Palayanan Palanggan saderhana

palayanan palanggan

Percanten atanapi henteu, éta henteu teras Pemasaran, Blog, Perpesanan Viral, sareng sajabana Kadang-kadang éta ngan saukur layanan palanggan anu hébat. Kuring gaduh jam tangan Fosil anu caket sareng anu dipikacinta ku kuring sabab murangkalih mésér éta kanggo kuring hiji ulang taun. Kuring miharep éta bakal salamina. Batréna tahan sataun atanapi dua. Batré kuring béak sababaraha dinten ka pengker tapi kuring tetep nganggo arloji. Hurung semu belet tapi kuring tumaros sabab nalika ningali éta kuring mikir ngeunaan murangkalih abdi ... sareng upami kuring teras-terasan ningali jam tangan dieureunkeun, kuring émut kanggo kéngingkeun batréna.

Bawah tina padamelan kuring nyaéta Perhiasan Windsor (Beulah kulon Meridian di kiduleun Bunderan). Kuring henteu kantos ngalengkah ka ditu (yeuh ... Abdi Pa hiji umur 38 taun, naon anu kuring butuhkeun perhiasan?) Tapi mutuskeun pikeun ningali naha aranjeunna bakal masang batréna pikeun kuring.

Nalika kuring leumpang di panto payun, aya awéwé anu amis ngadeukeutan sareng naroskeun naha anjeunna tiasa ngabantosan kuring. Kuring bébéja ka anjeunna ngeunaan arloji éta sareng anjeunna nyandak éta ti kuring sareng dipasihkeun ka kuring ka teknisi arloji (?) Anu ngagaduhan kantor di toko éta. Dina sababaraha menit (serius), anjeunna némbak batré énggal, nyetél waktos, ngabersihkeun arloji, sareng masangkeunana deui ka kuring. Anjeunna nganggo salah sahiji kacamata perhiasan anu keren sareng sacara harfiah ngalih pisan kuring bieu ningali kumaha anjeunna parantos ngalaksanakeunana. Kuring nembé waktos maca tulisan anu dipasang dina témbok anu ngagorowok yén jalma-jalma anu ngalih ti Indianapolis masih percanten ka Windsor pikeun ngalereskeun jam sareng arloji na. Abdi henteu ragu.

Pamasaran tiasa ngajantenkeun anjeun bisnis, tapi layanan palanggan anu hébat moal gagal dina ngajaga éta.

Dina sababaraha menit kuring mayar biaya (ageung $ 9, kalebet aki) sareng kaluar ti toko. Awéwé anu parantos nyubuh kuring naros ka kuring supados uih deui. Wah.

Perhiasan Windsor

Kuring henteu yakin iraha kuring bakal butuh tukang perhiasan deui. Sanaos kuring henteu, anjeun terang dimana kuring bakal sataun ti ayeuna nalika batré jam tangan kuring maot!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.