheets kana Visualisasi Terbit

visualisasi data sutra

Naha anjeun kantos gaduh spreadsheet anu ngagaduhan kumpulan data anu hébat sareng anjeun ngan ukur hoyong ngabayangkeunana - tapi nguji sareng ngarobih grafik anu aya dina Excel teuing sesah sareng nyéépkeun waktos? Kumaha upami anjeun hoyong nambihan data, ngatur éta, unggah na bahkan ngabagi visualisasi éta?

Anjeun tiasa nganggo sutra. Sutra mangrupikeun platform penerbitan data.

Sutra ngandung data dina topik anu khusus. Saha waé tiasa ngotéktak Sutra pikeun ngajalajah data sareng nyiptakeun bagan interaktif, peta sareng halaman wéb anu saé. Dugi ka ayeuna, jutaan halaman Sutra parantos didamel.

Ieu conto

nganjang ka Top 15 Jaringan Sosial Pangageungna Sutra pikeun ditingali, dibagikeun atanapi bahkan nyisipkeun visualisasi anu didamel tina kumpulan data ieu. Ieu mangrupikeun sisipan langsung tina bagan batang tina statistik pangguna:

Fitur Sutra

  • Jantenkeun dokumén interaktif - Daripada ngirimkeun PDF statis, spreadsheets atanapi tautan ti Google Docs, anggo Silk pikeun ngadamel situs anu lengkep interaktif anu ngiringan pangguna sareng ngadorong aranjeunna maén sareng data anjeun.
  • Lebetkeun data interaktif dimana waé - Candak visualisasi Sutra anjeun sareng anggo kana sadayana wéb. Lebetkeun aranjeunna dina Tumblr, WordPress, sareng seueur platform penerbitan sanés.
  • Tambihkeun tag pikeun ngadamel padamelan anjeun tiasa diurutkeun dumasar sedeng, gaya, atanapi kategori naon waé anu anjeun pilih. Ku nambihan data lokasi, anjeun ogé tiasa ngawangun peta.

Pikeun nempatkeun sutra pikeun ngagunakeun, kuring ngekspor rangking kata kunci urang ti Semrush sareng gancang ngawangun visualisasi anu ngantepkeun kuring milah urutan sareng ningali kecap konci dimana kuring ngagaduhan sababaraha rangking luhur sareng aya ton jilid milarian ... dasarna ngantep kuring terang dimana sababaraha optimasi sareng promosi tiasa ngajalankeun langkung seueur pangunjung. Kuring tiasa ngalakukeun ieu ku milah sareng nyaring data ... tapi visualisasi pasti ngajantenkeun langkung menonjol!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.